QUOTE (Miglute @ 2004 05 21, 06:14) |
Prisiminiau ką daro mano teta - pas ją sode labai daug kurmių, tai ji pristato dekoratyvinių mediniu vėjo malūnėlių - sako,akd kurmiai nemėgsta vibracijos, o kai vėjas pučia, tai ten kažkas panašaus vyksta kai tie malūnėliai sukasi. |
Jo...pas mano tėvus sode tų malūnėlių aibė prismaigstyta. Ale jokio pagerėjimo...nu gal keli ir numirė iš juoko...
O gal jie dabar renkasi ten kaip i Lunaparką ?
Tik nepadaugink to decio, aš pernai turbūt per stiprų skiedinį padariau, tai surfinijų lapai išbluko (pasidarė šviesiai žali), ir visa gėlė iš pradžių nuleipo, bet po to po truputį atsigavo,nors jau nebebuvo tokia graži kaip anksčiau.
QUOTE (vobla @ 2004 05 21, 07:40) |
Jo...pas mano tėvus sode tų malūnėlių aibė prismaigstyta. Ale jokio pagerėjimo...nu gal keli ir numirė iš juoko... |
Papildyta @ [mergetime]1085147574[/mergetime]
Jau viena syki klausiau, bet praleidot pro akis
Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot?
As salotu pasisejau Idomu ar uzaugs.
O ka daryti jei gele apniko kazkokie mazi zali vabaliukai? Ar tinka purksti Deciu?
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 16:50) |
Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot?. |
mano mociute augino raganes lauke zinau tik tiek, kad lepios. kaip ir visiems vijokliams reikia kopeteliu, kad turetu kur lipti. nemegsta vejo. bet graziai zydi
QUOTE |
As salotu pasisejau Idomu ar uzaugs. |
as jau turbut baziliku darza uzveisiu padauginau siek tiek, nes bijojau, kad nesudygs. o jie eme ir sudygo
Na va ir as pagaliau nusipirkau turgelyje surfiniju
Na ir kaineles gerai, kad galima deretis, tai nuo 13Lt iki 7Lt nuderejom, vyro nuopelnas . Dabar grudinu: diena-balkone, nakti i kambari inesu, bijau, kad nenusaltu . Sakau susodinsiu kai jau naktys bus +.
O taip tai turguje geliu kokiu tik nori Taip grazu
Tiesa ir trasu nusipirkau, kaip ir kazkas sake, spec. surfinijom is Kemiros GrowHow. Ziuresim kokia cia is manes gelininke gausis, pirmus metus cia taip susiemiau
Na ir kaineles gerai, kad galima deretis, tai nuo 13Lt iki 7Lt nuderejom, vyro nuopelnas . Dabar grudinu: diena-balkone, nakti i kambari inesu, bijau, kad nenusaltu . Sakau susodinsiu kai jau naktys bus +.
O taip tai turguje geliu kokiu tik nori Taip grazu
Tiesa ir trasu nusipirkau, kaip ir kazkas sake, spec. surfinijom is Kemiros GrowHow. Ziuresim kokia cia is manes gelininke gausis, pirmus metus cia taip susiemiau
Na ka gi,nusipirkau pirma karta gvaizduniu kazkokiu,liliputu veisles,ziuresim kaip balkone atrodys
QUOTE (vobla @ 2004 05 21, 09:40) | ||
Jo...pas mano tėvus sode tų malūnėlių aibė prismaigstyta. Ale jokio pagerėjimo...nu gal keli ir numirė iš juoko... |
Kieme tai galima ir tuos malunelius pastatyt,o va ka daryti kai tie kurmiai kapus rausia Visas gelias israusia bjauriukai Ant kapo gi nestatysi malunelio
QUOTE (Joanna @ 2004 05 26, 10:46) |
Jo, su kurmiais bėda nemaža. Kai pas mūsų kaimynus įsivesė prabangioje pievoje kurmis, tai buvo nekas. O pas mus katukai psysioti užeina, išrausia duobutę, po to užkasa..... |
Įsigyk šunuką, neateis katukai
QUOTE (Springlet @ 2004 05 21, 13:50) |
Gal kuri nors auginat balkone ragane? Gal verta pabandyti, ka manot? |
Neauginu, bet va siemet sumaniau pabandyt. Kol kas mano raganeles 20 cm ilgio ir ant palanges Siaip zmones augina. Galiu perrasyt straipsni is 'Gelyno" (ar "Sodo spalvu") kaip jas augint, jei tikrai domina, sakyk, jeika;)