[quote=Principessa,2008 02 29, 13:30]
tagetes tai cia tie vadinami serenciai?? dar niekada neteko tokio pavadinimo girdet
Kiek zinau,serenciu lotyniskas pavadinimas Tagetes,kartais ir lietuviskai taip vadinama.
Tagetes - lotyniskai
Serenciai - lietuviskai
Gvazdikeliai - populiariai
kaip ir zadejau naujienos is Florexlit vyduno al, kaune.. taig cia seklu pasirinkimas didenis nei senukuose Nusipirkau tunbergijos seklu Labai jau ju norejau
QUOTE(Principessa @ 2008 02 29, 22:26)
kaip ir zadejau naujienos is Florexlit vyduno al, kaune.. taig cia seklu pasirinkimas didenis nei senukuose Nusipirkau tunbergijos seklu Labai jau ju norejau
Kaip jos atrodo? Balkone galima augint?
Balkonams labai gražu pelargonijos, kokių tik dabar jų nėra - ir formų, ir spalvų. Pelargonijas dar gražu paderinti su svyrančia lobelija, pvz. violetine. Man labai gražu ir prižiūrėti lengva, nereikia taip dažnai laistyti kaip surfinijų. Tik lobelijas jau reikėtų sėti, kad pražydėtų laiku.
tunbergijos man irgi labai gražios, tie geltoni žiedeliai
QUOTE(Agatas1 @ 2008 03 01, 10:59)
Tunbergijos yra vijoklines. as butent balkone ir ketinu auginti.. Man jos labai grazios Bandysiu leisti kad ropstusi palei siena. o zydi geltonais mazdaug 3cm skersmens ziedais su juodais viduriukais.. Buna ir baltu ziedu, bet siuom kart neradau seklu - buvau sugalvojus paseti geltona ir balta greta kad kai zydes butu dvieju spalvu siena,bet uzteks ir geltonu
Aš ir vakar nusipirkau tunbergijų sėklų Ar jūs jau pasėjot?
Ar tiesa, kad tunbergijos žydi tik ant vertikalių ūglių?
QUOTE(Agatas1 @ 2008 03 01, 09:59)
kaip atrodo jau parode. o as atsakysiu, kad galima auginti ir balkone ir net kambary ir dar pridursiu-kad tai super nereiklus augalas
o gal kuri godetiju yra auginusi ?
QUOTE(linuke_ @ 2008 03 04, 09:36)
Aš ir vakar nusipirkau tunbergijų sėklų Ar jūs jau pasėjot?
as dar nepasejau Atsirado tiek daug visokiu reikaliuku.. seklytes ant stalo padetos ir laukia.. kolkas turiu pasisejusi tik zemuogiu ir petuniju svyranciu bei paprastu.. Reik butinai iki penktadienio pasiset, nes penktadieni jau jaunatis prasideda..
QUOTE(Principessa @ 2008 03 04, 20:13)
as dar nepasejau Atsirado tiek daug visokiu reikaliuku.. seklytes ant stalo padetos ir laukia.. kolkas turiu pasisejusi tik zemuogiu ir petuniju svyranciu bei paprastu.. Reik butinai iki penktadienio pasiset, nes penktadieni jau jaunatis prasideda..
Iki penktadienio, ane
Tai iki penktadienio viską pasėti, ką sėsim kovą, ar kaip čia pagal tą mėnulį išeina