QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 05, 09:34)
man tai jau too much sarpo
siaip grazi ir spalvota ir nespalvota.. o kas ten daryta su katinu kaklu? cia blurinta kazkaip? ir cia nuo ISO tie taskiukai? kaklas man nepatinka
o siaip tai grazu..
su kaklu nieko nedaryta per daug, nepamenu tixliai jau, gal uzdetas vienas sluoksnis blur'o..
, cia 50mm, jis kazhkiek jau pats pablurino. o ISO - na triukshma dejau specialiai, man pastaruoju metu patinka tokios triukshmingos, cia kazhkuri buvo idejus nuoroda, kur visai idomiai grudas atrode, todel dabar bandziau, tai mane tenkino rezultatas. bet su sharpu matyt persistengiau, jau nesakau, kaip atrodo full size photo
mane tiesiog zhudo ryshkumo trukumas, na nebent nejudantis objektas. todel zaviuosiu, Akasha, nes lygtais irgi 50mm naudoja, o jau fotkes toookios ryskios. kaip ta padarai? buna, manishke uzsiema, nejuda, as padedu aparata ir fotkinu, nezymiai, bet pas mane daugumazh visada neryshku
QUOTE(Akasha @ 2010 03 06, 00:05)
Man dabar toks laikotarpis, kad as niekaip neapsisprendziu kokiu spalvu ir atspalviu noriu, tai kazkaip ir sudejau skirtingas..
man irgi tas pats. neapsispredziu, nes man ir melsvi grazhu, ir jb, ir kontrastines - zodziu kuo daugiau lendu i PS, tuo sunkiau.
kita vertus, taip noriu isigilint, bet jau man dukra, tai nerealiai judrus vaikas. beveik nemiega, tai dienom 0 laiko, o nakti, po vidurnakcio, pacios suprantat - ne ka prifotkinsi, tai pasilepinu valanda prie PS, kuri praeina kaip 2min.
QUOTE(Tiomama @ 2010 03 06, 19:06)
Cia neapsisprendziu, kuri geriau
man si karta spalvota, pirma. labai nuotaikinga foto. pAtiko berniuko raudoni zandai
siaip labai spalvos "tinkancios". faina tokia fotke.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 08, 12:07)
Zinoma, geri pavyzdiai yra gerai, taciau mano manymu pries imantis ND daryti, reiketu ir siek tiek paskaityti... Prideta puikiu nuorodu ir visa ko kito, kad bent jau pagrindus suprasti
na kai atejau cia, nors tikrai supratima turejau ir basics zinojau, kruopsciai ishstudijavau pirmam puslapi info (apart tu knygu PDF'e), atlikinejant ND (kur sunkumu sudar zinoma 5, wb) viska palaipsniui dariau, nors atrode, kad neva laiko gaishimas, nes juk galima laisvai 4ND per viena karta atlikt. bet as neskubejau, ir dabar visai nesigailiu. apie men, siek tiek daugiau cia, o suzinojau laaabai daug, matau pagal save. kartais atrodo, kad beveik nieko nedarau, pasyviai tesedziu, bet vistiek info daugeja. todel labai dziaugiuosi ir toliau dirbsiu tokiu tempu
QUOTE(Akasha @ 2010 03 07, 13:56)
Teisingai supratai... visa savaite galima kelti foto su seseliais... Kaip suprantu ne tik galima, bet ir pageidautina...
O as vakar su vyresnele uzsiemiau ir pakankinau ja
Tai dedu jusu kritikai...
man seseliai asmenishkai dar per sudetinga (nu nenoriu savo seseli nufotkint ir laukt kritikos he he), o ir orelis nelabai, o namuose tikrai tingesiu pasidaryt seseli
. tai as bandysiu lashiukus.
man paskutine. labiausiai. kitos kazhkodeltai nelabai, tokios be cinkelio (kazhkaip neuzfiksavau, kad vyresnele dar turi
faina).
p.s. su balionais - gera ideja, ryshkumas, viskas kaip ir ok, tik modeliukas nelabai norejo matyt maivytis, truksta kazhko, emocijos?