Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE(grida1 @ 2006 06 08, 21:10)
Sveikutes, gal kuri gali atsakyti i mano klausima; kada geriausia laistyti kambarines geles? Ar yra skirtumas ir kodel?

Nežinau kada geriau laistyti ar vakare ar ryte bet taip aju gaunasi kad laistau visada ryte tik visada laistau su gerokai pastovėjusiu vandeniu, o gėlės pas mane labai nuostabiai auga.
Atsakyti
QUOTE(ilonadz @ 2007 05 24, 10:10)
Nežinau kada geriau laistyti ar vakare ar ryte bet taip aju gaunasi kad laistau visada ryte tik visada laistau su gerokai pastovėjusiu vandeniu, o gėlės pas mane labai nuostabiai auga.

Aš tai laistau tada, kai nespigina saulė į langą ant kurio yra gėlės, nes pas mane vieni langai į rytus, kiti į vakarus. O laistau tai irgi su pastovėjusiu vandeniu.
Atsakyti
Gal kas žino kodėl gelsta mano sprigės lapukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 05 31, 15:47)
Gal kas žino kodėl gelsta mano sprigės lapukai g.gif

Juo valgo kažkoks kirminas arba sraigė, nes matosi, o rudos dėmės atrodo kad nudegimai nuo saulės.
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2007 05 31, 17:12)
Juo valgo kažkoks kirminas arba sraigė, nes matosi, o rudos dėmės atrodo kad nudegimai nuo saulės.

AČiū tau Knifofija, ką aš be tavo patarimų daryčiau doh.gif , tai negalima jos saulėje laikyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flowwer @ 2007 06 01, 11:04)
AČiū tau Knifofija, ką aš be tavo patarimų daryčiau doh.gif , tai negalima jos saulėje laikyti g.gif

Nu kad ne...ji gi kaip tik sauletas vietas megsta. g.gif
Atsakyti
nu baikit, spriges- pavesio geles
Atsakyti
Pernai sprigės buvo pasodintos rytų pusėje (pavėsyje) ir pietų pusėje (visą laiką saulė) ir visur puikiai žydėjo, gal tik pietų pusėje reikėdavo dažniau laistyti, o šiaip tai graži ir nereikli gėlė, kuri žydi iki šalnų.(O kambaryje jos pas mane vargo, todėl pavasarį sodinu lauke jaunus daigelius)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 31 sausio 2008 - 16:47
mano sprigės prieš kelis metus, kai auginau pietų pusėje puikiai augo
Atsakyti
As irgi labai megstu spriges.Viena rudeni pries salnas jas pasiemiau is kaimynes darzelio-taip graziai zydejo,o ji jas paliko nusalti,mat,kazkas pasake,kad jos atnesa mirti i namus.As jas susodinau i loveli ir visa laika auginau kambaryje,dziaugiausi be galo-labai gausiai ir graziai zydejo.Si rudeni teko pagyventi su visom gelem kaimo name,kur dideli temperaturu svyravimai-10-12 laipsniu ryte,16-18 vakare.Ar nuo to,ar nuo ko kito mano sprigem kazkas atsitiko:augalelis kazkaip suglemba ir zuna.Bandziau dar gelbeti -nepazeistas sakeles dejau i vandeni,kad isleistu saknis,bet ir tos po poros dienu suglebdavo ir supudavo,nors anksciau labai gerai saknis augindavo.Apipurskiau vienu parekomenduotu Aphisol bio,bet nematau efekto,tik,atrodo,lapelius apdeginau,krasciukai apdziuvo.
Dabar gyvenam su gelytem siltame bute,bet mano gelyte po truputi zuna. verysad.gif Auga jos ant rytines palanges,kur anksciau tiesiog bujodavo,visa palange uzimdavo.
Kas tai galetu buti?Kaip gelbeti?
Atsakyti
Siemet noriu pati pasiseti lauko loveliams svyranciu gelyciu,bet nezinau kokiu. Nebenoriu petuniju,noriu kokiu idomesniu,svyranciu.Gal galit patarti,kokiu seklu nusipirkti ir gal jau galima pasiseti ax.gif Laukiu nesulaukiu pavasario,tai noriu anksciau ir pasodinti lauke,anksciau megautis ziedeliais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teruke: 13 vasario 2008 - 20:24
QUOTE(Teruke @ 2008 02 13, 20:23)
Siemet noriu pati pasiseti lauko loveliams svyranciu gelyciu,bet nezinau kokiu. Nebenoriu petuniju,noriu kokiu idomesniu,svyranciu.Gal galit patarti,kokiu seklu nusipirkti ir gal jau galima pasiseti ax.gif Laukiu nesulaukiu pavasario,tai noriu anksciau ir pasodinti lauke,anksciau megautis ziedeliais smile.gif

Labai gražūs ir kartu paprastučiai žemieji žioveiniai. Žydi visą vasarą. Jau galima sėti.
Atsakyti