Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 17:25)
kažkaip nežinau, keista. persiprašau, jeigu kažkas užsukęs ir pasijuokęs iš situacijos, kai fotografijoje tooooooli nužengęs žmogus siunčiamas daryti ND (na ok, neprivalote žinoti, kad Noelle parodas rengia, bet.. na, mane tiesiog durnas juokas suėmė, kad ją siunčia ND daryt..)
sėkmės visiems fotografuojantiems ir besimokantiems 4u.gif

na iterpsiu kuklu zodeli - o kam itin pazengusiems cia eiti ir "taip" kalbeti - norit dekit darbus, butu idomu pasiziuret, daug nepakomentuosim, juk pradziamoksliai. rolleyes.gif bet koks tikslas kelti tokias beprasmes diskusijas - nesuprantu. schmoll.gif

ei, pradziamoksliai, einam i pazengusiuju tema, pajuokinsim kazhka biggrin.gif biggrin.gif

p.s. na as nezinojau apie noele, manau ne vienintele.
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 17:53)
naujokes ir naujokai gal norit susikurt koki albuma i kur detumem savo nuotraukas, kazkaip ziuriu nevisi cia drista deti. Ka manot?

as uzh. man nedrasu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 17:33)
šiaip tema daug prarado Noellei pasiūliusi eit diafragmos pastudijuot, mano asmenine nuomone. bet aišku, mano balsas nieko nereiškia, sprendžiat gi patys..smile.gif

Nemanau, kad tema kazka prarado ir noellei asmeniskai niekas nesiule eiti diafragmos studijuoti... As kalbejau, kad yra tokiu kurios cia ateina... O kam reikia paziurineti geru darbu tie ir patys nueina i pazengusiu temas ar kitur pasidomi ir pasiskaito.... O Pazengusios cia atejo pasitycioti ar siaip norejo pasirodyti kokios puikios fotografes ir ka sugeba? Nesupratau sito jusu poksto esmes.... Gal pas mane humoro jausmas prastas?....

QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 17:37)
as tikrai nezinau kas noelle, kas ms, kas jus, bet visos jusu zinutes pasirode tikrai netaktiskos. Kaip is mokyklos laiku -  kai atsiranda keliu princesiu burelis kurios tarpusavy zvyngauna tik jom paciom suprantamais bajeriais.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nemanau, kad mes privalome zinoti visus fotografus...

QUOTE(rarity @ 2010 03 03, 18:02)
Galit drąsiai dėti čia. Nes čia jau tik keleto naujokų tema liko. Bet kuris užėjęs nenaujokas labai greit išprašomas.  Sėkmės jums

Niekas nieko is cia neisprasinejo... visi maloniai priimami....

QUOTE(Maggie @ 2010 03 03, 18:56)
Papildyta:

as uzh. man nedrasu ax.gif

As irgi nezinau, nei kas ta noele, nei kitu, bet man del to ir neskauda ax.gif O kodel tau nedrasu? Dek ir viskas bus gerai... gi mes cia ir atejome mokytis.... Va dedu ir nesuku sau galvos, kuo daugiau kritikos tuo geriau... tuo greiciau ismoksim.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 03 kovo 2010 - 18:12
Oj db busiu isbarta, ale man taip sunku patylet tongue.gif visi geri cia wink.gif viena puse uz tai kokiu tonu atejo 'slietis' i kolektyva, kiti kad net suzinoje, jog seniai nebepradziamoksle visvien laikosi isikibe tos kvailokos Nd taisykles happy.gif vnz as pati geriausia kai visad biggrin.gif tik nemuskit sokiai.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 03 kovo 2010 - 19:03
o aš kankinuosi su WB, jau nebesuprantu ar man ten mėlynuoja ar geltonuoja, ryt bandysiu vėl g.gif

aš tai irgi už tai, kad dėti nuotraukas čia, nes kitu atveju ši tema numirs g.gif ir nereikia bijoti kritikos, mokomės juk ax.gif dar nelabai turiu ką rodyti, bet tikrai dėsiu savo foto čia, kad žinočiau klaidas ir galėčiau mokytis iš jų rolleyes.gif
Atsakyti
Dekit nuotraukas, ka cie be ju dar veikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 16:37)
as tikrai nezinau kas noelle, kas ms, kas jus, bet visos jusu zinutes pasirode tikrai netaktiskos. Kaip is mokyklos laiku -  kai atsiranda keliu princesiu burelis kurios tarpusavy zvyngauna tik jom paciom suprantamais bajeriais.

akivaizdu, kai kurie čia tikrai žino, kas Noelle yra ir vis tiek pasiuntė padaryti ND. Suprantu, kad išimčių nesinori daryti niekam, bet ši taisyklė, mano galva, turėtų būti taikoma tikriems naujokams, kurie ką tik pradėjo ir kuriems dar daug reikia išmokti. Fotomenininkams, manau, išimtis galėjo būti pritaikyta..smile.gif Bet kaip suprantu, "atskirosios" nuomonės šiame skyrelyje nelaukiamos..smile.gif

ok, dėl to žvygavimo gal ir galiu sutikti, bet.. na jei mes netaktiški, kodėl sekat mūsų pėdomis? wink.gif nuo pirmų savaičių tarp temų tvyrojo įtampa - kodėl? Mes pasikėlę, o Jūs kokie? Čia kaip šeimoje - vieno durno nebūna. Tiek to. Įtampa buvo, tikėjausi, kad pasijuokimais galima ją nuimti - deja.

dabar akivaizdžiai matau, kad šioje temoje ne visi laukiami. ir dabar jau galima sakyti "dėk darbus, tada komentuosim, o ne kelk diskusijas" - nesinori, supranti? beje, ar diskusijos beprasmės ar prasmignos išryškėja jų eigoje. kai kažką rašai, tai visada atrodo ar juokinga, ar prasminga, ar dar kaip nors. dabar gi ok - beprasmės smile.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 03, 16:39)
Cia kaip suprantu yra pradziamoksliu kampelis. O atejusi pazengusioji galetu parodyt pavyzdinius namu darbus. Nesupykciau  biggrin.gif
Papildyta:

is pazengusiu skyrelio jos  mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

apie pavyzdinius darbus niekas nekalba ir nekalbėjo. ir tikrai netaktiška iš Tavo pusės apie tai kalbėti, o ne apie tai, apie ką pradėjom - Noelle siuntimą pas namų darbus. techninius.

Taip jau istoriškai susiklostė, kad man teko garbė anksčiau čia pasimokinti ir natūraliai "prisiklijuoti" pažengusios etiketę. Visiškai nematau pagrindo dėl to pykti ir klausti, o kur mano pavyzdiniai darbai. Neturiu aš jų..smile.gif Ypač pavyzdinių. Sorry, ši frazė nuskambėjo kaip "atsi...sk" smile.gif

Ta frazė geltonai "is pazengusiu skyrelio jos - mirksiukas" - na.. sutik.. skamba kaip tame delfio straipsnyje "ir tarp lietuvių pasitaiko gėjų" unsure.gif Niekam ne paslaptis, kad mes visi kartais paskaitom Jūsų skyrelį, pažiūrim, kaip Jums sekasi, pasidžiaugiam, kad yra toli nužengusių, yra daug norinčių ir t.t., o Jūs, irgi neslėpkim, pas mus apsilankot, gal ką nors įdomaus kartais randat.

Taip, mūsų tema miršta. Ir Jūsų numirs..

QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 16:53)
na atejo noelle, pasiule jai padaryt namu darbus kaip ir kitiem visiem naujokam. ir kas cia blogo? ar taip blogai tai, kad cia esantys ne visi zino kas ta noelle ir kokias parodas rengia. Sorry, bandysim ismokt sita pamoka.

Nereikia ironijos. Jau paaiškinau aukščiau viską.

Maggie, paaiškinau poste, kurį cituoji - durnas juokas iš situacijos suėmė..smile.gif ar su humoru čia negalima? sorriukas wink.gif

Akasha, tema prrado, patikėk. Čia panašiai, kaip kad pas mus į temą būtų atėjęs Zolubas, o mes jį pasiųstumėm techninių ND padaryt, tada galvotumėm, ar jamam. NES tokios taisyklės. doh.gif

Zitlali, ir koks tonas? pajuokauti negalima? Nu blin blin. doh.gif

Atsiprašau už įsibrovimą, tikrai nesitikėjau tokios mano galva nepagrįstos audros..smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 kovo 2010 - 18:21
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 03, 19:14)
Oj db busiu isbarta, ale man taip sunku patylet tongue.gif visi geri cia wink.gif viena puse uz tai kokiu tonu atejo 'slietis' i kolektyva, kiti kad net suzinoje, jog seniai nebepradziamoksle visvien laikosi isikibe tos kvailokos Nd taisykles  happy.gif vnz as pati geriausia kai visad biggrin.gif tik nemusikit  sokiai.gif

Nera taves uz ka musti lotuliukas.gif Va esi puikus pavizdys, kad galima ir normaliai bendrauti mirksiukas.gif 4u.gif Balioniukas tau uz tai, kad speji su visais ir graziai bendrauti smile.gif
Atsakyti
as tai tikrai esu pasikelusi ir arogantiska boba lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsipalaiduokit, viskas gerai wink.gif Tik uz popieze Joana sventesnes nebukit smile.gif
Dziaugtis reikia, kad bendravimas vyksta smile.gif Karo nereikia, nes zinau, kas laimes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 19:17)
Zitlali, ir koks tonas? pajuokauti negalima? Nu blin blin.  doh.gif

As ne apie tave

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2010 03 03, 18:17)
akivaizdu, kai kurie čia tikrai žino, kas Noelle yra ir vis tiek pasiuntė padaryti ND.

gal gali patikslinti, kas tokia zinojo Noelle ir pasiunte ja daryti namu darbu? Kur cia is pasiuntusiu zinojo Noelles nuopelnus?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 03, )
Balioniukas tau uz tai, kad speji su visais ir graziai bendrauti smile.gif

oj ne, ne su visais graziai as smile.gif bet aciu
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 03 03, 18:29)
gal gali patikslinti, kas tokia zinojo Noelle ir pasiunte ja daryti namu darbu? Kur cia is pasiuntusiu zinojo Noelles nuopelnus?

emigrante parašė, kad visiems galioja vienodos taisyklės, išimčių nebus (netiksli citata). ir vėliau parašė, kad puikiai žino, kas tokia yra Noelle, apie jos parodas ir t.t.. dėl to tas durnas juokas ir suėmė. pasirodė, kad iš Noelle vos ne šaipomasi.
Atsakyti