Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Sveikos. Atsiskaiciau ND ir tyliai sau mokiausi, skaitinejau...... Bandau taisytis blush2.gif

Cia neapsisprendziu, kuri geriau

user posted image

user posted image

Ir bandau ismokti daryti teisingai, graziai juoda-balta, todel dar vienas kadras

user posted image

Labai noreciau isgirsti jusu nuomones ir ypac patarimus ax.gif
Atsakyti
Tiomama, spalvotos man labiau tas apkarpytas variantas avatare patinka.
Trečia, jb, pilka. Pabandyk su Photoshopu maždaug taip curves patampyti, daugiau ar mažiau. Pažiūrėk kaip pačiai patiks, skirtumą tikrai matysi.
Maždaug taip pat ir su ta antra padaryk, mažiau ar daugiau į vieną ar kitą pusę patempdama, kol gausi tau patinkantį rezultatą.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 06, 22:19)
Tiomama, spalvotos man labiau tas apkarpytas variantas avatare patinka.
Trečia, jb, pilka. Pabandyk su Photoshopu maždaug taip curves patampyti, daugiau ar mažiau. Pažiūrėk kaip pačiai patiks, skirtumą tikrai matysi.
Maždaug taip pat ir su ta antra padaryk, mažiau ar daugiau į vieną ar kitą pusę patempdama, kol gausi tau patinkantį rezultatą.
user posted image

Aciu. Su juoda-balta tai dar tamsus miskas, nu bet bandysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 15:42)
man pirma , tokia naturaliausia ...

Dekui boruzka smile.gif

QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 16:30)

Gal galetyum papasakoti, kaip darei, nes man labai patiko, gal kazkoki actiona dejai? blush2.gif

QUOTE(Noelle @ 2010 03 06, 17:34)
O kaip su teminėm? Ištisą savaitę galiam kelti foto su šešėliais? Nežinau ar teisingai supratau  smile.gif

Teisingai supratai... visa savaite galima kelti foto su seseliais... Kaip suprantu ne tik galima, bet ir pageidautina... smile.gif

QUOTE(Tiomama @ 2010 03 06, 19:06)
Sveikos. Atsiskaiciau ND ir tyliai sau mokiausi, skaitinejau...... Bandau taisytis  blush2.gif

Cia neapsisprendziu, kuri geriau
Ir bandau ismokti daryti teisingai, graziai juoda-balta, todel dar vienas kadras
Labai noreciau isgirsti jusu nuomones ir ypac patarimus  ax.gif

Pirma man ir spalvota grazi ir JB gerai atrodo... O antra JB per pilka... Pas mane su JB irgi nevisada pavyksta...

O as vakar su vyresnele uzsiemiau ir pakankinau ja smile.gif Tai dedu jusu kritikai...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 kovo 2010 - 12:57
QUOTE(Akasha @ 2010 03 07, 11:56)
O as vakar su vyresnele uzsiemiau ir pakankinau ja smile.gif Tai dedu jusu kritikai...

man labiausiai trečia ir ketvirta patinka, nors šiaip visos geros.
Ketvirta, tiesa, man asm. veidukas per pilkas, taip pat bandyčiau patampyti curves.
Mergaitės akys nuostabios.
Atsakyti
Akasha labai grazios nutoraukos, paskutine man nelabai atrodo, kad per daug akis isryskinai. Ar jos cia naturaliai tokios?
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 07, 14:42)
man labiausiai trečia ir ketvirta patinka, nors šiaip visos geros.
Ketvirta, tiesa, man asm. veidukas per pilkas, taip pat bandyčiau patampyti curves.
Mergaitės akys nuostabios.

Aciu uz pagyrimus smile.gif Labai dziaugiuosi, kad pagaliau pavyksta kazka geriau padaryti thumbup.gif Del paskutines tampiau curves, tik nenorejau per daug vienos puses isdeginti....

QUOTE(Forgete @ 2010 03 07, 14:44)
Akasha labai grazios nutoraukos, paskutine man nelabai atrodo, kad per daug akis isryskinai. Ar jos cia naturaliai tokios?

Dekui... smile.gif visos nuotraukos minimaliai koreguotos... ir akys ti truputeki kontrasto uzdeta smile.gif Pas ja tikrai labai israiskingos akytes..... Tik sitoj nuotraukoj siek tiek persistenge maivydamasi ir jas ispute smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos, pažįstamos ir ne:), norėčiau ir aš į jūsų būrįsmile.gif Bandysiu atsiskaityti ND. Dar noriu sužinoti per kur keliat foto? Kėliau per radikal.ru - labai jau vagia kokybę.
I-ND
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 07 kovo 2010 - 15:25
QUOTE(frederica @ 2010 03 07, 14:03)
Sveikos visos, pažįstamos ir ne:), norėčiau ir aš į jūsų būrįsmile.gif Bandysiu atsiskaityti ND. Dar noriu sužinoti per kur keliat foto?

Laaaaaaaabas, klasioke tongue.gif
Man pirmas nd puikus.
Savo nd kėliau iš photobucketo, o temines tikriausiai iš flickr kelsiu.
Atsakyti
QUOTE(Noelle @ 2010 03 07, 16:09)
Laaaaaaaabas, klasioke   tongue.gif
Man pirmas nd puikus.
Savo nd kėliau iš photobucketo, o temines tikriausiai iš flickr kelsiu.

Labas klasioke:)))
Einu į photobucketą mirksiukas.gif II- ND user posted image o, čia kur kas geriau biggrin.gif , tik dideles labai sukėliau... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 07 kovo 2010 - 15:28
QUOTE(frederica @ 2010 03 07, 16:03)
Sveikos visos, pažįstamos ir ne:), norėčiau ir aš į jūsų būrįsmile.gif Bandysiu atsiskaityti ND. Dar noriu sužinoti per kur keliat foto? Kėliau per radikal.ru - labai jau vagia kokybę.

Sveika prisijungus 4u.gif Pirmas ir antras ND gerai.... daugiausiai per flickr kelia....
O jau tavo rankdarbiu grazumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 03 07, 14:13)
Einu į photobucketą mirksiukas.gif  II- ND 

smile.gif šituos privalomus nd kelčiau per photobucketą, tavo flickr perdaug gražus, tokios foto jo nepuoštų smile.gif
antras nd irgi liuks. Aš tau rašau mailą, atsiprašau, kad vėluoju.
Atsakyti