Siu braskiu galima gauti netgi Senukuose, jau nekalbu apie turgu rimtesni.
Siaip dar seniau, kai neturejau balkono, bandziau net ridikelius ant palanges auginti, tuo gerokai nustebindama seklu pardaveja. Bet neverta - per silta jiems buvo, lapus didziulius uzaugino, o sakniagumbiu- ne
Zemuoges (ne braskes) ir siaip vis uogas augina istisai, nemaciau, kad butu vienaderles (nebent laukines)
Tokiu zemuogiu, kur viena derliu duoda seniau budavo, bet tikriausiai buvo nepopuliarios ir si rusis isnyko, nes jos ir "usus"labai leisdavo, kaip piktzole... Kazkada turejau - ot beda Nepirkit ir nesodinkit tokiu
Viskas, "shakes" mano balkono grozhybem. Kazhkoks shunsnukis (labai atsiprashau shunu) ish virshaus apipile mano surfinijas kazhkokiu drudu-visi lapai nuejo baltom demem, lig butu kokia rugshtim apipiltos, o smarve- negaliu apsakyti.
QUOTE (deize @ 2004 06 30, 20:38) |
Gal gali nuotrauka ideti, nezhinau tokios geles. |
O tu pabandyk tuos pazeistus lapus nurinkt, siek tiek apgenek - gal atsigaus
QUOTE (deize @ 2004 07 03, 13:20) |
Viskas, "shakes" mano balkono grozhybem. Kazhkoks shunsnukis (labai atsiprashau shunu) ish virshaus apipile mano surfinijas kazhkokiu drudu-visi lapai nuejo baltom demem, lig butu kokia rugshtim apipiltos, o smarve- negaliu apsakyti. |
Itariu, kad is pavydo tau taip padare. Pas mus irgi panasiai vyksta.
Del pavydo nezhinau, bet kadangi kaimynu bernas-didzhiausias kiemo chuluganelis, tai ash ji kelis kartus sudrausminau, tai po to ir prasidejo-meta i balkona ne tik nuorukas, bet ir visokias ishedas, ir nuolat taikosi i mano geles. nebezhinau ka daryti.
Machiau vazona su puikunu, stovinti ant palanges-atrodo grazhiai, zhydi, ir vejas shaku nelauzho
Nesuprantu,kaip gali netikti ,mes pirkom lenkiskus,tai jie tinka visokio storio tureklams.Beje is seklu uzsiauginau labai fain gelyciu-raudonu svyranciu verbenu ir melynu svyranciu lobeliju,tai dabar zydi kaip isprotejusios,aisku reik pastoviai tresti.Tik va,isvaziuojam atostogaut,tai nezinia ka berasim grize,nors kaimynai zadejo paliet.Uh, kaip mylu geles