Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

QUOTE (PUka @ 2004 07 22, 17:08)
O kas ten kamputyje tupi biggrin.gif

laugh.gif Mano kudlė katė, pamišusi dėl gėlių tongue.gif laugh.gif
Atsakyti
Aukse, labai grazios gelytes, ypac surfinijos. I ta krepseli ir as jau pora metu parduotuvej ziuriu ir seile varvinu...
O kas ten geltona, gal naslaites? O gal puikunas ( berods toks pavad. )

O vaiku malunelis ir as ikisu tarp geliu - taip smagiai jie sukasi thumbup.gif

matau, del akmenuku irgi silpsti - as ju maiseli is palangos parsitempiu biggrin.gif

Tiesa, pukuota kate irgi turiu, tik i kadra nepateko wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorado: 22 liepos 2004 - 20:50
Aš tai važiuosiu į Karklę, tai tikiuosi prisirinkti akmenų laugh.gif Vyras sako gal su priekaba važiuojam laugh.gif ?
Atsakyti
Saunus balkonai clap.gif clap.gif clap.gif O as vis fotiko neturiu unsure.gif i darba vyras pasieme, negaliu pasigirt savo triusu unsure.gif Bet turiu ideja - skelbkim graziausio balkono konkursa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Cia tiek sauniu sodininkiu yra clap_1.gif Kaip manot g.gif
Atsakyti
QUOTE (dorado @ 2004 07 22, 20:50)
Aukse, labai grazios gelytes, ypac surfinijos. I ta krepseli ir as jau pora metu parduotuvej ziuriu ir seile varvinu...
O kas ten geltona, gal naslaites? O gal puikunas ( berods toks pavad. )

O vaiku malunelis ir as ikisu tarp geliu - taip smagiai jie sukasi thumbup.gif

matau, del akmenuku irgi silpsti - as ju maiseli is palangos parsitempiu biggrin.gif

Tiesa, pukuota kate irgi turiu, tik i kadra nepateko wink.gif

Ačiū smile.gif
Tas gltonas - puikūnas wink.gif
Akmenukų pas mus daug, labai gerai gėles apdelioti, kad katė žemių neiškapstytų ir dar gal drėgmę palaiko, mes vis į sodą išvažiuojam, gėlytės vienos liūdi wink.gif
o dėl to krepšelio tai aš irgi varvinau varvinau seilę, kol nutariau, kad vasaros nėr, tai nors pro langą tegu smagu būna žiūrėt. Prisodinau gėlyčių, net burbeklis vyras pagyrė tongue.gif Taip kad kabinkit ir jūs thumbup.gif Eina žmonės, žiūri, o mes su vaiku vakarieniaujam balkone rolleyes.gif
Atsakyti
Aukse, thumbup.gif .
O kaip tu geles sodinai i ta krepsi - kazka iklojai, ar vazoneli idejai ? As jau irgi kelinti metai kilnoju ir vis nenusiperku. Bet jau matau, kad reiks.
Tiesa, labai graziu akmenuku (ploksciu) prisirinkau Nidos pajuri siemet ( prikroviau dukrai pilna kuprine, tai po to visi tempem pakaitom iki masinos). Vyras jau juokesi, sako kita karta su priekaba atvaziuosim.
As irgi turiu toki puikuna alpinariume, bet "Pas Juoza" kokiu matem spalvu - niekada nebuvau maciusi - ir bordo, ir rauvu su geltonais taskeliasi) - tokie ryskus !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglute: 23 liepos 2004 - 09:35
QUOTE (Miglute @ 2004 07 23, 09:32)
Aukse,  thumbup.gif .
O kaip tu geles sodinai i ta krepsi - kazka iklojai, ar vazoneli idejai ? As jau irgi kelinti metai kilnoju ir vis nenusiperku. Bet jau matau, kad reiks.

Kaip į paprastą krepšį - akmenukai drenažui, žemės ir gėlės. Ten kokosinis plaušas, jei dėsi vazonus, jie neišsilaikys, virs. Tik aš kažkaip drenažui tik kelis akmenukus įdėjau, tai kai daug prilieju, varva doh.gif Bet aš dar vieno noriu laugh.gif
Tiesa, Senukuose mačiau dar fainesnį krepšį - toks pats, tik iš trijų dalių - viršuj - mažiukas krepšiukas, per vidurį - didesnis, apačoj - didelis. Va jis tai turėtų atrodyti thumbup.gif Prisodinti skirtingų spalvų wink.gif Kainuoja virš 20 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukse: 23 liepos 2004 - 09:56
Mergaites, jūsų labai gražūs balkonai, bet man kilo vienas klausimas.Iš nuotraukyčių matyti, kad jūs lovelus kabinate į išorinę balkono pusę.Kaip tada būna, kai gėles liejate, ar vanduo nevarva kaimynams į balkoną?Aš kabinu į vidaus pusę, nes praeitais metais kai pabandžiau, tai kaimynė atlėkė pasiskundė, kad jos braškes apliejau wub.gif Ir ar saulutė greitai tų lovelių neišdžiovina?O ypač tų kokosinių, nes pas mus kaime yra, tai nespėjame lieti, o ir labai varva.
Atsakyti
Groziuosi ir as jusu balkonais. thumbup.gif
O mano petunijas saule turbut nudegino( pas mus ji kaitri, pietine)- lapai rudom demelem nuejo ir ziedukai nauji kazkokie susisuke. O tokios grazios buvo ir pati pirmaus metus is seklu isauginau. Nors zinau, kad nemegsta jos tokiu balkoniu kaip musu sauletu... sad.gif
Bet uztat dabar negaliu atsidziaugti jau prazydusiais naktinukais. Jau kaip man faina, kai miegi atsidares balkona ir ju kvapa jauti.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE (jolitav @ 2004 07 26, 08:31)
Groziuosi ir as jusu balkonais. thumbup.gif
O mano petunijas saule turbut nudegino( pas mus ji kaitri, pietine)- lapai rudom demelem nuejo ir ziedukai nauji kazkokie susisuke. O tokios grazios buvo ir pati pirmaus metus is seklu isauginau. Nors zinau, kad nemegsta jos tokiu balkoniu kaip musu sauletu... sad.gif
Bet uztat dabar negaliu atsidziaugti jau prazydusiais naktinukais. Jau kaip man faina, kai miegi atsidares balkona ir ju kvapa jauti.. wub.gif

Man irgi labai patinka miegoti atsidarius balkona ,kai sklinda geliu aromatas is lauko....
O petunijos saules nebijo - pas mane irgi pietus, tik lieti reikia dazniau. Gal ten siaip kokia liga ? Buna kad petunijas miltlige uspuola... Tiesa, neseniai suzinojau, kad norint, kad graziau zydetu surfinijos ( petunijoms manau irgi tinka ,bent jau smulkiaziedems), reikia isskabyti nuzydejusius ziedus ( ne nurinkti, o isskinti). Anksciau, kai zydet pradedavo, jau nebegenedavau , o siemet pabandziau -tikrai ziedu daugiau thumbup.gif .
Atsakyti
As tuos ziedukus nuzydejusius visada nuskabau ir ziuriu, kad jos neperdziutu. Na gal trikrai ten miltlige g.gif O kas tada joms buna ir ka man daryti- as ju dar neismeciau.... g.gif g.gif
Atsakyti
O aš savo gėles ir gražią pušaitę sugadinau jaučiu su vazonais be skylučių sad.gif Ai, bet gyveni ir mokaisi. Aš net nepagavusi buvau skirtumo tarp jų, o kai šaknys pradėjo pūti, vat tada ir pagavau blink.gif
Atsakyti