QUOTE (Miglute @ 2004 08 11, 13:54) |
Deize, butu labai aciu |
Kai persodinsiu tau "pamajakinsiu"-susitarsim kaip pasiimsi.
OK
buvo taip, o kaip liko idesiu nuotraukeles...
Dalis petuniju (per pati vydury balkono ) nukentejo nuo miltliges....
Gryzau is pajurio, po 20 dienu ( per ta laika priziurejo uosvis) ir radau visas apstyrusias. Nors jei nebutu laistes, tai siena buciau radusi.
Tik dabar galvoju, ar dar atsprogs.... Apkarpiau sudziuvusius lapus, seklas ir tresiu.... Jei per savaite neparodys gyvybes zenklu - rausiu lauk
mano miniatiurini baseineli baigia apgriauzti kate
Vienintele paguoda
Kaip gaila, Dorado.
Yar priemoniu nuo miltliges - ga dar ne velu ? (atrodo, Povicur'as)
Maniskes atsilaike, o pas kaimyne irgi maciau vienas vazonelis serga...
Yar priemoniu nuo miltliges - ga dar ne velu ? (atrodo, Povicur'as)
Maniskes atsilaike, o pas kaimyne irgi maciau vienas vazonelis serga...
QUOTE (Miglute @ 2004 08 17, 11:46) |
Kaip gaila, Dorado. Yar priemoniu nuo miltliges - ga dar ne velu ? (atrodo, Povicur'as) Maniskes atsilaike, o pas kaimyne irgi maciau vienas vazonelis serga... |
Paparašyk kaimynės, kad mestų lauk tada tą vazoną. nes ir pas tave įsiveis miltligė
QUOTE (aukse @ 2004 08 18, 10:12) |
Paparašyk kaimynės, kad mestų lauk tada tą vazoną. nes ir pas tave įsiveis miltligė |
Neturetu, as name nuosavam gyvenu, taigi per kelia, toloka . Tikekimes, nepasieks. O jos geles irgi susirgo, kai buvo isvaziavusi atostogauti (maniskes kazkaip atsilaike, bet per didziuosius karscius nebuvau tik 4 dienas)
pasodinau viename lovelyje balkone petuniju ir verbenu. Petunijos kaip ir zydi, o verbenas uzpuole amarai... daug juodu mazu vabaliuku maciau po lapais yra... ir nezydi jos, tok viena maciau ziedus raudonus jau skleidzia.Kaip juos isnaikinti? nepribaigs jie ir petuniju mano (kol kas ant ju dar nepersikrauste..)???
QUOTE (lavanda @ 2004 08 19, 12:12) |
pasodinau viename lovelyje balkone petuniju ir verbenu. Petunijos kaip ir zydi, o verbenas uzpuole amarai... daug juodu mazu vabaliuku maciau po lapais yra... ir nezydi jos, tok viena maciau ziedus raudonus jau skleidzia.Kaip juos isnaikinti? nepribaigs jie ir petuniju mano (kol kas ant ju dar nepersikrauste..)??? |
Tinka decis ir t.t. paklausk geliu parduotuveje. Nupurksi, ir baigsis tos bedos. O amariukai elgiasi bjauriai, jei ciulpia sultis is geliu lapu, ir jie gelsta, vysta paskui. O lauke - uzpuola dar skruzdele - gaudo amariukus, bet ir takelius subjauroja.
aš balkone per vasarą auginu įvairiaspalves žemaūges celiozijas
Siandien uzejau i geliu paviljona prie Hiper Rimi Zirmunuose. Ogi pelargonija - tooookio didelio dydzio - 8 litai (vasaros pradzioje maziausiai 20 kainuodavo). Neiskenciau ir nusipirkau. Vos mazesni vazonai su kabanciom pelargonijom - po 6. Manau, verta pirkti , nors ruduo - ne uz kalnu
O kas ta miltlige???Kokie jos pozhymiai?
Paaishkinkit neishpruselei
Paaishkinkit neishpruselei