QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 16:37)
as tikrai nezinau kas noelle, kas ms, kas jus, bet visos jusu zinutes pasirode tikrai netaktiskos. Kaip is mokyklos laiku - kai atsiranda keliu princesiu burelis kurios tarpusavy zvyngauna tik jom paciom suprantamais bajeriais.
akivaizdu, kai kurie čia tikrai žino, kas Noelle yra ir vis tiek pasiuntė padaryti ND. Suprantu, kad išimčių nesinori daryti niekam, bet ši taisyklė, mano galva, turėtų būti taikoma tikriems naujokams, kurie ką tik pradėjo ir kuriems dar daug reikia išmokti. Fotomenininkams, manau, išimtis galėjo būti pritaikyta..
Bet kaip suprantu, "atskirosios" nuomonės šiame skyrelyje nelaukiamos..
ok, dėl to žvygavimo gal ir galiu sutikti, bet.. na jei mes netaktiški, kodėl sekat mūsų pėdomis?
nuo pirmų savaičių tarp temų tvyrojo įtampa - kodėl? Mes pasikėlę, o Jūs kokie? Čia kaip šeimoje - vieno durno nebūna. Tiek to. Įtampa buvo, tikėjausi, kad pasijuokimais galima ją nuimti - deja.
dabar akivaizdžiai matau, kad šioje temoje ne visi laukiami. ir dabar jau galima sakyti "dėk darbus, tada komentuosim, o ne kelk diskusijas" - nesinori, supranti? beje, ar diskusijos beprasmės ar prasmignos išryškėja jų eigoje. kai kažką rašai, tai visada atrodo ar juokinga, ar prasminga, ar dar kaip nors. dabar gi ok - beprasmės
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 16:39)
apie pavyzdinius darbus niekas nekalba ir nekalbėjo. ir tikrai netaktiška iš Tavo pusės apie tai kalbėti, o ne apie tai, apie ką pradėjom - Noelle siuntimą pas namų darbus. techninius.
Taip jau istoriškai susiklostė, kad man teko garbė anksčiau čia pasimokinti ir natūraliai "prisiklijuoti" pažengusios etiketę. Visiškai nematau pagrindo dėl to pykti ir klausti, o kur mano pavyzdiniai darbai. Neturiu aš jų..
Ypač pavyzdinių. Sorry, ši frazė nuskambėjo kaip "atsi...sk"
Ta frazė geltonai "is pazengusiu skyrelio jos - mirksiukas" - na.. sutik.. skamba kaip tame delfio straipsnyje "ir tarp lietuvių pasitaiko gėjų"
Niekam ne paslaptis, kad mes visi kartais paskaitom Jūsų skyrelį, pažiūrim, kaip Jums sekasi, pasidžiaugiam, kad yra toli nužengusių, yra daug norinčių ir t.t., o Jūs, irgi neslėpkim, pas mus apsilankot, gal ką nors įdomaus kartais randat.
Taip, mūsų tema miršta. Ir Jūsų numirs..
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 16:53)
na atejo noelle, pasiule jai padaryt namu darbus kaip ir kitiem visiem naujokam. ir kas cia blogo? ar taip blogai tai, kad cia esantys ne visi zino kas ta noelle ir kokias parodas rengia. Sorry, bandysim ismokt sita pamoka.
Nereikia ironijos. Jau paaiškinau aukščiau viską.
Maggie, paaiškinau poste, kurį cituoji - durnas juokas iš situacijos suėmė..
ar su humoru čia negalima? sorriukas
Akasha, tema prrado, patikėk. Čia panašiai, kaip kad pas mus į temą būtų atėjęs Zolubas, o mes jį pasiųstumėm techninių ND padaryt, tada galvotumėm, ar jamam. NES tokios taisyklės.
Zitlali, ir koks tonas? pajuokauti negalima? Nu blin blin.
Atsiprašau už įsibrovimą, tikrai nesitikėjau tokios mano galva nepagrįstos audros..