Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE (svetima @ 2004 07 27, 14:14)
O kur yra ta "Zalia stotele" g.gif Ar Kaune yra???

Jei gyveni Kaune, tai dar geraiu butu nuvaziuoti i Magnus augalu centar(Vyduno al). ten tikrai patars ka daryti. O zalai stotele irgi turetu buti, tik nezinau kur g.gif
Atsakyti
O kada geriausia pasodinti vaismedžius (rudenį ar pavasarį) ir ar kuri turite Sausmedį Melsvauogį? Toks krūmas, kuris veda uogas kaip mėlynes
Atsakyti
Turim sausmedi smile.gif Jis megsta derlinga, normalaus dregnumo, priesmeli. Reikalingos atramos. Geriausiai auga sauletose vietose, labai gausiai zydi smile.gif Jei gerai pamenu, butinai reikia sodinti du sausmedzius, nes tik taip jie gali vesti vaisius.
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 07 28, 09:05)
O kada geriausia pasodinti vaismedžius (rudenį ar pavasarį) ir ar kuri turite Sausmedį Melsvauogį? Toks krūmas, kuris veda uogas kaip mėlynes

Is mano patirties, tai geraiu pavasari. Todel ,kad jei rudeni nespeja gerai isisaknuti, tai didesne tikimybe, kad nusals ziema sad.gif ... Beje, ne karta taip ir atsitiko. O viskas, ka sodinom pavasari, auga kuo puikiausiai . Nemazai nuostolio turejom ir su tujom ( sodinom patvory nuo kelio puses rudeni, tai trecdali teko pavasari atsodinti...)
Atsakyti
O tai pasakykit kur Vilniuj geriausia geles pirkt? g.gif
Atsakyti
QUOTE (svetima @ 2004 07 27, 13:14)
O kur yra ta "Zalia stotele" g.gif Ar Kaune yra???

Zalia stotelė yra ( bent jau buvo) Petrašiūnuose, prie pat Šilo žiedo wink.gif Užrašyta kažkaip "viskas sodui ir daržui" ar pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Miglute @ 2004 07 27, 08:28)
Siaip, nevelu. Tik visos sitos gelytes vienmetes, t.y. rudeni ismesi. Taigi, pati turi nuspresti, ar verta.

Na, pelargonijas laisvai gaima laikyti per žiemą, aš laikau wink.gif
o šiemet pabandysiu petuniją išlaikyt, nes turguj vienas seniokas toooooooooooookį krūmą pavasarį pardavinėjo - pasirodo, per žiemą išlaikė wink.gif
Atsakyti
QUOTE (aukse @ 2004 07 28, 18:21)
Na, pelargonijas laisvai gaima laikyti per žiemą, aš laikau wink.gif
o šiemet pabandysiu petuniją išlaikyt, nes turguj vienas seniokas toooooooooooookį krūmą pavasarį pardavinėjo - pasirodo, per žiemą išlaikė wink.gif

Pelergonijas - galima, bet tam irgi reikia patirties. Norint tureti graziu sodinuku pavasari, reikia zinoti kada skinti atzalas, ir kokiom salygom jas auginti. Pradedanciai gelininkei dar gali nepavykti. O petunija as esu bandziusi islaikyti - reikia tureti tam salygas. Daugiabucio rusyje - per silta, o balkone per salta. Mes gyvenam name, tai laikiau garaze, bet deja, irgi buvo per silta. taigi nieko gero neisejo(gal tik tiek, kad suzydejo pries naujus metus ir nusibaige). O del krumo dydzio - gal teisiog labai ansti sejo. Norint ziedu balandzio gale, surfinijas bent jau sausio viduryje reikia paseti .
Atsakyti
QUOTE (aukse @ 2004 07 28, 17:19)
Zalia stotelė yra ( bent jau buvo) Petrašiūnuose, prie pat Šilo žiedo wink.gif Užrašyta kažkaip "viskas sodui ir daržui" ar pan. smile.gif

kaune zalia stotele yra priez juze kitoje gatves puseje smile.gif
Atsakyti
Miglute, ka gali patarti del uolalipes?Motininis krumas leidzhia labai daug usu su vaikuchiais, bet pats visishkai neauga, sad.gif kai kurie vaikai jau uzh ji didesni?O ash labai noriu, kad ir mama augtu. huh.gif
Papildyta @ [mergetime]1091084719[/mergetime]
Miglute, ka gali patarti del uolalipes? Motininis krumas leidzhia labai daug usu su vaikuchiais, bet pats visishkai neauga, kai kurie vaikai jau didesni uzh ji pati, o ash noriu kad ir mama augtu, ka daryti? huh.gif
Papildyta @ [mergetime]1091085631[/mergetime]
Miglute, ka gali patarti del uolalipes? motininis krumas leidzhia labai daug usu su vaikuchiais, bet pats visishkai neauga?O ash noriu kad ir mama augtu. huh.gif
Atsakyti
QUOTE (Miglute @ 2004 07 29, 06:53)
Pelergonijas - galima, bet tam irgi reikia patirties. Norint tureti graziu sodinuku pavasari, reikia zinoti kada skinti atzalas, ir kokiom salygom jas auginti. Pradedanciai gelininkei dar  gali nepavykti.  O petunija as esu bandziusi islaikyti - reikia tureti tam salygas. Daugiabucio rusyje - per silta, o balkone per salta. Mes gyvenam name, tai laikiau garaze, bet deja, irgi buvo per silta. taigi nieko gero neisejo(gal tik tiek, kad suzydejo pries naujus metus ir nusibaige). O del krumo dydzio - gal teisiog labai ansti sejo. Norint ziedu balandzio gale, surfinijas bent jau sausio viduryje reikia paseti .

O palergonijas išlaikyti per žiemą, tai čia išeina, kad tas lovelis kur dabar pas mane kabo lauke, tai aš jį galėsiu kitų metų pavasarį tą patį pakabinti lauke ir jos toliau augs, žydės ar kaip? Nelabai supratau čia, apie kokias atžalas skinti ir sodinukus čia buvo rašoma unsure.gif Kokios temperatūros reikia išlaikyti palergonijas? Pas mane yra stiklinis balkonas visas, žiemą dažniausiai būna apie 0 jame, buna aišku ir minusinė, jei lauke labai šalta...Turbūt per šalta išlaikyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE (egliuke @ 2004 07 29, 22:15)
O palergonijas išlaikyti per žiemą, tai čia išeina, kad tas lovelis kur dabar pas mane kabo lauke, tai aš jį galėsiu kitų metų pavasarį tą patį pakabinti lauke ir jos toliau augs, žydės ar kaip? Nelabai supratau čia, apie kokias atžalas skinti ir sodinukus čia buvo rašoma unsure.gif Kokios temperatūros reikia išlaikyti palergonijas? Pas mane yra stiklinis balkonas visas, žiemą dažniausiai būna apie 0 jame, buna aišku ir minusinė, jei lauke labai šalta...Turbūt per šalta išlaikyt? g.gif

Kad pelergonija graziai augtu, ja reiketu palaikius per ziema pavasariop islauzyti, mazdaug sprindzio dydzio atzalom, jas sudaiginti ir is naujo atsodinti. Kitaip ji augs i auksti, ir nebus tokia grazi, kokia buvo. O per ziema ja islaikyti galima ir kambaryje. Musu mociutes jas gi taip ir augino. Tik kad butu patogiau, tai siulycaiu persisodinti rudeni i vazona
Atsakyti