Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE(dar viena mama @ 2009 02 01, 16:03)
gal jau ir laikas laukt pavasario? O reikia seti per pilnati? Cia tik surfinijas ir petunijas ar visas? Pvz. palergonijas?

Viena mamyte rase,kad i menulio fazes neziuri, g.gif ziuri pagal kazkokia menesio diena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 01 31, 23:04)
Ar jau yra mamyčių šiais metais sėjusias šias grožybes? aš jau siandien nusipirkau surfinijų ir petunijų sėklų, lauksiu  mėnulio pilnaties ir sėsiu,daiginsiu  wub.gif

Na, aš jau padariau pirmą žingsnį - nusipirkau sėklų smile.gif Dabar tik daigyklą reikės nusipirkti. Nežinau, kaip čia bute aš tas gėlytes susidaiginsiu lotuliukas.gif Gerokai paprasčiau būtų daigus jau pirkti, bet va, kad labai to pavasario ilgu, tai bent jau sėklas pirkinėjuos ir svajoju wub.gif

Papildyta:
Va, kokius grožius norėčiau savo balkone sukurti.
Atsakyti
ir dar viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 02, 17:44)
ir dar viena smile.gif

nu sitas tai tikrai nerealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 02, 18:44)
ir dar viena smile.gif

Aha sitas tai grazus, tik kazko tystancio man truksta cia g.gif smile.gif
Atsakyti
Kažkaip galvoju, kad tokius suformuoti iš daigelių nelabai realu turbūt g.gif na, bandysiu ir žiūrėsiu, kas čia šiemet gausis. Juokingiausia bus, jeigu iš didelių pavyzdžių ieškojimo manajame balkone augs tik šluotelės biggrin.gif

O gal kuri turit prikaupusi gražių balkoninių lovelių apželdinimo nuotr.? Būtinai pasidalinkit:) Gal greičiau pavasarį prišauksim ir šiaip idėjų pasirinksim.
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 02, 19:44)
ir dar viena smile.gif

Labai grazus, tik man jis kazkoks biski kaledinis blush2.gif . O kas cia per augalai? sarmata, bet nepazistu
Atsakyti
QUOTE(dar viena mama @ 2009 02 03, 11:06)
Labai grazus, tik man jis kazkoks biski kaledinis  blush2.gif . O kas cia per augalai? sarmata, bet nepazistu

Tos sidabrinės tai pilkšvalapės žilės (dvimetės, bet balkonuose auginamos kaip vienmetės), o va tos rožinės tai ir pati nežinau....
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 02, 18:44)
ir dar viena smile.gif

šitas ir ankstesis lovelis, sakyčiau, tokie '' vidiniam'' balkono grožiui - miesto balkonui, kai išeini ''į lauką'' ir grožiesi tokiu mini ''darželiu'' wub.gif
Arba kur nors terasoje ''prie akių''.

Man, pvz, aktualiau kombinacijos ne tokios miniatiūrinės. Noriu papuošti namo fasadą [didelis balkonas centre fasado] ir kiemą. Reikia ''vaizdo iš toliau''.
Todėl parodysiu savo pavyzdėlį:
mišrainė , bet idėja gera.
Atsakyti
Rokoko, čia visai smagus variantas. Ir toks fasadinis labiau.

Nes tas mišrainės variatas, tai grynai toks mišraininis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FleurDeLis: 03 vasario 2009 - 16:00
QUOTE(FleurDeLis @ 2009 02 03, 16:58)
Rokoko, čia visai smagus variantas. Ir toks fasadinis labiau.

Nes tas mišrainės variatas, tai grynai toks mišraininis biggrin.gif

sitas thumbup.gif labai efektingas ir tuo paciu ne makaliene, o tvarkingas ax.gif
Atsakyti
O čia dar vienas variantas. Visai paprastas - vienos rūšies gėlės, tačiau spalvinis sprendimas toks mielas.
Atsakyti