Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE (Kate @ 2004 09 01, 16:22)
Nesu gelininke, bet teko sia vasara auginti svyrancias pelargonijas...istikruju nupirko vyras, as pasodinau, o zinau tik tiek, kad daugemetes...o kaip priziuret ziema? knygose neradau aprasyta... patarkit (sorry, jei jau raset apie tai, visko neperskaiciau) aciu uz patarimus

http://www.rojaussod...snis.php?id=292
pasiskaityk cia.

Panasiai elgiamasi ir su rozytemis
Atsakyti
QUOTE (Nendria @ 2004 08 08, 12:56)
Mergaites,turiu tokia beda sad.gif Priesh menesi prazhydo balkone svyranchios pelargonijos,nuzhydejo 1 karteli ir viskas...kas ish ju liko shiuo metu,tai veshlus lapai doh.gif Vis laukiau ir tikejausi,kad jos dar prazhys,bet ne,jos nebezhydiiiiiiiii angel_sadangel.gif
Ka daryti?Negaliu gyventi be zhiedu... sad.gif

Valiooooo clap.gif clap.gif clap.gif
shyryt radau pirma raudona zhiedeli user posted image ...pelargonijas ishgelbejo kemira (tokia ruzhava druska)
user posted image Achiu jums heart.gif
Atsakyti
QUOTE (maziuk @ 2004 09 03, 14:15)
gal kas nors zino, kaip priziureti kambarines mazytes raudonasrozytes?nezinau kaip vadinasi is tikruju, bo apie geles nieko nesuprantu... nusipirkau pavasari, graziai zydejo, nuzydejo.. ir staiga ziuriu, lapeliai gelsta.. nezinau, ar jos vienmetes ar daugiametes, nezinau kaip laistyt, kaip persodint, kada, ar dar zydes.. etc.. isvis, ka su jom daryt man dabar, kai lapai gelsta??? o gal cia normalu?? Padekit, mergickos, prasau...

Mano mama augina. Kad lapeliai krenta - normalu, ramybes periodas prasideda. Kai numes lapelius, sakeles apkarpyk, jos paskui vel graziai atzels. Tuo metu saikingai laistyk, kai prades lapelius naujus leisti - patresk.
Atsakyti
QUOTE (maziuk @ 2004 09 03, 14:15)
gal kas nors zino, kaip priziureti kambarines mazytes raudonasrozytes?nezinau kaip vadinasi is tikruju, bo apie geles nieko nesuprantu... nusipirkau pavasari, graziai zydejo, nuzydejo.. ir staiga ziuriu, lapeliai gelsta.. nezinau, ar jos vienmetes ar daugiametes, nezinau kaip laistyt, kaip persodint, kada, ar dar zydes.. etc.. isvis, ka su jom daryt man dabar, kai lapai gelsta??? o gal cia normalu?? Padekit, mergickos, prasau...

Mano mama augina. Kad lapeliai krenta - normalu, ramybes periodas prasideda. Kai numes lapelius, sakeles apkarpyk, jos paskui vel graziai atzels. Tuo metu saikingai laistyk, kai prades lapelius naujus leisti - patresk.
Atsakyti
gavau nuo savo vyrukų dovanų net nežinau ar tai puskiparisis koks, ar fikmedis. Pavadinimas rašo, kad Kurt schrama g.gif Duotas ir tinklapis, bet neatsidaro. Parašyta, kad laikyti šiltai, o aš galvojau, kad tai lauko medelis. g.gif nežinau kur jį laikyti laugh.gif Gal kas girdėjot apie tokį???
Atsakyti

Jei turi kur lauke pasodint tai tada iš vis gerai... Mano sesuo jas augina ir lauke sodina. Tai žydi visą vasarą, o žiemą palieka lauke tik apdengia kaip paprastas rožes. Tiesa kai nužydi tai reikia jas apkarpyt, išleidžia naujus ūglius ir dar kartą žydi (žinoma jei spėja)
Atsakyti
As rozytes auginu kambaryje (vasara isnesu i balkona). Po kiekvieno zydejimo iskarpau - palieku mazdaug trecdali buvusio sakeliu ilgio, kerpu salia sprogstancio pumpuro . Kai krauna pumpurus ir zydi - tresiu. Nedarau jokio ramybes periodo , tai jos zydi - 4-5 kartus per metus. Megsta purskima ( jei oras sausas, gali uzpulti voratinkline erkute). Nemegsta tiek sausros, tiek perliejimo, skersveju. Pakeitus vieta, gali numesti visus pumpurus.
Atsakyti
Ka dabar reiketu daryti su Fukcija? Ar reikia sakas trumpinti, ar dar ka nors? Siaip dar ji pas mane zydi g.gif
Atsakyti
Sveikos gelininkes smile.gif Turiu klausimuka apie surfinijas, pas mane jos auga istiklintam balkone, ir pradejo lapeliai baltuoti, is pradziu tokie balti taskuciai atsiranda, paskui lapas pabaltuoja, o paskui ir nudziusta sad.gif Itariu kazkokia liga?? Gal galetu kas patarti, ka daryti?
Atsakyti
Jei lapai baltuoja, greiciausia tai miltlige. Kovos priemones - purskimas. Bet dabar jau kaipir laikas joms negrazioms pasidaryti. As savojau iskraciau - gavo salnos sad.gif . Siaip, nukarpius, vesiai ir sviesiai galima jas islaikyti iki pavasrio ir auginti kitus metus, bet as nebandziau
Atsakyti
Miglute, atvaryk pas mane pasiimti gele.(parashiau tau i asm.dezhute)
Atsakyti
Deize, negavau kazkodel g.gif
Atsakyti