Ne apie gėlytes, bet...
Gal žinot, kur parduoda/gamina rėmus-lovelių laikiklius, kurie galėtų būti tvirtinami į plytų sieną (prie paprasto virtuves lango, kurio išorinė palangė svyra žemyn). Esu kelis kartus mačiusi pravažiuodama. Bet nežinau, kur tokių galima gauti.
Auginsiu gėlytes ir balkone, bet jis į šiaurės vakarų pusę ir medžių paunksmėje. Taigi bijau, kad nekaip jos atrodys.
Gal kas gali patart?
QUOTE(Nija @ 2006 04 11, 12:18)
Ne apie gėlytes, bet...
Gal žinot, kur parduoda/gamina rėmus-lovelių laikiklius, kurie galėtų būti tvirtinami į plytų sieną (prie paprasto virtuves lango, kurio išorinė palangė svyra žemyn). Esu kelis kartus mačiusi pravažiuodama. Bet nežinau, kur tokių galima gauti.
Auginsiu gėlytes ir balkone, bet jis į šiaurės vakarų pusę ir medžių paunksmėje. Taigi bijau, kad nekaip jos atrodys.
Gal kas gali patart?
Gal kas gali patart?
Bet kurioje didesnėje parduotuvėje,šale ilgų vazonų lovelių turi būt ir jų laikikliai,arba žiūrėk Senukuose,ten 100%yra,pati ten pirkau
QUOTE(vilma Liu @ 2004 10 11, 18:12)
Ka dabar reiketu daryti su Fukcija? Ar reikia sakas trumpinti, ar dar ka nors? Siaip dar ji pas mane zydi
Mano fukcijos šakelės sumedėjo ir pasidarė trapios, mačiau vienam žurnale kaip galima gražiai ją suformuoti ir beformuojant nulūžo daug šakelių
Nežinau... ar pas visas jus taip sumedėja?
maniškė svyranti,sumedėjo tik pernykščios šakelės,bet prikaišiojau vytelių ir apraišiojau siūlu.šakelės nelūzo bet kelis ziedus tai nubreiškiau
QUOTE(Joanna @ 2004 04 30, 10:43)
Dar esu nepatyrusi sodo darbininkė, tai labai norėčiau informacijos apie gėlytes. Kokias jūs sodinate, kaip prižiūrite, kur perkate. Praeitais metais auginausi surfinijas, bet jos pas mane nežydėjo taip gražiai kaip pas kaimyną gal jūs turite daugiau praktikos ir galite man patarti. Ačiū
Iš balkoninių gėlių auginu surfinijas, svyrančias pelargonijas, fuksijas. Su surfinijomi ir pelargonijom viskas gerai , jos vešlios, gausiai žydi. Tręšiu Kemira kombi trąšomis, rausvos spalvos milteliais, Gal kas žinote, kuo geriausiai tręšti fuksijas?
Sveikutes, gal kuri gali atsakyti i mano klausima; kada geriausia laistyti kambarines geles? Ar yra skirtumas ir kodel?
Geriausia vakarais laistyti. O išgirdau apie tręšimą naujieną, kad tręšti galima, tik gerai palaistytas gėlės
QUOTE(Aga @ 2006 06 08, 20:13)
Geriausia vakarais laistyti. O išgirdau apie tręšimą naujieną, kad tręšti galima, tik gerai palaistytas gėlės
ne tik geles galima tresti gerai palaiscius, bet ir visas darzoves
QUOTE(yrka @ 2006 06 08, 21:15)
ne tik geles galima tresti gerai palaiscius, bet ir visas darzoves
bet tai nesuprantu, kaip jas tresti jei jos jau palistytos tai tas vanduo visas isbega tai koks cia tresimas?
QUOTE(Indre_ @ 2006 08 06, 23:45)
bet tai nesuprantu, kaip jas tresti jei jos jau palistytos tai tas vanduo visas isbega tai koks cia tresimas?
jei tresi nepalaiscius, nudeginsi saknis, todel visada tresiama palaiscius, o, kad bijai jei nubegs, tai neperliek gausiai vandeniu
QUOTE(yrka @ 2006 08 08, 12:31)
jei tresi nepalaiscius, nudeginsi saknis, todel visada tresiama palaiscius, o, kad bijai jei nubegs, tai neperliek gausiai vandeniu
dekui
sveikos!turiu jusu toki klausimuka,gal kas ir raset, tai nepykit, tikrai neturiu laiko visko skaitinet,nes auginu maza dukryte, tai ji ma tiek laiko suvalgo .Tai va balkonas mano pilnas Surfiniju,laistau,tresiu ir visaip kitaip puoseleju, nes tai mano pirmosios surfinijos, bet pastebejau,kad dviejuose vazoniniuose loveliuose mano surfiniju ziedai pradejo balteti(rusis purple,todel ziedai bordo spalvos)Kas tai geletu but?Gal tai liga,ar kas?