Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 31 tema

QUOTE(Maggie @ 2010 03 05, 00:27)

man tai jau too much sarpo smile.gif siaip grazi ir spalvota ir nespalvota.. o kas ten daryta su katinu kaklu? cia blurinta kazkaip? ir cia nuo ISO tie taskiukai? kaklas man nepatinka smile.gif o siaip tai grazu..
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2010 03 05, 08:10)
o kas yra menas?  ax.gif
ryskumo truksta, centravimas nepatinka, ausys nukirptos, j/b geriau smile.gif grudas spalvotoje negraziai atrodo.

na kas yra menas galima googlej paskaityt, o esca suniukas tiesiog dokumentine nuotrauka i asmenini albuma. Nors ir ta su nukirpta ausim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 kovo 2010 - 09:09
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 23:18)
Noelle, lyg ir gerai....

Mergele23, pirmoje labai griuva viskas... ir per pilka...  Antroje galejai labai graziai sukomponuoti istrizaine is zuvedru ir butu jau idomesnis kadras... ir ryskumo zona galejo didesne buti arba visai maza, kad tik zuvedros fokuse, o toliau bliuras.... Is parodos, tai liux foto....

pirmoje, tai juodai balta fona padariau, nes lietinga diena buvo ir kazkaip man graziau juodai balta pasirode blush2.gif

sutinku, kad kadras su zuvedrom butu idomesnis ax.gif
reikia kazkaip pradeti naudoti taisykles.

Keliu 2ND, Jei viskas ok, gal siandiena ir 3 nd ikelsiu bigsmile.gif

F8
user posted image

F6,3
user posted image

F4
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergele23: 05 kovo 2010 - 10:33
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 05, 10:30)
Keliu 2ND

butu gerai, kad surasytum f skaiciukus. ir siaip nelabai matosi skirtumo, gal pabandyk imti didesni intervala tarp skaiciuku.

jau matau skaiciukus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 05 kovo 2010 - 10:33
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 05, 11:33)
butu gerai, kad surasytum f skaiciukus. ir siaip nelabai matosi skirtumo, gal pabandyk imti didesni intervala tarp skaiciuku.

jau matau skaiciukus biggrin.gif

gerai pataisysiu, pameginsiu didesni intervala ax.gif
Atsakyti
4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo esca: 05 kovo 2010 - 10:49
QUOTE(esca @ 2010 03 05, 10:47)

esca neisizeisk, as tikrai nepiktai ir nenorejau uzgauti. Sunku internetu bendraut kai nematai zmogaus israiskos ir negirdi balso tono. Imk baliona ir laukiam tolesniu bandymu 4u.gif
Atsakyti
padidinau intervalus
2ND

F18
user posted image

F8
user posted image

F3,5
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mergele23 @ 2010 03 05, 11:30)
pirmoje, tai juodai balta fona padariau, nes lietinga diena buvo ir kazkaip man graziau juodai balta pasirode blush2.gif
sutinku, kad kadras su zuvedrom butu idomesnis ax.gif
reikia kazkaip pradeti naudoti taisykles.
Keliu 2ND, Jei viskas ok, gal siandiena ir 3 nd ikelsiu bigsmile.gif

Gerai ND... Brumbrumai, mazose foto gal sunkiau ziurisi, bet va prilindau arciau prie ekrano ir labai aiskiai pamaciau skirtumus.... ax.gif
Man tai jauciu reikia iseiti galva pravedinti, nuotaika tokia, lyg kazkokiu haliucogenu buciau uzvalgius... O tai dar ir via prisnekesiu kokiu nesamoniu ir veju prikelsiu lotuliukas.gif

Meggie, Man tavo katino senesnis variantas labiau... Cia ir grudo daugoka ir spalvos jau netaip atrodo... O JB mano skoniui kiek per sveisus....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 03 05, 11:58)

Man tai jauciu reikia iseiti galva pravedinti, nuotaika tokia, lyg kazkokiu haliucogenu buciau uzvalgius... O tai dar ir via prisnekesiu kokiu nesamoniu ir veju prikelsiu  lotuliukas.gif

Gal svytincios mesos uzkandai http://www.delfi.lt/...s.d?id=29670365 biggrin.gif

Atsakyti
mergele23 ok
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 03 05, 12:00)

Blin be mesos ne dienos neisbunu lotuliukas.gif Tai gal ir uzvalgiau, tik va niekada turgui neperku... Nors prekybcentriuse tikriausiai dar geresnio visokio ssss gali buti.... Blin prajuokinai thumbup.gif
Atsakyti