Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

Labuka.
Kokia programa mazinant foto?
Nes kaip sumazinu, man kazkaip triuksmas atsiranda. Dar photobucket triuksmo dadeda doh.gif doh.gif doh.gif
Idedu savo maza dailininke
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 06, 15:05)
Labuka.
Kokia programa mazinant foto?
Nes kaip sumazinu, man kazkaip triuksmas atsiranda. Dar photobucket triuksmo dadeda doh.gif  doh.gif  doh.gif
Idedu savo maza dailininke

su tuo paciu ps mazinu smile.gif rankos sujudejusios .. ir tokiai foto noris spalvu mirksiukas.gif nuotraukas kelk ne i photobucketa o i flikra smile.gif http://www.flickr.com/ juk berods Zitka buvo imetus pvz kaip skiriasi kokybe ...
Atsakyti
O butina buti yahoo naudotoja? g.gif
Kazkaip man nepatinka tas yahoo doh.gif
Papildyta:
Taip ranka sujudejus, nes be blico fotkinta ir diafragma nemaza, islaikymas netrumpas gavosi blush2.gif
Ta pati spalvota
user posted image
Papildyta:
http://www.efoto.lt/node/376248
Ta pati fotke doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 06, 15:18)
O butina buti yahoo naudotoja? g.gif
Kazkaip man nepatinka tas yahoo doh.gif
Papildyta:
Taip ranka sujudejus, nes be blico fotkinta ir diafragma nemaza, islaikymas netrumpas gavosi blush2.gif
Ta pati spalvota

Klaidas zinai smile.gif spalvota man geriau , nes j/b ir per pilkas ... jei planuoji fotkint tai gali det po apacia ne laikrasti o kazkoki kartono lapa , na zodziu kad aplinka tvarkingesne butu , bardakelis ir fone .. zodziu paplanuok detales smile.gif akvarele buciau gal arciau padejus , dar va stalo kampa kirsciau desinej apacioj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 06 kovo 2010 - 15:24
Laba diena 4u.gif Kazkada be sitos temos neisivaizdavau savo dienos blush2.gif Noreciau sugrysti prie mokymosi,bet tikrai zinau,kad nesugebesiu intensyviai dalyvauti.Beje,gaila,kad tik prabegom uzbega seni dalyviai blush2.gif
Sakykit,namu darbus priduoti reikia,taip?
Atsakyti
Aciukas uz pastabas.
Siaip fotkint neplanavau- gavosi netycia. Pamaciau veido israiska ir nebesusilaikiau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
O idejau, nes senokai nieko nedejau. Dar pagalvosit kad fotika ismeciau
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 03 06, 15:28)
Aciukas uz pastabas.
Siaip fotkint neplanavau- gavosi netycia. Pamaciau veido israiska ir nebesusilaikiau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
O idejau, nes senokai nieko nedejau. Dar pagalvosit kad fotika ismeciau

user posted image

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 06 kovo 2010 - 15:31
Ganetinai idomiai ziuris...
Bet ka is mano blondines padarei lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2010 03 06, 15:28)
Laba diena 4u.gif  Kazkada be sitos temos neisivaizdavau savo dienos blush2.gif Noreciau sugrysti prie mokymosi,bet tikrai zinau,kad nesugebesiu intensyviai dalyvauti.Beje,gaila,kad tik prabegom uzbega seni dalyviai blush2.gif
Sakykit,namu darbus priduoti reikia,taip?

o inesas smile.gif kokie tau dar namu darbai smile.gif nebent nori pasidaryti del saves pacios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 14:34)
o inesas smile.gif kokie tau dar namu darbai smile.gif nebent nori pasidaryti del saves pacios  biggrin.gif

o kodėl man šitaip nepasakėt, a? Šiaip faina, kad grįžta pražuvėliai smile.gif

O kaip su teminėm? Ištisą savaitę galiam kelti foto su šešėliais? Nežinau ar teisingai supratau smile.gif

Kokere, jb tai per pilka. Spalvotoj tai vos kontrasto pridėčiau (bet matyt skonio reikalas) ir sharpo padauginta. JB tas laikraštis visai netrukdo, spalvotoj jau nekaip žiūrisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 06 kovo 2010 - 16:35
QUOTE(Noelle @ 2010 03 06, 16:34)
o kodėl man šitaip nepasakėt, a?  Šiaip faina, kad grįžta pražuvėliai  smile.gif

O kaip su teminėm? Ištisą savaitę galiam kelti foto su šešėliais? Nežinau ar teisingai supratau  smile.gif

Kokere, jb tai per pilka. Spalvotoj tai vos kontrasto pridėčiau (bet matyt skonio reikalas) ir sharpo padauginta. JB tas laikraštis visai netrukdo, spalvotoj jau nekaip žiūrisi.

as tai taves neprisimenu doh.gif blush2.gif o siaip ner blogai nd pasidaryt ir pakartotinai ypac wb bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 03 06, 16:05)
as tai taves neprisimenu  doh.gif  blush2.gif o siaip ner blogai nd pasidaryt ir pakartotinai ypac wb  bigsmile.gif  biggrin.gif

tai aš ir nebuvau prisijungusi anksčiau. Tiesiog tingėjau nd ruošti, tik tiek.
Nors šiip, manau tiem, kas visiškai nuo nulio pradeda, labai liuksiniai nd parinkti. wb kiek per sunkus, manau, kaip pradžiai. Tiesa, dar vieną nd pridėčiau, trijų ketvirčių taisyklės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 06 kovo 2010 - 17:31