Aukse, labai grazios gelytes, ypac surfinijos. I ta krepseli ir as jau pora metu parduotuvej ziuriu ir seile varvinu...
O kas ten geltona, gal naslaites? O gal puikunas ( berods toks pavad. )
O vaiku malunelis ir as ikisu tarp geliu - taip smagiai jie sukasi
matau, del akmenuku irgi silpsti - as ju maiseli is palangos parsitempiu
Tiesa, pukuota kate irgi turiu, tik i kadra nepateko
O kas ten geltona, gal naslaites? O gal puikunas ( berods toks pavad. )
O vaiku malunelis ir as ikisu tarp geliu - taip smagiai jie sukasi
matau, del akmenuku irgi silpsti - as ju maiseli is palangos parsitempiu
Tiesa, pukuota kate irgi turiu, tik i kadra nepateko
Saunus balkonai O as vis fotiko neturiu i darba vyras pasieme, negaliu pasigirt savo triusu Bet turiu ideja - skelbkim graziausio balkono konkursa Cia tiek sauniu sodininkiu yra Kaip manot
QUOTE (dorado @ 2004 07 22, 20:50) |
Aukse, labai grazios gelytes, ypac surfinijos. I ta krepseli ir as jau pora metu parduotuvej ziuriu ir seile varvinu... O kas ten geltona, gal naslaites? O gal puikunas ( berods toks pavad. ) O vaiku malunelis ir as ikisu tarp geliu - taip smagiai jie sukasi matau, del akmenuku irgi silpsti - as ju maiseli is palangos parsitempiu Tiesa, pukuota kate irgi turiu, tik i kadra nepateko |
Ačiū
Tas gltonas - puikūnas
Akmenukų pas mus daug, labai gerai gėles apdelioti, kad katė žemių neiškapstytų ir dar gal drėgmę palaiko, mes vis į sodą išvažiuojam, gėlytės vienos liūdi
o dėl to krepšelio tai aš irgi varvinau varvinau seilę, kol nutariau, kad vasaros nėr, tai nors pro langą tegu smagu būna žiūrėt. Prisodinau gėlyčių, net burbeklis vyras pagyrė Taip kad kabinkit ir jūs Eina žmonės, žiūri, o mes su vaiku vakarieniaujam balkone
Aukse, .
O kaip tu geles sodinai i ta krepsi - kazka iklojai, ar vazoneli idejai ? As jau irgi kelinti metai kilnoju ir vis nenusiperku. Bet jau matau, kad reiks.
Tiesa, labai graziu akmenuku (ploksciu) prisirinkau Nidos pajuri siemet ( prikroviau dukrai pilna kuprine, tai po to visi tempem pakaitom iki masinos). Vyras jau juokesi, sako kita karta su priekaba atvaziuosim.
As irgi turiu toki puikuna alpinariume, bet "Pas Juoza" kokiu matem spalvu - niekada nebuvau maciusi - ir bordo, ir rauvu su geltonais taskeliasi) - tokie ryskus !
O kaip tu geles sodinai i ta krepsi - kazka iklojai, ar vazoneli idejai ? As jau irgi kelinti metai kilnoju ir vis nenusiperku. Bet jau matau, kad reiks.
Tiesa, labai graziu akmenuku (ploksciu) prisirinkau Nidos pajuri siemet ( prikroviau dukrai pilna kuprine, tai po to visi tempem pakaitom iki masinos). Vyras jau juokesi, sako kita karta su priekaba atvaziuosim.
As irgi turiu toki puikuna alpinariume, bet "Pas Juoza" kokiu matem spalvu - niekada nebuvau maciusi - ir bordo, ir rauvu su geltonais taskeliasi) - tokie ryskus !
QUOTE (Miglute @ 2004 07 23, 09:32) |
Aukse, . O kaip tu geles sodinai i ta krepsi - kazka iklojai, ar vazoneli idejai ? As jau irgi kelinti metai kilnoju ir vis nenusiperku. Bet jau matau, kad reiks. |
Kaip į paprastą krepšį - akmenukai drenažui, žemės ir gėlės. Ten kokosinis plaušas, jei dėsi vazonus, jie neišsilaikys, virs. Tik aš kažkaip drenažui tik kelis akmenukus įdėjau, tai kai daug prilieju, varva Bet aš dar vieno noriu
Tiesa, Senukuose mačiau dar fainesnį krepšį - toks pats, tik iš trijų dalių - viršuj - mažiukas krepšiukas, per vidurį - didesnis, apačoj - didelis. Va jis tai turėtų atrodyti Prisodinti skirtingų spalvų Kainuoja virš 20 lt.
Mergaites, jūsų labai gražūs balkonai, bet man kilo vienas klausimas.Iš nuotraukyčių matyti, kad jūs lovelus kabinate į išorinę balkono pusę.Kaip tada būna, kai gėles liejate, ar vanduo nevarva kaimynams į balkoną?Aš kabinu į vidaus pusę, nes praeitais metais kai pabandžiau, tai kaimynė atlėkė pasiskundė, kad jos braškes apliejau Ir ar saulutė greitai tų lovelių neišdžiovina?O ypač tų kokosinių, nes pas mus kaime yra, tai nespėjame lieti, o ir labai varva.
Groziuosi ir as jusu balkonais.
O mano petunijas saule turbut nudegino( pas mus ji kaitri, pietine)- lapai rudom demelem nuejo ir ziedukai nauji kazkokie susisuke. O tokios grazios buvo ir pati pirmaus metus is seklu isauginau. Nors zinau, kad nemegsta jos tokiu balkoniu kaip musu sauletu...
Bet uztat dabar negaliu atsidziaugti jau prazydusiais naktinukais. Jau kaip man faina, kai miegi atsidares balkona ir ju kvapa jauti..
O mano petunijas saule turbut nudegino( pas mus ji kaitri, pietine)- lapai rudom demelem nuejo ir ziedukai nauji kazkokie susisuke. O tokios grazios buvo ir pati pirmaus metus is seklu isauginau. Nors zinau, kad nemegsta jos tokiu balkoniu kaip musu sauletu...
Bet uztat dabar negaliu atsidziaugti jau prazydusiais naktinukais. Jau kaip man faina, kai miegi atsidares balkona ir ju kvapa jauti..
QUOTE (jolitav @ 2004 07 26, 08:31) |
Groziuosi ir as jusu balkonais. O mano petunijas saule turbut nudegino( pas mus ji kaitri, pietine)- lapai rudom demelem nuejo ir ziedukai nauji kazkokie susisuke. O tokios grazios buvo ir pati pirmaus metus is seklu isauginau. Nors zinau, kad nemegsta jos tokiu balkoniu kaip musu sauletu... Bet uztat dabar negaliu atsidziaugti jau prazydusiais naktinukais. Jau kaip man faina, kai miegi atsidares balkona ir ju kvapa jauti.. |
Man irgi labai patinka miegoti atsidarius balkona ,kai sklinda geliu aromatas is lauko....
O petunijos saules nebijo - pas mane irgi pietus, tik lieti reikia dazniau. Gal ten siaip kokia liga ? Buna kad petunijas miltlige uspuola... Tiesa, neseniai suzinojau, kad norint, kad graziau zydetu surfinijos ( petunijoms manau irgi tinka ,bent jau smulkiaziedems), reikia isskabyti nuzydejusius ziedus ( ne nurinkti, o isskinti). Anksciau, kai zydet pradedavo, jau nebegenedavau , o siemet pabandziau -tikrai ziedu daugiau .
As tuos ziedukus nuzydejusius visada nuskabau ir ziuriu, kad jos neperdziutu. Na gal trikrai ten miltlige O kas tada joms buna ir ka man daryti- as ju dar neismeciau....