QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 21:06)
perdariau ir prie dirbtinio. Tai ar užskaitytas baltas balansas?
Sekančius nd ryt prie natūralaus apšvietimo padarysiu.
Tiesa, ačiū už paaiškinimą apie ta įrankį, pipetę. Ne iškart, bet radau kur tas spalvas pažiūrėti.
sueis sitas WB, tik idomu, nuo kokios lempos pas tave tas dirbtinis apsvietimas, jei lempute toki melynuma dave, o ir auto neblogai pataike?
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 04, 22:18)
puiku
iskart ir dedu kelias nuotraukeles
idomu butu suzinoti jusu nuomone
nu pirmosios dvi tai turisto pasaudymas su muiline, o is parodos tai galima ir ant reklaminio plakato kabint, aisku jei kokybe leidzia (tik reikia pripazinti, jog ir stendo kurejai neblogai padirbejo ir padejo sukomponuoti ta kadra
).
QUOTE(esca @ 2010 03 05, 00:33)
Pasirodom ir laukiam komentarų
ką galėjau padaryti kitaip? ačiū
nu jei nori bajerio, ka galejai daryti kitaip, tai atsakymas butu "nusiusti savo mamai"
. Na o jei rimciau, tai pradziai gali pabandyt fotkinti is savo sunio akiu lygio, arba biski zemiau, va, paziurek kaip Maggie katinas, visai neblogas
. Aisku, mena islauzt kai rodai tiesiog suni ir kate sunku, bet toks kadras gali buti tiesiog paprastas, aki traukiantis ir mielas (man tavo bandyme mielas tik suo, bet ne kadras)
QUOTE(Maggie @ 2010 03 05, 01:27)
patobulintas katinas [zinau, kad nukirptos ausys, judrus objektas, nieko cia nebepakeisiu], ar tiek sharp'o atrodo jau nebenaturaliai..?
nu sharpo jau per daug, nes mano akiai jau pradejo list sharpo brokas.
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 05, 12:48)
dabar tai jau tikrai gerai
valio
nespejau pakomentuot, bet buciau patares siauresni kampa naudot. Prie plataus kampo net ir su placia diafragma silpnas bokeh gavesis, todel ir nera didelio skirtumo didinant f. Bet sita ismoksi sekanciame ND
.
ux, nu va pripezejau ka mokejau, gal labai nemusit uz mano pasisakyma
p.s. Akasha, o ten kadruose tu? Jei taip, tai net nepazinau ir nepazistu
. Man irgi pirma geresne uz antraja, dekui uz bandymus.