Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Tiesa pasakius panasiai ir buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 08, 10:29)
Sveiki! Visoms po baliona su kovo 8 4u.gif
Keliu savo WB.
Dirbtinis auto:

jau kitos užskaitė, tai mano pasisakymas nebereikšmingas, bet aš wb prie dirbtinio apšvietimo neužskaityčiau smile.gif
custom prie dirbtinio gerai, dėl kitų dviejų nesu tikra. Bet ne todėl neužskaityčiau. Nežinau ar ten siena, ar popierius fotografuotas. Jei popierius, tai gal ir tinka nd atlikimui, bet vistiek labai negražiai ir netvarkingai žiūrisi, skubėta ir nepasistengta. Juk prie natūralaus termometrą fotografavai, tai baltą daiktą kaip ir turi smile.gif

Meadow, nd gerai smile.gif
Frederica, tau jau atrašė, todėl nebesikartosiu.

Pabumbėjau ir bėgu, kol nieko neužrūstinau smile.gif
Atsakyti
As uzskaitau robobebras WB.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 08, 15:22)
gali but kad maza foto ir taip atrodo. O tokios programos nesu ne girdejus, kazkaip viska su PS darau.

Na čia paprastai, jos prie Nikon fotoaparatų būna kartu pridėtos. Galima jei norisi ir pačiam parsisiųsti, tik klausimas kiek jos padės jei fotografuojama ne Nikon fotoaparatu. biggrin.gif View NX paprastai naudojų perkeltų nuotraukų peržiūrai, o koregavimui naudoju PS.
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 03 08, 15:32)
O man atrodo,kad jus per daug sureiksminat WB namu darbus.Svarbu,kad zmogus pats suprastu skirtuma.O komentaras ,kad man tas baltas ne toks baltas kaip turetu buti yra labai diskutuotinas.Kai mes sugalvojom itrauti sita uzduoti i ND,tai nusprebdem,kad teisingas WB yra tas kuris tiksliausiai atitinka fotografuojamo objekto spalvas.O kokios jos yra tikriausios zino tik fotogrfuotojas.Dabar as irgi fotografuoju RAW formatu ir del balanco nesuku galvos.Pamatytumet kaip grybaudavo mano pagerintos muilines WB doh.gif Visas atostogas per tuos WB nustatymus susigadindavau doh.gif

na jei wb nera reiksmingas (aisku tam reiktu visu sutarimo), tada reik braukt is "privalomu" nd. Uzduoty parasyta, kad objektas turi buti baltas, todel spalva zino visi, ne tik fotografas. O ivertinti galima pakankamai tiksliai ir be dideliu diskusiju.
As nieko pries atsisakyma vieno ar kito ND, bet mano akiai cia labiau zaidimo forma ir tam tikros "krikstynos" smile.gif, nes ND nera tikraja ta zodzio prasme privalomi ir niekas uz ju nepadaryma i galva neduoda smile.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 08, 16:00)
jau kitos užskaitė, tai mano pasisakymas nebereikšmingas, bet aš wb prie dirbtinio apšvietimo neužskaityčiau  smile.gif
custom prie dirbtinio gerai, dėl kitų dviejų nesu tikra. Bet ne todėl neužskaityčiau. Nežinau ar ten siena, ar popierius fotografuotas. Jei popierius, tai gal ir tinka nd atlikimui, bet vistiek labai negražiai ir netvarkingai žiūrisi, skubėta ir nepasistengta. Juk prie natūralaus termometrą fotografavai, tai baltą daiktą kaip ir turi  smile.gif

Pabumbėjau ir bėgu, kol nieko neužrūstinau  smile.gif

na ten tokia deze nufotkinta, balta, pirma po ranka pasitaike. Prie naturalaus kita diena fotkinau, tai biski grazesni daikta susiradau, dirbtinio nebeperdarinejau smile.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif

na, dedu savo WB natūraliam, man rodos šį kartą jau gerai turėtų būti g.gif pagal RGB rankiniam skaičiukai tinka g.gif
AUTO
user posted image
DEBESĖLIS
user posted image
CUSTOM
user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 08, 14:39)
na ten tokia deze nufotkinta, balta, pirma po ranka pasitaike. Prie naturalaus kita diena fotkinau, tai biski grazesni daikta susiradau, dirbtinio nebeperdarinejau smile.gif
galėjai ir perdaryti smile.gif

Bizyte, man tai ok.
Atsakyti
Sveikutes, noriu jungtis prie jusu 4u.gif
kol kas dar tik skaitau jusu ankstesnes temas ir bandau daryti senus jusu Namu darbus.
tad busiu stebetoja ir gal koki klausima uzduosiu jei kas labai neaisku bus.
Esu fotoaparato "mucijimo" stadijoje biggrin.gif tad bandant jusu senus ND aiskinuosi visas fotoaparato funkcijas, kuriu ne nezinojau esant pasirodo doh.gif

Tai ar priimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2010 03 08, 16:37)
Tai ar priimsit  ax.gif

žinoma. Man rodos tie senieji namų darbai yra tie, kuriuos ir dabar dar keli ruošia. Tad drąsiai junkis ir sukelk savo nd bandymus.
Atsakyti
azen, sveika prisijungusi 4u.gif nuo mucijimo stadijos viskas ir prasideda, o po to jau nebegali is ranku fotoaparato paleist smile.gif Sekmes wink.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 03 08, 16:50)
sveiki 4u.gif

na, dedu savo WB natūraliam, man rodos šį kartą jau gerai turėtų būti g.gif pagal RGB rankiniam skaičiukai tinka  g.gif

Bizyte, manau, kad gerai mirksiukas.gif

Beje, laukiau tamstos prisijungiant, nes viena Tavo kaimynka pasnibzdejo, kad ruosies smile.gif
Atsakyti
Aciu uz priemima 4u.gif

pasivyti noretusi jus rolleyes.gif

Dedu pirma uzduoti 3 daiktu

user posted image

user posted image

user posted image

ar nieko, kad per radikal?

sekancios uzduoteles tai dar manes netenkina, dar neatrandu tu skirtumu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 08 kovo 2010 - 19:44
QUOTE(azen @ 2010 03 08, 20:41)