Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE (Miglute @ 2004 05 21, 06:14)

Prisiminiau ką daro mano teta - pas ją sode labai daug kurmių, tai ji pristato dekoratyvinių mediniu vėjo malūnėlių - sako,akd kurmiai nemėgsta vibracijos, o kai vėjas pučia, tai ten kažkas panašaus vyksta kai tie malūnėliai sukasi.

Jo...pas mano tėvus sode tų malūnėlių aibė prismaigstyta. Ale jokio pagerėjimo...nu gal keli ir numirė iš juoko...
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O gal jie dabar renkasi ten kaip i Lunaparką ?
Atsakyti
Tik nepadaugink to decio, aš pernai turbūt per stiprų skiedinį padariau, tai surfinijų lapai išbluko (pasidarė šviesiai žali), ir visa gėlė iš pradžių nuleipo, bet po to po truputį atsigavo,nors jau nebebuvo tokia graži kaip anksčiau.
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 05 21, 07:40)
Jo...pas mano tėvus sode tų malūnėlių aibė prismaigstyta. Ale jokio pagerėjimo...nu gal keli ir numirė iš juoko...

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta @ [mergetime]1085147574[/mergetime]
Jau viena syki klausiau, bet praleidot pro akis smile.gif

Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot?

As salotu pasisejau laugh.gif Idomu ar uzaugs.
Atsakyti
O ka daryti jei gele apniko kazkokie mazi zali vabaliukai? Ar tinka purksti Deciu?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 16:50)

Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot?.

mano mociute augino raganes lauke g.gif zinau tik tiek, kad lepios. kaip ir visiems vijokliams reikia kopeteliu, kad turetu kur lipti. nemegsta vejo. bet graziai zydi rolleyes.gif

As salotu  pasisejau laugh.gif Idomu ar uzaugs.

as jau turbut baziliku darza uzveisiu g.gif padauginau siek tiek, nes bijojau, kad nesudygs. o jie eme ir sudygo laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo casa: 24 gegužės 2004 - 10:15
Na va ir as pagaliau nusipirkau turgelyje surfiniju biggrin.gif
Na ir kaineles blink.gif gerai, kad galima deretis, tai nuo 13Lt iki 7Lt nuderejom, vyro nuopelnas clap_1.gif . Dabar grudinu: diena-balkone, nakti i kambari inesu, bijau, kad nenusaltu sad.gif . Sakau susodinsiu kai jau naktys bus +.

O taip tai turguje geliu kokiu tik nori doh.gif Taip grazu smile.gif

Tiesa ir trasu nusipirkau, kaip ir kazkas sake, spec. surfinijom is Kemiros GrowHow. Ziuresim kokia cia is manes gelininke gausis, pirmus metus cia taip susiemiau tongue.gif
Atsakyti
Na ka gi,nusipirkau pirma karta gvaizduniu kazkokiu,liliputu veisles,ziuresim kaip balkone atrodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (vobla @ 2004 05 21, 09:40)
QUOTE (Miglute @ 2004 05 21, 06:14)

Prisiminiau ką daro mano teta - pas ją sode labai daug kurmių, tai ji pristato dekoratyvinių mediniu  vėjo malūnėlių  - sako,akd kurmiai nemėgsta vibracijos, o kai vėjas pučia, tai ten kažkas panašaus vyksta kai tie malūnėliai sukasi.

Kieme tai galima ir tuos malunelius pastatyt,o va ka daryti kai tie kurmiai kapus rausia g.gif Visas gelias israusia bjauriukai sad.gif Ant kapo gi nestatysi malunelio smile.gif wink.gif
Atsakyti
Jo, su kurmiais bėda nemaža. Kai pas mūsų kaimynus įsivesė prabangioje biggrin.gif pievoje kurmis, tai buvo nekas.
O pas mus katukai psysioti užeina, išrausia duobutę, po to užkasa.....
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 05 26, 10:46)
Jo, su kurmiais bėda nemaža. Kai pas mūsų kaimynus įsivesė prabangioje biggrin.gif pievoje kurmis, tai buvo nekas.
O pas mus katukai psysioti užeina, išrausia duobutę, po to užkasa.....

Įsigyk šunuką, neateis katukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 13:50)

Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot?

Neauginu, bet va siemet sumaniau pabandyt. Kol kas mano raganeles 20 cm ilgio ir ant palanges laugh.gif Siaip zmones augina. Galiu perrasyt straipsni is 'Gelyno" (ar "Sodo spalvu") kaip jas augint, jei tikrai domina, sakyk, jeika;)
Atsakyti