Na surfinijos ir petunijos gerai augs jeigu zeme joms tiks. Pernai auginome su kolege darbe ant palanges, tas pats kabinetas, tos pacios seklos, laistome irgi vienodai, tik zemes skyresi, jos zydejo gausiau nei mano (mano zeme buvo TAUPOS). Jokie tresimai nepadejo. Na gal ir mazai tresiau, bet laisciau pagal instrukcija, ten parasyta, kad pertresus is viso galima nudeginti augalus.....va dabar siemet kazkaip nebenoriu surfiniju, kelias pasisodinau, tai bus viename balkono gale, o kitame, gal paprasciausius geltonunus zemaugius gvaizdikelius pasodinsiu, jie gan paprasti, bet kai zydi tai man nera graziau, o ir prieziura ju paprasta.
O kur ta gera zeme pardavineja?
Joanna, o tresei spec trasoms skirtomis surfiniju zydejimui?
Gal kuri nors is jusu auginate balkone ragane?
Gal kuri nors is jusu auginate balkone ragane?
O kada jau reikia sodinti geles pvz.surfinijas, ar
kokius gvazdikelius, nes irgi noriu geliu balkone..
kokius gvazdikelius, nes irgi noriu geliu balkone..
mergytės, aš pati irgi ne pati geriausia pasaulyje gėlininkė, bet jau įsitikinau, kad jeigu norit turėti vešlią, labai žiedingą surfiniją, reikia pirkti iš profesionalo jie jas sėja jau vasario mėn, todėl jos taip žydi kaip išprotėjusios, žinoma, +trašos
jei dabar pasėsite, jos žydės, bet saikingai, labai saikingai.
gvazdikėlius jau galima sėti.
jei dabar pasėsite, jos žydės, bet saikingai, labai saikingai.
gvazdikėlius jau galima sėti.
QUOTE (Tuja @ 2004 05 04, 07:04) |
mergytės, aš pati irgi ne pati geriausia pasaulyje gėlininkė, bet jau įsitikinau, kad jeigu norit turėti vešlią, labai žiedingą surfiniją, reikia pirkti iš profesionalo jie jas sėja jau vasario mėn, todėl jos taip žydi kaip išprotėjusios, žinoma, +trašos jei dabar pasėsite, jos žydės, bet saikingai, labai saikingai. gvazdikėlius jau galima sėti. |
As pernai irgi jau vasario men pasejau......bet zeme papuole nevykusi, va ir nesigavo nieko, zydejo saikingai . gal reiktu pirkti specialia zydintiems augalams. Kosultavausi su gelininkais megejais, sake, paprasciausiai zemes rugstingumas gelems netiko ir viskas.......siemet jau kitokias pirkau, bet susivelinau paseti, tai mazutes visai ir nebesodinau daug, tik kelias...O be to tie gelininkai paaugusias gelas kazkaip nugnybia.......nezinau ka tai duoda......bet perkant is ju is tiesu jokiu rupesciu