Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

Daivava, mano tie laikikliai netelpa tvoros tarpelį, kad galėčiau ten pakabinti, o ant namo taip pat netelpa, nes rąstai per stori. Nieko tokio, nebrangūs yra, tik šiaip gaila, taip norėjosi, kad būtų gražu wink.gif
Atsakyti
Pas mane dar viena pasisiausus ideja styro galvoje - isirengti kriokliuka balkone, prisiauginau ivairiu dregme mylinciu geliu, akmenu prisirinkau, dabar reikia tik indo (voneles ar pan) ir siurbliuko. Tada jau komponuosiu. Vyras irgi noretu prie kurimo prisideti. Senukuose ziurejau yra pirkt plastikiniu formu, bet jos baisios ir garsas bjaurus, o kaina visai nepatiko blink.gif O siurbliukas be priedu kainuoja 33 lt su nuolaida. Na, reiktu sau gimtadienio proga pasidovanoti.
O jus - gal kuri turite toki dalykeli???
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 07 05, 13:09)
Aš vakar neišturėjau nulekiau į senukus ir nusipirkau pakabinamus lovelius ir ką, niekur netinka g.gif Bėda. Nusipirkau paprastus geltonus gvazdikėlius. Kaip man gražu. Ir pigu, ir gražu, ir žydės iki šalnų biggrin.gif

Aš irgi turiu gvazdikėlių, geltonų ir oranžinių. pati auginausi iš sėklų, tai kaip gražiai atrodo kai žydi, tokios ryškios spalvos thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE (viva @ 2004 07 05, 15:30)
Pas mane dar viena pasisiausus ideja styro galvoje - isirengti kriokliuka balkone, prisiauginau ivairiu dregme mylinciu geliu, akmenu prisirinkau, dabar reikia tik indo (voneles ar pan) ir siurbliuko. Tada jau komponuosiu. Vyras irgi noretu prie kurimo prisideti. Senukuose ziurejau yra pirkt plastikiniu formu, bet jos baisios ir garsas bjaurus, o kaina visai nepatiko blink.gif  O siurbliukas be priedu kainuoja 33 lt su nuolaida. Na, reiktu sau gimtadienio proga pasidovanoti.
O jus - gal kuri turite toki dalykeli???

Turiu. Gatava pirkau. Paciurleno menesi, pasidziaugem, o paskui nusibodo... pamirsom. Stovi dabar balkone siaip kaip koks papuosalas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 05 liepos 2004 - 18:43
Turiu naujienu gelininkems clap.gif Kaune, Vyduno al.4, Florexlit, gana geras geliu nukainavimas, visur neapejau, bet Zapyskio medel.Kika flora skyriuje (atrodo tokia iskaba buvo g.gif ) prisipirkau fainu gelyciu, aisku, reik pasirinkt, nes nukainuotos tokios "pavargusios" geles, bet prisirinkau tikrai geru pelargoniju visokiu spalvu - svyranciu ir ne, didziaziedziu ir kaskadiniu, verbenos tai labai grazios buvo ir dideli krumai po keturis lt thumbup.gif , buvo visokiausiu geliu, bet uzejo audra ir turejom begt is ten, bet dar vaziuosiu, dar yra labai graziu svyranciu begoniju po penkis lt krumas thumbup.gif , atrodo kaip liepsna is tolo clap_1.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Tychia erzini ane? dry.gif Ash ne kauniete, tai po tokiu zhinuchiu shyrdi skauda. sad.gif
Atsakyti
O is kur tu Deize? Gal tavo mieste irgi Florexlito skyrius kur nors yra, nes jie jau keliuose miestuose kiek zinau parduotuves turi.
Atsakyti
Gelininkes, patarkit, kokias trasas naudojat, as pilu tas Biopon kur surfinijoms,petunijoms ir kt., bet jokios naudos blink.gif Ir daug kas jas peikia, ka jus naudojat g.gif
Atsakyti
QUOTE (meduliukas @ 2004 07 08, 09:10)
Gelininkes, patarkit, kokias trasas naudojat, as pilu tas Biopon kur surfinijoms,petunijoms ir kt., bet jokios naudos blink.gif Ir daug kas jas peikia, ka jus naudojat g.gif

Aš irgi tas pilu ir visos žydi thumbup.gif per žiedus net žalių lapų nesimato
Man tai tikrai geros trąšos
Atsakyti
Nu nesuprantu, gal as kokias "fuliakiskas" nusipirkau turguj, reiks senukuose paziuret, va drauge irgi sake, kad labai gelem tinka, man gal vietinio pilstymo papuole, dar karta matau - turgus rizikos grupe g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Reiks tada į Magnusą lėkt, jei dar vyksta tas išpardavimas wink.gif
o aš tręšiu su trąšom, skirtom žydinčioms gėlėms, nes pas mane ne tik petunijos, bet ir kitokios žydi tongue.gif Stebuklų gal nedaro, bet kad lietus nuolat, tai gėlėms net žydėt ir taip nėr kada dry.gif
Atsakyti
Apsilankiau ir as Vyduno 4, bet ten ne tik Florexlit. Visokiu geliu ir dekoratyviniu medeliu firmu yra. Radau karalisku pelargoniju ivairiu spalvu ziedu, kaina 11.50 lt, bet joms yra nuolaida 30 proc. Ir dar labai norejau svyrancios begonijos - 5 lt be nuolaidos, zodziu uz sias dvi geles su nuolaida sumokejau 11.55 lt tiktai!!! Fantastika!!!
Atsakyti