Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko, balkono gėlės

Atradau ir as priezasti del ko mano surfinijos lapai pradejo ruduoti ir suktis...... Pasirodo ant jos lietus uzlyja, o vazonelis be skylutes, tai ir laikosi vanduo vazonelio dugne.....dabar padejau kur lietus uzlyja vazoneli su skyle, o kitus padejau, kad neuzlytu, tai dabar ir ziedu daug yra ir lapai atsigauna....... niu tik aisku dar mano gelems tolokai iki jusiskiu unsure.gif
Atsakyti
Vasara>>> klausei del padekliuku po skyletais vazonais. Pernai pirkau is Noreikiskiu siltnamiu 4 surfinijas pakabinamuose vazonuose, deja, nebuvo padekliuku. Pinigu naujiems vazonams gaila buvo, taigi nupirkau 4 plastikinius padekliukus po 70 ct, paemiau po pora medvarzciu ir tiesiog prisukau padekliukus prie vazonu. Vyras zvenge is pradziu, bet labai pasiteisino.
Siais metais auginu balkone agurkus, braskes, paprikas, surfinijas, lobelijas ir dar kazkokias (pamirsau pavadinima) - is sekliukiu uzsiauginau, pelargonijas, gumbines begonijas, ir siaip dar visokiu. Ai, dar zirnelius kvepiancius ir verbenas. Dabar mazius atsibudo, bet tuoj sukelsiu i banga nuotraukas ir galesite pamatyti mano balkonini soda biggrin.gif
Lobeliju ir surfiniju pirkau misiniu, kai sodinau i vazonus, nezinojau, kokiu spalvu bus. Lobeliju puse vazono - melynos, puse - baltos. Labai fainai atrodo.
--Resize_Images_Alt_Text--
Agurkai jau 7 isaugo ir suvalgem, braskes irgi, kurios prisirpo jau suvalgytos. Nuotraukos siaip sau, dar nelabai moku fotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viva: 30 birželio 2004 - 10:21
Saunuole Viva thumbup.gif ,tikra sodininke. Ir visa tai auga balkone, nu super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilma Liu: 30 birželio 2004 - 17:03
Viva, tavo balkoninis sodas SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viva,tu saunuole wink.gif thumbup.gif sugalvojai clap_1.gif Man net nebutu sovus tokia mintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE (viva @ 2004 06 30, 11:21)

niam, niam rolleyes.gif fainai atrodo thumbup.gif apskritai, reikia maniškiui parodyti, kas yra balkoninis sodas rolleyes.gif nes jam mano "gėlių darželis" jau nemažas atrodo.

šaunuolė viva clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
aš nusipirkau puikūną šiemet į balkoną. Negaliu atsidžiaugt - antras mėnuo žiedai didžiuliaia, jų daug, priežiūros beveik jokios - visą laiką juk lyja laugh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (aukse @ 2004 06 30, 20:28)
aš nusipirkau puikūną šiemet į balkoną. Negaliu atsidžiaugt - antras mėnuo žiedai didžiuliaia, jų daug, priežiūros beveik jokios - visą laiką juk lyja laugh.gif rolleyes.gif

Gal gali nuotrauka ideti, nezhinau tokios geles. g.gif
Atsakyti
QUOTE (Saga @ 2004 06 30, 08:04)
Atradau ir as priezasti del ko mano surfinijos lapai pradejo ruduoti ir suktis...... Pasirodo ant jos lietus uzlyja, o vazonelis be skylutes, tai ir laikosi vanduo vazonelio dugne.....dabar padejau kur lietus uzlyja vazoneli su skyle, o kitus padejau, kad neuzlytu, tai dabar ir ziedu daug yra ir lapai atsigauna....... niu tik aisku dar mano gelems tolokai iki jusiskiu unsure.gif

jeigu nor, kad surfinijos butu grazios ir negeltonuotu, kuo greiciau vazoneliuose isgresk skylutes ir visai nesvarbu uzlyja ant ju ar ne.saknys juk turi kvepuoti.
Atsakyti
QUOTE (Joanna @ 2004 06 30, 07:25)
Dėkui Makarska už patarimus. wink.gif
Tai ar visos surfinijų tik žiedukus nuimat? Pasimečiau, nes nuomonės labai skirtingos, o kaip daryt iš tikrųjų nežinau g.gif

as nuimineju tik ziedukus, niekad neskyniau su koteliu o surfinijos auga vistiek labai grazios thumbup.gif , mano kaimyne skabo su koteliu man tai skirtumas nesijaucia, svarbu jas trest tada tikrai grazios bus biggrin.gif
Atsakyti
Kokios fainos pas viva braškės thumbup.gif Mano vyrukas neleidžia turėt man daeželio, tai reikia taip prisisodint. Idėja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joanna: 01 liepos 2004 - 07:11
Viva, mes siemet taip pat pasisodinom balkone braskiu. Is pradziu i sita reikala ziurejau labai skeptiskai. Bet kai pamaciau, kad mano mazius iki siol nevalges braskiu su didziausiu entuziazmu pats skina ir jas kerta, pamaniau, kad ideja pasiteisino thumbup.gif .
Atsakyti