Sveikos. Atsiskaiciau ND ir tyliai sau mokiausi, skaitinejau...... Bandau taisytis
Cia neapsisprendziu, kuri geriau
Ir bandau ismokti daryti teisingai, graziai juoda-balta, todel dar vienas kadras
Labai noreciau isgirsti jusu nuomones ir ypac patarimus
Tiomama, spalvotos man labiau tas apkarpytas variantas avatare patinka.
Trečia, jb, pilka. Pabandyk su Photoshopu maždaug taip curves patampyti, daugiau ar mažiau. Pažiūrėk kaip pačiai patiks, skirtumą tikrai matysi.
Maždaug taip pat ir su ta antra padaryk, mažiau ar daugiau į vieną ar kitą pusę patempdama, kol gausi tau patinkantį rezultatą.
Trečia, jb, pilka. Pabandyk su Photoshopu maždaug taip curves patampyti, daugiau ar mažiau. Pažiūrėk kaip pačiai patiks, skirtumą tikrai matysi.
Maždaug taip pat ir su ta antra padaryk, mažiau ar daugiau į vieną ar kitą pusę patempdama, kol gausi tau patinkantį rezultatą.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 06, 22:19)
Tiomama, spalvotos man labiau tas apkarpytas variantas avatare patinka.
Aciu. Su juoda-balta tai dar tamsus miskas, nu bet bandysiu
QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 15:42)
man pirma , tokia naturaliausia ...
Dekui boruzka
QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 16:30)
Gal galetyum papasakoti, kaip darei, nes man labai patiko, gal kazkoki actiona dejai?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 06, 17:34)
O kaip su teminėm? Ištisą savaitę galiam kelti foto su šešėliais? Nežinau ar teisingai supratau
Teisingai supratai... visa savaite galima kelti foto su seseliais... Kaip suprantu ne tik galima, bet ir pageidautina...
QUOTE(Tiomama @ 2010 03 06, 19:06)
Sveikos. Atsiskaiciau ND ir tyliai sau mokiausi, skaitinejau...... Bandau taisytis
Ir bandau ismokti daryti teisingai, graziai juoda-balta, todel dar vienas kadras
Pirma man ir spalvota grazi ir JB gerai atrodo... O antra JB per pilka... Pas mane su JB irgi nevisada pavyksta...
O as vakar su vyresnele uzsiemiau ir pakankinau ja Tai dedu jusu kritikai...
Akasha labai grazios nutoraukos, paskutine man nelabai atrodo, kad per daug akis isryskinai. Ar jos cia naturaliai tokios?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 07, 14:42)
man labiausiai trečia ir ketvirta patinka, nors šiaip visos geros.
Ketvirta, tiesa, man asm. veidukas per pilkas, taip pat bandyčiau patampyti curves.
Mergaitės akys nuostabios.
Ketvirta, tiesa, man asm. veidukas per pilkas, taip pat bandyčiau patampyti curves.
Mergaitės akys nuostabios.
Aciu uz pagyrimus Labai dziaugiuosi, kad pagaliau pavyksta kazka geriau padaryti Del paskutines tampiau curves, tik nenorejau per daug vienos puses isdeginti....
QUOTE(Forgete @ 2010 03 07, 14:44)
Akasha labai grazios nutoraukos, paskutine man nelabai atrodo, kad per daug akis isryskinai. Ar jos cia naturaliai tokios?
Dekui... visos nuotraukos minimaliai koreguotos... ir akys ti truputeki kontrasto uzdeta Pas ja tikrai labai israiskingos akytes..... Tik sitoj nuotraukoj siek tiek persistenge maivydamasi ir jas ispute
QUOTE(Noelle @ 2010 03 07, 16:09)
Laaaaaaaabas, klasioke
Man pirmas nd puikus.
Savo nd kėliau iš photobucketo, o temines tikriausiai iš flickr kelsiu.
Man pirmas nd puikus.
Savo nd kėliau iš photobucketo, o temines tikriausiai iš flickr kelsiu.
Labas klasioke:)))
Einu į photobucketą II- ND o, čia kur kas geriau , tik dideles labai sukėliau...
QUOTE(frederica @ 2010 03 07, 16:03)
Sveikos visos, pažįstamos ir ne:), norėčiau ir aš į jūsų būrį Bandysiu atsiskaityti ND. Dar noriu sužinoti per kur keliat foto? Kėliau per radikal.ru - labai jau vagia kokybę.
Sveika prisijungus Pirmas ir antras ND gerai.... daugiausiai per flickr kelia....
O jau tavo rankdarbiu grazumas