Tiesa pasakius panasiai ir buvo
QUOTE(robobebras @ 2010 03 08, 10:29)
Sveiki! Visoms po baliona su kovo 8
Keliu savo WB.
Dirbtinis auto:
Keliu savo WB.
Dirbtinis auto:
jau kitos užskaitė, tai mano pasisakymas nebereikšmingas, bet aš wb prie dirbtinio apšvietimo neužskaityčiau
custom prie dirbtinio gerai, dėl kitų dviejų nesu tikra. Bet ne todėl neužskaityčiau. Nežinau ar ten siena, ar popierius fotografuotas. Jei popierius, tai gal ir tinka nd atlikimui, bet vistiek labai negražiai ir netvarkingai žiūrisi, skubėta ir nepasistengta. Juk prie natūralaus termometrą fotografavai, tai baltą daiktą kaip ir turi
Meadow, nd gerai
Frederica, tau jau atrašė, todėl nebesikartosiu.
Pabumbėjau ir bėgu, kol nieko neužrūstinau
QUOTE(Forgete @ 2010 03 08, 15:22)
gali but kad maza foto ir taip atrodo. O tokios programos nesu ne girdejus, kazkaip viska su PS darau.
Na čia paprastai, jos prie Nikon fotoaparatų būna kartu pridėtos. Galima jei norisi ir pačiam parsisiųsti, tik klausimas kiek jos padės jei fotografuojama ne Nikon fotoaparatu. View NX paprastai naudojų perkeltų nuotraukų peržiūrai, o koregavimui naudoju PS.
QUOTE(inesaS @ 2010 03 08, 15:32)
O man atrodo,kad jus per daug sureiksminat WB namu darbus.Svarbu,kad zmogus pats suprastu skirtuma.O komentaras ,kad man tas baltas ne toks baltas kaip turetu buti yra labai diskutuotinas.Kai mes sugalvojom itrauti sita uzduoti i ND,tai nusprebdem,kad teisingas WB yra tas kuris tiksliausiai atitinka fotografuojamo objekto spalvas.O kokios jos yra tikriausios zino tik fotogrfuotojas.Dabar as irgi fotografuoju RAW formatu ir del balanco nesuku galvos.Pamatytumet kaip grybaudavo mano pagerintos muilines WB Visas atostogas per tuos WB nustatymus susigadindavau
na jei wb nera reiksmingas (aisku tam reiktu visu sutarimo), tada reik braukt is "privalomu" nd. Uzduoty parasyta, kad objektas turi buti baltas, todel spalva zino visi, ne tik fotografas. O ivertinti galima pakankamai tiksliai ir be dideliu diskusiju.
As nieko pries atsisakyma vieno ar kito ND, bet mano akiai cia labiau zaidimo forma ir tam tikros "krikstynos" , nes ND nera tikraja ta zodzio prasme privalomi ir niekas uz ju nepadaryma i galva neduoda
QUOTE(Noelle @ 2010 03 08, 16:00)
jau kitos užskaitė, tai mano pasisakymas nebereikšmingas, bet aš wb prie dirbtinio apšvietimo neužskaityčiau
custom prie dirbtinio gerai, dėl kitų dviejų nesu tikra. Bet ne todėl neužskaityčiau. Nežinau ar ten siena, ar popierius fotografuotas. Jei popierius, tai gal ir tinka nd atlikimui, bet vistiek labai negražiai ir netvarkingai žiūrisi, skubėta ir nepasistengta. Juk prie natūralaus termometrą fotografavai, tai baltą daiktą kaip ir turi
na ten tokia deze nufotkinta, balta, pirma po ranka pasitaike. Prie naturalaus kita diena fotkinau, tai biski grazesni daikta susiradau, dirbtinio nebeperdarinejau
sveiki
na, dedu savo WB natūraliam, man rodos šį kartą jau gerai turėtų būti pagal RGB rankiniam skaičiukai tinka
AUTO
DEBESĖLIS
CUSTOM
na, dedu savo WB natūraliam, man rodos šį kartą jau gerai turėtų būti pagal RGB rankiniam skaičiukai tinka
AUTO
DEBESĖLIS
CUSTOM
QUOTE(robobebras @ 2010 03 08, 14:39)
na ten tokia deze nufotkinta, balta, pirma po ranka pasitaike. Prie naturalaus kita diena fotkinau, tai biski grazesni daikta susiradau, dirbtinio nebeperdarinejau
galėjai ir perdaryti Bizyte, man tai ok.
Sveikutes, noriu jungtis prie jusu
kol kas dar tik skaitau jusu ankstesnes temas ir bandau daryti senus jusu Namu darbus.
tad busiu stebetoja ir gal koki klausima uzduosiu jei kas labai neaisku bus.
Esu fotoaparato "mucijimo" stadijoje tad bandant jusu senus ND aiskinuosi visas fotoaparato funkcijas, kuriu ne nezinojau esant pasirodo
Tai ar priimsit
kol kas dar tik skaitau jusu ankstesnes temas ir bandau daryti senus jusu Namu darbus.
tad busiu stebetoja ir gal koki klausima uzduosiu jei kas labai neaisku bus.
Esu fotoaparato "mucijimo" stadijoje tad bandant jusu senus ND aiskinuosi visas fotoaparato funkcijas, kuriu ne nezinojau esant pasirodo
Tai ar priimsit
azen, sveika prisijungusi nuo mucijimo stadijos viskas ir prasideda, o po to jau nebegali is ranku fotoaparato paleist Sekmes
Bizyte, manau, kad gerai
Beje, laukiau tamstos prisijungiant, nes viena Tavo kaimynka pasnibzdejo, kad ruosies
QUOTE(bizyte @ 2010 03 08, 16:50)
sveiki
Bizyte, manau, kad gerai
Beje, laukiau tamstos prisijungiant, nes viena Tavo kaimynka pasnibzdejo, kad ruosies