Na ir vel mano bandymai... Ir vel daug tamsos, tai triuksminga viskas....
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 15:20)
kaip faina, kad tu vis bandai gal tu nedirbi?
man pirma grazesne, nes akys jau tokios traukiancios ir i jas norisi ziuret. nors gal pakirpciau vos vos kaires.. o antra man tokia siek tiek one.lt, nepyk tik, nu bet man taip susigalvojo nenaturali tokia poza, ir kokybes trukumas..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 03 04, 16:32)
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 15:20)
kaip faina, kad tu vis bandai gal tu nedirbi?
man pirma grazesne, nes akys jau tokios traukiancios ir i jas norisi ziuret. nors gal pakirpciau vos vos kaires.. o antra man tokia siek tiek one.lt, nepyk tik, nu bet man taip susigalvojo nenaturali tokia poza, ir kokybes trukumas..
Uz ka cia gi pykti viskas gerai... gi man idomu visu nuomone, kokios jos bebutu... po komentaru ir as kitom akim i savo darbus pradedu ziureti
Nu nedirbu, dar koki menesiuka ilsesiuos....
QUOTE(Akasha @ 2010 03 04, 15:34)
Nu nedirbu, dar koki menesiuka ilsesiuos....
kaip faina.. kad man kas ilgasias atostogas
QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 15:44)
Turiu wb atliktą tiek prie natūralaus, tiek prie dirbtinio apšvietimo. Įkeliu, bet jei netinka, suprasiu ir eisiu perdaryti. Nu rimtai, noriu išmokti.
dirbtinis ok, bet naturaliam man custom labai geltonuoja
Papildyta:
QUOTE(Noelle @ 2010 03 04, 16:03)
canon EOS 400D. Bet labai retai su juo fotografuoju.
o siaip su juosta? kur galima butu darbelius paziuret?
QUOTE(Maggie @ 2010 03 04, 14:48)
o siaip su juosta? kur galima butu darbelius paziuret?
na šiaip su juosta. daug paprasčiau
Darbai kūdroje http://fotokudra.lt/...p?aut=4611&pg=2
Turiu ir facebooke, bet iškart brūkštelsiu, kad ten patvirtinu tik tikrus draugus, ta prasme su kuriais išties bendrauju. Tai nepykit, jei mane rasit, o aš atmesiu prašymą
Noelle, gal ir durnas klausimas, bet jei fotikas juostinis kaip sukeli į kompą?
Skanuoji
Skanuoji
QUOTE('chameleon' @ 2010 03 04, 18:46)
laba
norejau paklaust pas jumi , kaip galeciau nuimt tuos taskelius virsuje kampe , ir beveik visose fotkese matyt, niekaip fotoshope nerandu , dekui uz ats.
norejau paklaust pas jumi , kaip galeciau nuimt tuos taskelius virsuje kampe , ir beveik visose fotkese matyt, niekaip fotoshope nerandu , dekui uz ats.
Arba objektyvas nešvarus arba matrica
O nuimti galima įvairiai. Man labiausiai patinka Patch tool. Pasirinkus viršuje Source. Apibrėži dėmę ir patrauki į šoną.