Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

Sveikutes 4u.gif
Ka daryt su nudziuvusiais petuniju ziedais ? Ar ta sudziuvusi istraukt graziai, ar reikia nuskint su visa galvute ?
Bandziau skint su galvute bet lieka styroti tik kotukas ir ant jo daugiau niekas neauga g.gif
Nu pasimetus as blink.gif
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 10, 15:46)
Atskrido,patiko ir apsigyveno smile.gif

tarkim aisku biggrin.gif tuomet gal zinot kokios priemones yra efektyviausios panaikint sita bjauruji gyventoja?
Atsakyti
insekticidais purkšti-deciu, karate ir kt. Jei nenori chemijos gali daryti įvairių augalų(pelynai, česnakai,serenčiai, ...) nuovirus su ūkišku arba žaliuoju muilu.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2008 07 11, 10:04)
insekticidais purkšti-deciu, karate ir kt.  Jei nenori chemijos gali daryti įvairių augalų(pelynai, česnakai,serenčiai, ...) nuovirus su ūkišku arba žaliuoju muilu.

aciu, bandysiu gelbet vargse surfinija verysad.gif
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif
sakykit, kas daros mano surfinijom, matos tos lapo gyslos. Pats lapelis nublankęs, i gysla ryški unsure.gif
tręšiu tikrai labai dažnai, Schults trąšom, spec žydinčiom gėlėm. Sakau gal pertręšiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 liepos 2008 - 21:14
Labai panasu, kad truksta gelezies. Tokiais atvejais as perku firmos žalsta trašas FERTA kurios formule 9-11-38 ir dar pilu SUBSTRAL geležies
Atsakyti
As irgi manau,kad gelezies trukumas.
Atsakyti
Patarkit ka daryti su pelargonijomis, kurios pas mane visa vasara augo lauke, loviuose.
Namo as ju nesti neturiu galimybes, nelabai turiu kur statyti, o ir katinai tuoj pat isguletu ir iskapstytu.
Jei nesciau ziemai i rusi? Nesildomas, bet minusines temperaturos nebuna, kokie + 8 laipsniai salciausiomis dienomis ziema. Ar reiketu tokiu atveju kazka daryti pries nesant ziemoti? Nupjauti pvz.? Neisivaizduoju, butu gaila jei isnyktu per ziema, taip graziai zydejo per vasara, ypac dabar isibegejo kaip isprotejusios, net gaila ziureti, kad jau nebespes nuzydinti pribrandintu pumpuru. Labai jau tiko joms trasos skirtos butent pelargonijoms, o aptikau as jas tik pries tris savaites, kelis kart patresiau ir ivyko zydejimo sprogimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir man reiktu jusu patarimo. Manosios petunijos auga balkone. visa vasara graziai zydejo, buvo veslios.O vat jau savaite kaip jos pradejo nykti, ju lapeliai pasidenge tokiu baltu pukeliu, panasiu i miltus... g.gif Ka tai reiskia?
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2008 09 18, 20:20)
Ir man reiktu jusu patarimo. Manosios petunijos auga balkone. visa vasara graziai zydejo, buvo veslios.O vat jau savaite kaip jos pradejo nykti, ju lapeliai pasidenge tokiu baltu pukeliu, panasiu i miltus... g.gif Ka tai reiskia?

Manyciau, kad jau tiesiog laikas joms baigesi, petunijos gi vienmetes.
Atsakyti
Ar jau yra mamyčių šiais metais sėjusias šias grožybes? aš jau siandien nusipirkau surfinijų ir petunijų sėklų, lauksiu mėnulio pilnaties ir sėsiu,daiginsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2009 01 31, 23:04)
Ar jau yra mamyčių šiais metais sėjusias šias grožybes? aš jau siandien nusipirkau surfinijų ir petunijų sėklų, lauksiu  mėnulio pilnaties ir sėsiu,daiginsiu  wub.gif

gal jau ir laikas laukt pavasario? O reikia seti per pilnati? Cia tik surfinijas ir petunijas ar visas? Pvz. palergonijas?
Atsakyti