Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

Manau,kad VERBENA matei. Gėlytė faina,bet labai šiukšlina,ta prasme kai nuvyste žiedeliai nukrenta. Na visom taip gėlytėm,bet kažkodėl šita būtent labai šiukšlina.
Papildyta:
Panašią matei? Tai čia VERBENA
http://www.arcetri.a...oto/verbena.jpg
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2006 03 01, 13:05)
Manau,kad VERBENA matei. Gėlytė faina,bet labai šiukšlina,ta prasme kai nuvyste žiedeliai nukrenta. Na visom taip gėlytėm,bet kažkodėl šita būtent labai šiukšlina.
Papildyta:
Panašią matei? Tai čia VERBENA
http://www.arcetri.a...oto/verbena.jpg

Dėkui Marzde už pagalbą 4u.gif . Gali būti, kad ir Verbena. Dar labai patiko ir lobelijos, ir diascijos... Bandysiu nusipirkti sėklyčių ir užsiimsim sėjimu.
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Kas auginat daugiametes pelargonijas? Idomu kada jas reiktu atsodinti, turiu omeny perziemojusias?
Atsakyti
Aš pelargonijas nukirpau vasario vidury. Man aiškino, kad jos iki vasaros labai graziai atželia. Tai nukirpau ir palikau maždaug 8 cm uglius, tai praejo gal trys savaitės ir jau išlindo nemažai naujų lapukų.
O nukirptas šakeles aš į vandenį sumerkiau, sakiau irgi pasodinsiu, kai šaknis išleis.
Beje, apie pelargonijas radau www.rojaussodai.lt
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif aš auginau tokią,pirkau Senukuose sėklų,daiginau ir labai neblogai žiūrėjos,stipriai sviro ir žiedų gausybė blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 20, 12:46)
Sveikutės  4u.gif aš auginau tokią,pirkau Senukuose sėklų,daiginau ir labai neblogai žiūrėjos,stipriai sviro ir žiedų gausybė  blush2.gif

Thunbergia alata thumbup.gif thumbup.gif
pas mane pernai ir taip atrodė. Tiesa, netyčia nusipirkau lietuviškų ir lenkiškų sėklų, tai lenkiška neišdygo nei viena schmoll.gif

tiesa, ji nesvyranti, o vijoklinė. bet gal paleidus "laisvai" apsvyra neturėdama kur vyniotis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elos: 20 kovo 2006 - 11:57
QUOTE(elos @ 2006 03 20, 11:56)
Thunbergia alata  thumbup.gif  thumbup.gif
pas mane pernai ir taip atrodė. Tiesa, netyčia nusipirkau lietuviškų ir lenkiškų sėklų, tai lenkiška neišdygo nei viena  schmoll.gif

tiesa, ji nesvyranti, o vijoklinė. bet gal paleidus "laisvai" apsvyra neturėdama kur vyniotis..

O lietuviškai kaip vadinasi ta gėlė?
Neužmėtykit akmenimis. Naujokė esu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 03 20, 13:00)
O lietuviškai kaip vadinasi ta gėlė?

sparnuotoji tunbergija
galiam į didesnį (platesnš) vazoną pasodinti 2-3 daigus ir įsmeigti kokį pagaliuką atr šniūrėlių priraišioti ir gražiai greitai vyniojasi..
Atsakyti
QUOTE(elos @ 2006 03 20, 12:46)
sparnuotoji tunbergija
galiam į didesnį (platesnš) vazoną pasodinti 2-3 daigus ir įsmeigti kokį pagaliuką atr šniūrėlių priraišioti ir gražiai greitai vyniojasi..

Dėkui Elos Bandysiu šiandien nusipirkti sėklyčių... O tokiu laiku ne per vėlai sėti? Spėsiu aš jomis pasidžiaugti?
Atsakyti
QUOTE(Palergonija @ 2006 03 20, 11:46)
Sveikutės  4u.gif aš auginau tokią,pirkau Senukuose sėklų,daiginau ir labai neblogai žiūrėjos,stipriai sviro ir žiedų gausybė  blush2.gif

user posted image

O čia tavo išaugintos gėlės nuotraukėlė?
Atsakyti
QUOTE(Eimutė @ 2006 03 20, 14:02)
Dėkui Elos Bandysiu šiandien nusipirkti sėklyčių... O tokiu laiku ne per vėlai sėti? Spėsiu aš jomis pasidžiaugti?

Sėjamos kovo mėn. Taip kad pats laikas, aš sėsiu šią savaitę. Geriau arba į durpinius puodelius, arba kas moka, į durpines tabletes.
Atsakyti
Sveikos merginos,

gal galite patarti kaip auginti sulfinijas. Nusipirkau is senuku daigu. Pasisodinau dabar i nedidelius puodukus, paskui persodinsiu. Ar reikia ju virsunes karpyti ar jos siaip pacios issisakos, kaip priziureti, kaip laistyti. Viena labai maza, bet zieduka sukrove zydi sau graziausiai. rolleyes.gif
Atsakyti