Dėl surfinijų daigų aš atrodo jau rašiau. Sėti , tikrai didelė terlionė ( jei nori žiedų gegužį - sėti reikėtu sausį...) Aš paprastai perku kokį kovo mėnesį ( dažnai senukų gėlių skyriuje) - tada jos nekainuoja lito, tiesa, daigeliai dar gana nedideli ( kokio sprindžio dydžio), bet priežiūra nebaisi - tik laistyti ir skabyti viršūnėles, kad šakotūsi. O dabar jos kainuoja ( užaugintos) gerokai brangiau ( sesuo nesenia pirko - lyg 15 lt ?). Aš mieliau tą skirtumą išleisiu kosmetikai ar naujam rūbeliui vasaros proga.... Čia kaip kam patogiau. Tik dingsta tas malonumas užauginti savo gėlę...
....................gaila,kad jos ne mano uzaugintos,o pirktines,na tikrai butu smagu uzsiauginti paciai......................
Aš visada augindavau balkone surfinijas, bet mes esame mėgėjai vasarą pagastroliuoti, tai laistyti palikdavau kaimynui. Tai tas, matyt, retkarčiais primiršdavo, tai kai kurios vasaros pabaigos ir nesulaukdavo.Šiemet auginu svyrančiąsias pelargonijas, nes sakė, kad jos yra artimos sukulentams, mėgsta saulėtą vietą, atsparios sausrai ir ne tokios lepios.Apsodinau keturis lovelius, du į vieną balkoną, du į kitą.Labai gražiai atrodė, džiaugiausi nerealiai.Pakabinau ir palikau nakčiai.O tą naktį, kaip tyčia, vėjas didžiulis ir liūtis, tai dabar užsiimu tų gėlių ''reanimacija".Nu vieni nervai.
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 06 13, 17:35) |
Aš visada augindavau balkone surfinijas, bet mes esame mėgėjai vasarą pagastroliuoti, tai laistyti palikdavau kaimynui. Tai tas, matyt, retkarčiais primiršdavo, tai kai kurios vasaros pabaigos ir nesulaukdavo.Šiemet auginu svyrančiąsias pelargonijas, nes sakė, kad jos yra artimos sukulentams, mėgsta saulėtą vietą, atsparios sausrai ir ne tokios lepios.Apsodinau keturis lovelius, du į vieną balkoną, du į kitą.Labai gražiai atrodė, džiaugiausi nerealiai.Pakabinau ir palikau nakčiai.O tą naktį, kaip tyčia, vėjas didžiulis ir liūtis, tai dabar užsiimu tų gėlių ''reanimacija".Nu vieni nervai. |
Va taip ir pas mane, 5 aukstas - pietus vakari - labai megsta vejai pusti is tos puses , tai as kaip vista su kiausiniu, su surfinijom is balkono i balkona .
Taip stengiuosi apsaugoti, kad nereiktu reanimuoti
Įdedu ir aš savo surfiniją, jei tik pavyks ( labai kažko sunkiai krovė...)
Tai gal geriau matysis:
http://groups.msn.co...to&PhotoID=1350
Tai gal geriau matysis:
http://groups.msn.co...to&PhotoID=1350
gal ir man savo ideti
taigi jau trecia zieda leidzia, lapai dziusta, o ziedai nesiskleidzia . Kazkas darosi su mano gelele, o taip auginau, puoselejau, reiks ir man kitais metais kazka kita sugalvoti. Beje i lovelius susodinau abiejuose balkonuose gvaizdikelius zemaugius, tai tie is pasiutimo tik ziedus leidzia, kerojasi pleciasi. na nors toki grozi turiu, biski sirdies skausma del nesekmes su surfinijomis gvaizdikeliai apmalsina .beje dar kelias surfinijas turiu nakie ant palanges vis nedristu isnesti i balkona.
taigi jau trecia zieda leidzia, lapai dziusta, o ziedai nesiskleidzia . Kazkas darosi su mano gelele, o taip auginau, puoselejau, reiks ir man kitais metais kazka kita sugalvoti. Beje i lovelius susodinau abiejuose balkonuose gvaizdikelius zemaugius, tai tie is pasiutimo tik ziedus leidzia, kerojasi pleciasi. na nors toki grozi turiu, biski sirdies skausma del nesekmes su surfinijomis gvaizdikeliai apmalsina .beje dar kelias surfinijas turiu nakie ant palanges vis nedristu isnesti i balkona.
Maniškės jau nuo gegužio pradžios lauke ( tik per šalnas įnešdavau, ir iš pradžių naktimis , kol adaptavosi) - nemanau, kad joms pakenks.
Papildyta @ [mergetime]1087198229[/mergetime]
Kilo man tokia mintis - kadangi čia toks specifinis skyrelis, kur norime parodyti savo gėlytes ir apie jas pasipasakoti ar pasitarti , gal galima būtų padaryti, kad nuotraukėles prisegti būtų paprasčiau ? ( taip kaip kulinarijos skyrelyje )
Papildyta @ [mergetime]1087198229[/mergetime]
Kilo man tokia mintis - kadangi čia toks specifinis skyrelis, kur norime parodyti savo gėlytes ir apie jas pasipasakoti ar pasitarti , gal galima būtų padaryti, kad nuotraukėles prisegti būtų paprasčiau ? ( taip kaip kulinarijos skyrelyje )
QUOTE (Miglute @ 2004 06 14, 10:18) |
Maniškės jau nuo gegužio pradžios lauke ( tik per šalnas įnešdavau, ir iš pradžių naktimis , kol adaptavosi) - nemanau, kad joms pakenks. Papildyta @ [mergetime]1087198229[[b]*vilma Liu rgetime] [/b] Kilo man tokia mintis - kadangi čia toks specifinis skyrelis, kur norime parodyti savo gėlytes ir apie jas pasipasakoti ar pasitarti , gal galima būtų padaryti, kad nuotraukėles prisegti būtų paprasčiau ? ( taip kaip kulinarijos skyrelyje ) |
Miglute, puiki mintis
Pirkau tokia grazia pakabinama sulfinija, bet kazkodel ji pradejo nykti.Kazkodel ziedu pradejo maziau zydeti. Nezinau kas yra, rodos ir laistau ir tresiu. Gal jai saules per daug, nes saule buna iki pietu. Gal vazonas per mazas, ar nepatinka, kad prie sienos priglausta. Tos kur pasodintos loveliuose, tai labai graziai auga, dar mano pacios sodintos is seklu. Nu bet ko tai pakabintai truksta, tai nezinau