Noelle, visi ND gerai
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 14:32)
pati narde po balionus ir ji pas mane tokia svajokle, kad ganetinai daznai uzsiziuri i viena taska...
fainai, maniskiui tai nzn ka reiketu i ta taska priplot, kad jis ilgai ir uzsisvajojes ziuretu
nors ne, va cia jis ilgai ziurejo i savo didziausia pramoga - akropoli
noelle ok, del zoom namu darbo tai tikrai ne kiekvienas gali atlikt.
QUOTE(Noelle @ 2010 03 05, 14:46)
* Aš buvau sumąsčiusi atiduoti savo kitinį objektyvą, tik niekas jo nenori Tai dar turėjau.
**Bet šiaip, na yra žmonių, kurie zumo gali ir neturėti. Todėl gal prirašyti reiktų prie to nd, jei turi tinkamą objektyvą, tiesog kad nd būtų neprivalomas.
**Bet šiaip, na yra žmonių, kurie zumo gali ir neturėti. Todėl gal prirašyti reiktų prie to nd, jei turi tinkamą objektyvą, tiesog kad nd būtų neprivalomas.
*kur tu buvai kai as sau ieskojau? pradziai....
**bet zooma fiziskai artejant ir nereikia zoominio objektyvo, o del kitu tai tikrai tiesiog zmogus pasako kad turi fixa ir suprasim, nesiusim gi zoominuko pirkti
QUOTE(liamuna @ 2010 03 05, 16:50)
**bet zooma fiziskai artejant ir nereikia zoominio objektyvo, o del kitu tai tikrai tiesiog zmogus pasako kad turi fixa ir suprasim, nesiusim gi zoominuko pirkti
gal numeriukus nd sumaišiau. Rašiau apie tą, kur ne fiziškai artėti, bet zumo reik.
Na, svarbu, kad supratom
Kaip suprantu lašiukai ir balta baltame neprivaloma. Nežinau ar fotografuosiu baltą baltame, bet lašiukus pabandysiu. Dar nesu nei karto fotografavus. Tai smalsu ar kas gausis
Jusu kritikai
QUOTE(Forgete @ 2010 03 05, 16:09)
fainai, maniskiui tai nzn ka reiketu i ta taska priplot, kad jis ilgai ir uzsisvajojes ziuretu
Na matai kartais irgi buna uzsisvajojes, o maniske tai daznai taip... Ja labiau reikia kalbinti, kad i mane paziuretu
Forgete, gal irasyk i pirma puslapi kitos savaites tema....
QUOTE(Noelle @ 2010 03 05, 18:56)
Kaip suprantu lašiukai ir balta baltame neprivaloma. Nežinau ar fotografuosiu baltą baltame, bet lašiukus pabandysiu. Dar nesu nei karto fotografavus. Tai smalsu ar kas gausis
Sie neprivalomi, bet lasiukus gaudyti tikrai idomus uzsiemimas...
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 05, 22:48)
Jusu kritikai
Vietomis isdegimai ant vaiko striukes ir kepures truputeli maiso.... Siaip kazkas idomaus ir traukiancio siame kadre yra... gal tie kontrastai... Kaip specialiai isdelioti seslis ir sviesi vaiko apranga ir tamsios kelnes ant saules nusvietu akmenuku... As gal siek tiek is arciau imciau toki kadra, o siuo atveju apkarpyciau..... Ir dar viena is visai arti grazu butu, kaip vaiko rankytes tuos akmenukus ima...
QUOTE(<emigrante> @ 2010 03 05, 20:48)
Jusu kritikai
jei į jb versta, įdomu kokios spalvos buvo.
Ar perdaug sharpo, ar kontrasto, bet paskausta akis ilgiau užsižiūrėjus.
Na bet visai fainai, patraukia dėmesį.
Kaip jau Akasha rašė, fainai žiūrėtusi poroje su kokia rankučių ar tiesiog vienų akmenukų foto.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 12:22)
Tokie paprasti namudinaiai(na cia mas mane kaip visada) kadriukai... Gal kokiu patarimu duosit....
kadangi visos trys iš tos pačios serijos, t.y. to paties fotografavimo, tai ir atspalvių tokių pat norisi.
Iš trijų, vidurinė fainiausia.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 22:39)
ok, o rasyt tik savaitei seselius?
QUOTE(Noelle @ 2010 03 05, 23:53)
kadangi visos trys iš tos pačios serijos, t.y. to paties fotografavimo, tai ir atspalvių tokių pat norisi.
Man dabar toks laikotarpis, kad as niekaip neapsisprendziu kokiu spalvu ir atspalviu noriu, tai kazkaip ir sudejau skirtingas... vat dar paziurejau tai antra ir trecia dar pasviesinti truputi uzsimaniau... Bet labai aciu uz issakyta nuomone...
QUOTE(Forgete @ 2010 03 05, 23:59)
ok, o rasyt tik savaitei seselius?
Manau dek savaitei, o po to jei kas paveluotai nores tai ides veliau... O kad nenuobodziautu jei kas jau padarys ar nenores daryti, tai desim nauja temele....
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 22:05)
Man dabar toks laikotarpis, kad as niekaip neapsisprendziu kokiu spalvu ir atspalviu noriu, tai kazkaip ir sudejau skirtingas... vat dar paziurejau tai antra ir trecia dar pasviesinti truputi uzsimaniau... Bet labai aciu uz issakyta nuomone...
būna šiaip visai gerai. Ieškoti, atrasti kas labiau patinka, kas ne.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 21:39)
Vietomis isdegimai ant vaiko striukes ir kepures truputeli maiso.... Siaip kazkas idomaus ir traukiancio siame kadre yra... gal tie kontrastai... Kaip specialiai isdelioti seslis ir sviesi vaiko apranga ir tamsios kelnes ant saules nusvietu akmenuku... As gal siek tiek is arciau imciau toki kadra, o siuo atveju apkarpyciau..... Ir dar viena is visai arti grazu butu, kaip vaiko rankytes tuos akmenukus ima...
Aciu Lauksiu kol paaugs, ir eisim is naujo pozuot Nes su tokia nenuorama devinta prakaita islieji kol sugauni
QUOTE(Noelle @ 2010 03 05, 21:53)
jei į jb versta, įdomu kokios spalvos buvo.
Kaip jau Akasha rašė, fainai žiūrėtusi poroje su kokia rankučių ar tiesiog vienų akmenukų foto.
Persistengiau su sharpu greiciausiai. Nors ir kontrasto deta nemazai, nes sivakar uzsimaniau ryskiai juoda balta
Einu paieskot spalvota.
Papildyta:
Na va, spalvotas variantas.
Negailekit kritikos. Kuo jos daugiau - tuo greiciau i prieki zinau, rubeliai visiskai nesuderinti.
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 23:05)
Manau dek savaitei, o po to jei kas paveluotai nores tai ides veliau... O kad nenuobodziautu jei kas jau padarys ar nenores daryti, tai desim nauja temele....
neimanoma visoms nuotraukoms pritaikyti viena spalva ilgesni laika pafotkinus ta suprasi...
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 13:22)
Sendien matau tau didelis ikvepimas kalbeti
As as Gerai, kad nepazinai(sako jei neatpazysta zmogaus-tai turtingas bus) gal nors kiek is kurnors nukris
Na ir vel dedu... ir laukiu komentaru
Tokie paprasti namudinaiai(na cia mas mane kaip visada) kadriukai... Gal kokiu
As as Gerai, kad nepazinai(sako jei neatpazysta zmogaus-tai turtingas bus) gal nors kiek is kurnors nukris
Na ir vel dedu... ir laukiu komentaru
Tokie paprasti namudinaiai(na cia mas mane kaip visada) kadriukai... Gal kokiu
man pirma , tokia naturaliausia ...