Pavadinimą buvau užmiršus
tai ne mano augintos nuotrauka,radau internete,tai jums parodyt įmeciau.Mano vazone augo gal 5 daigai,sviro žemyn,nekišau jokių atramų,tik truputį padėjau susipynt šakoms,apatinio aukšto nesieke,bet buvo gražu.Įspūdingai ji turėtų atrodyt pasodinta šale kokios tvoros ar namo sienos,nes rašo,kad ilgis siekia 5 metrus ,o sėklas aš pirkau nepamenu kieno fasuotas,senukuose
Šiemt nutariau auginti balkone verbenas, tai prisisėjau, bet dar neišdygo...
QUOTE(Smiglė @ 2006 03 21, 09:21)
Nugi gražu... Kažkaip sėklas kai nusipirkau buvau išsigandus kad ne taip gražiai kaip ant pokelio atrodys, o čia matau kad tikrai gražios gėlės... O kokio maždaug dydžio tie žiedai?
Tikrai labai gražios gėlytės,nenusivilsi ,o žiedukai apie 5 cm skersmens,ryskiai geltoni su juodu viduriuku
Elos fainaisugalvojai leist lipt siena
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 21, 11:52)
O jos nelipa, joms būtinai reikia apie ką nors vyniotis, tai į vazoną įsmeigiau 2 bambuko vyteles, o kai dalipo iki lango viršaus, tai skersai ištempiau virvutę, bet jos nelabai linkę horizontaliai vyniotis, tai laiks nuo laiko reikėjo "padėti"
Pasėjau našlaites prieš dvi savaites, bet kažkodl nedygsta. gal patartumėt kaip padaryti, kad greičiau dygtų, nes labai noriu, kad nors vasaros gale šiek tiek pažydėtų. Gal patręšti kuo nors?
QUOTE(elos @ 2006 03 21, 11:52)
O jos nelipa, joms būtinai reikia apie ką nors vyniotis, tai į vazoną įsmeigiau 2 bambuko vyteles, o kai dalipo iki lango viršaus, tai skersai ištempiau virvutę, bet jos nelabai linkę horizontaliai vyniotis, tai laiks nuo laiko reikėjo "padėti"
Na suprantama,aš turėjau omeny,kad gražiai
atrodo palei sieną ji
Našlaičių tręšt nereikia,gal jos ir nebesudigs,reikejo pridengt vazonėlį plėvele,kad drėgmės ir šilumos būtų
Naslaites žydės ne vasaros pabaigoj,o daug anksčiau.
QUOTE(Regila @ 2006 03 21, 22:39)
Naslaites žydės ne vasaros pabaigoj,o daug anksčiau.
Aš bijau, kad gali išvis nežydėti, nes per vėlai pasėjau..
..Nepatikėčiau..Juk vasarą pasėjus,rudenį jau pražysta.O čia nuo pavasario ir nežydės? negali būt..nebent,tai ne našlaitės.
Jos tikrai žydės.Gal kiek vėliau,nei būtų sėtos praeitos vasaros pabaigoje ir augtų lauke(nebūtų sniego,jau ir dabar pradėtų žiedus kraut).Manau,kad jei viskas gerai,gegužės mėn jau pradės kraut pumpurus.
Jos tikrai žydės.Gal kiek vėliau,nei būtų sėtos praeitos vasaros pabaigoje ir augtų lauke(nebūtų sniego,jau ir dabar pradėtų žiedus kraut).Manau,kad jei viskas gerai,gegužės mėn jau pradės kraut pumpurus.
Merginos ar niekas negalite man patarti?
gal galite patarti kaip auginti sulfinijas. Nusipirkau is senuku daigu. Pasisodinau dabar i nedidelius puodukus, paskui persodinsiu. Ar reikia ju virsunes karpyti ar jos siaip pacios issisakos, kaip priziureti, kaip laistyti. Viena labai maza, bet zieduka sukrove zydi sau graziausiai.
gal galite patarti kaip auginti sulfinijas. Nusipirkau is senuku daigu. Pasisodinau dabar i nedidelius puodukus, paskui persodinsiu. Ar reikia ju virsunes karpyti ar jos siaip pacios issisakos, kaip priziureti, kaip laistyti. Viena labai maza, bet zieduka sukrove zydi sau graziausiai.