Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Aciu visoms!
nu tai vadinasi privalomus nd atsiskaiciau thumbup.gif

bandysim seseli organizuot kazkaip kazkada, reik aust mintis smile.gif

Ievukis, as nelabai suvokiu kas ten pas tave fotkeje seseliuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 08, 11:47)
Sveiki,cia i savaites tema apie seselius radau sena,kokiu 2 metu senumo foto blush2.gif

Kiek mano fantazija leidzia, tai cia saulelydzio metu du zmones pajury vaikscioja smile.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki.

SU KOVO 8, MIELOSIOS!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Ievuki, ar ten ne kojos? g.gif As taip isivaizduoju, kad saule buvo siek tiek is sono, todel tokios istysusios gavosi g.gif Nu gal ir klystu, bet nuotrauka superine, vercia isiziureti ilgeliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 03 08, 12:47)
Sveiki,cia i savaites tema apie seselius radau sena,kokiu 2 metu senumo foto blush2.gif

Pirmiausiai, kas man labai blasko demesi, tai nuotraukos virsuje zolutes ant smelio... tikrai kirpciau ta vieta... Nezinau kodel bet man kazkaip nelabai ziurisi blush2.gif

Na ir zinoma pamirsau visas pasveikinti su kovo 8 oro_buckis.gif po bucinuka visoms...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 08 kovo 2010 - 13:09
Na ką išlydėjau svečius, tęsiu toliau su ND.

3ND zoominu
user posted image

user posted image

user posted image

4ND artėju

user posted image

user posted image

user posted image

Merginos, dar kol kas neatsiskaičiau visų namų darbų - bet turiu pasiūlymą. Gal nededam senų nuotraukų į savaitės temą. Juk mokinamės ir reikėtų kašką neseno parodyti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 08, 14:14)
Na ką išlydėjau svečius, tęsiu toliau su ND.
Merginos, dar kol kas neatsiskaičiau visų namų darbų - bet turiu pasiūlymą. Gal nededam senų nuotraukų į savaitės temą. Juk mokinamės ir reikėtų kašką neseno parodyti wink.gif  4u.gif

ND gerai... O del teminiu, tai man irgi kazkaip manau labai gera ideja, kad deti nesenus darbu... Kaip bebutu mes cia atejome mokytis, tai ir teminius darbelius reiketu naujai daryti.... smile.gif
Atsakyti
_Meadow_ 3ND fokusas lyg nuo dramblio pabeges g.gif
4nd ok
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 08 kovo 2010 - 14:11
QUOTE(Forgete @ 2010 03 08, 15:10)
_Meadow_ 3ND fokusas lyg nuo dramblio pabeges  g.gif
4nd ok

nia, nepabėgęs. Objektyvas kitas, tamsesnis gal dėl to ir atrodo. Dėl visa pikta dar patikrinau su viewNX programėle. Visur rodo dramblį "focus point" biggrin.gif
Atsakyti
Na taip,kas del teminiu nd tai kazkada snekejom apie tai kad naujai darytas foto dedam ax.gif tiesiog nesusilaikiau beziuredama senas foto ir idejau blush2.gif Labai aciu uz komentarus,tada dar apie jokias taisykles nieko nenutuokiau ir nuotraukai nieko nedaryta.Sesyje 2 zmones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Meadow_ @ 2010 03 08, 14:16)
nia, nepabėgęs. Objektyvas kitas, tamsesnis gal dėl to ir atrodo. Dėl visa pikta dar patikrinau su viewNX programėle. Visur rodo dramblį "focus point" biggrin.gif

gali but kad maza foto ir taip atrodo. O tokios programos nesu ne girdejus, kazkaip viska su PS darau.
Atsakyti
O man atrodo,kad jus per daug sureiksminat WB namu darbus.Svarbu,kad zmogus pats suprastu skirtuma.O komentaras ,kad man tas baltas ne toks baltas kaip turetu buti yra labai diskutuotinas.Kai mes sugalvojom itrauti sita uzduoti i ND,tai nusprebdem,kad teisingas WB yra tas kuris tiksliausiai atitinka fotografuojamo objekto spalvas.O kokios jos yra tikriausios zino tik fotogrfuotojas.Dabar as irgi fotografuoju RAW formatu ir del balanco nesuku galvos.Pamatytumet kaip grybaudavo mano pagerintos muilines WB doh.gif Visas atostogas per tuos WB nustatymus susigadindavau doh.gif
Atsakyti
na jei kas turi i tema, kad ir sena bet grazia ir kabinancia, tai bent jau man visai nieko baisaus, visai mielai paziureciau. Galesim pasakyt "nesiskaito" ir tiek biggrin.gif. O sita Ievukio tai man tokia "plekst" ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti