Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE(Rimute T @ 2005 03 03, 10:04)
O apie surfinijas pasiskaityk www.rojaussodai.lt tik ten ieskok aprasyma apie petunijas, o surfinija yra petunijos hibridas.

Bet ten nera konkrecios informacijos, viskas labai apibendrintai g.gif
Gal kas is praktikos gali patarti? ax.gif
Atsakyti
Surfinijų nereikia nei genėti, nei laužyti. Jos pačios kerojasi. Bent jau aš niekada negeniu ir nelaužau, nes ir taip išauga didžiausi svyrantys krūmai. O apie tai, kaip aš jas auginu, detaliai esu parašiusi į temą "Puošiame balkonus" - gai pasiskaityti, gal ką naudingo atrasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau pokeli Tunbergijos( sparnuotoji vijokline) seklu.Niekad dar nesodinau tokio vijoklinio augalo.Kaip ant pokelio parasyta, tai ziedai 5cm skersmens, kad gausiai zydi, bet kaip yra is tikruju, gal kas pernai turejo pasisejes sita vyjokline gele? Is anksto dekoju uz informacija smile.gif
Atsakyti
Auginau vienais metais tunbergiją. Tiesa, ne balkone, o sodyboj prie tvorelės. Žiedai man labai gražūs, kerojosi gerai. Tik manyčiau - bet čia daugumai gėlių galioja - negalima per anksti išnešt jų į lauką. Tunbergija man labai graži.
Atsakyti
As irgi pernai pora seklu buvau susidaiginus, tai ziedai - fantastiski, kaip is paveikslelio. Apraizge man visa tvorele. Liux. Siemet pasisesiu daugiau
Atsakyti
Man irgi labai graži gėlytė tunbergija. Ypač tos tamsios akutės vidury žiedo thumbup.gif Buvau pasodinusi prie nudžiūvusio ir nužievinto medžio kamieno, tai neturėjo gėlytės už ko įsikibti. Padariau atramėles ir tada augo visai puikiai. biggrin.gif
Atsakyti
Jezusmarja, SOS, HELP!!!! Gal kas zinot, kodel mano spriges apatiniai lapeliai nudziuvo g.gif , nors lieju kaip ir pakankamai? Nei supuve, nei ka- paprasciausiai sudziuve kaip popierius verysad.gif cry.gif
Atsakyti
Sprigių augintojos, kas esate išsiauginę sprigių iš sėklų? Mano dabar jau išleidę antrą porą tikrųjų lapelių, tačiau jos pakankamai ištysę, kaip manot ar turėsiu gražius augalėlius?
Atsakyti
QUOTE(XMamaX @ 2005 03 14, 12:59)
Sprigių augintojos, kas esate išsiauginę sprigių iš sėklų? Mano dabar jau išleidę antrą porą tikrųjų lapelių, tačiau jos pakankamai ištysę, kaip manot ar turėsiu gražius augalėlius?

As auginu spriges is seklu, bet mano neistyse. Manau kad nieko blogo, kad bus didesni , nes reikia jiems veliau nugnybt virsune, kad sakotusi, panasiai kaip surfinijom. smile.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad paklausiau kaip su tom sprigėm elgtis, nes tikrai nebūčiau pagalvojusi, kad ir jas reikia nugnybti smile.gif
Atsakyti
Dažniausiai augalai ir daigai ištysta, kai trūksta šviesos. O ankstyvą pavasarį jos neperdaugiausiai... Statyk į kuo šviesesnę vietą, tada ir daigai sustiprės ir ne taip tįs į šviesą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2005 03 15, 13:43)
Dažniausiai augalai ir daigai ištysta, kai trūksta šviesos. O ankstyvą pavasarį jos neperdaugiausiai... Statyk į kuo šviesesnę vietą, tada ir daigai sustiprės ir ne taip tįs į šviesą. mirksiukas.gif

Jau šviesesnės vietos savo bute nerandu, aš vis tikuosi, kad tas pavasaris ateis ir savo augaliukus galėsiu išnešti į įstiklintą balkoną
Atsakyti