Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 30, 13:48)
Verta paskaityti visas Lazarevo knygas,

Vaižgante, labai prašau, man tai tikrai aktualu ir nesipiktinu tuo ko nežinau. Man reikia išsigydyt kasą, nes labai jau poniškai gyvent esu priversta po salmoneliozės. Nebegaliu valgyti to ir ano, žodžiu daugelio rūšies gyvulinių baltymų. Gerti fermentus atsibosta. Galų gale tas maistas, kuris tapo man neprieinamas realiai patikėkit pradėjo man smirdėti. Savisauga tarsi tokia, bus bloga- tai ir nekvepia. Bet pas gimines atakas atlaikyt sunku, valgyt pietus problemiška. Nebuvo jokio vargo iki tos sumautos salmonelos invazijos, ir prasirgau lengva forma, daktarai net abejojo yra-nėra, o rezultatas toks bjaurus.
Kas dar rašoma tose knygose, prašau labai santraukėlę mano problemos klausimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 30, 13:12)
Va ką papiktinau...Iš šio posto aišku, kad autorė yra nelinksmai nusiteikus ir ši tema ją erzina... ax.gif


Manau erzina dėl to kad tas "valymasis" yra labai aptaki tema ir pasakymas, kuriuo labai lengva manipuliuot. Todėl kad to "valymosi" nepačiupinėsi, nepažiūrėsi kiek ten tu išsivalęs ir pan. Pasaulyje kasdien labai daug žmonių miršta nuo įvairių ligų - ir tikintys ir netikintys. Kai dar mano amžiną atilsį mama gulėjo hematloginiam, ten pvz. buvo ir tokia moteris, su kažkokiu retos rūšies vėžiu (nepamenu dabar tikslios diagnozės), ji buvo labai pamaldi ir dievobaiminga, kasdien melsdavosi, priiminėdavo komuniją ir t.t. Deja, ligos neišvengė, dabar nežinau kaip jai einasi, bet paskutinį kart vasarą, kai tėvukas ją matė, jau negalėjo pasikelt iš lovos. Arba tėvas Stanislovas juk irgi sirgo prostatos vėžiu.. Todėl dažniausiai įvairaus plauko bioenergetikai, ekstrasenai tokiais pasakymais manipuliuoja ir sako "per mažai tikėjai" "per mažai valeisi" ir t.t. Nepaneigsi, nes niekas negali įvertint kaip yra iš tiesų, kiek tas žmogus tiki ir kaip jis meldžiasi. Tiesiog labai lengva abstrakčiai šnekėt, kol su tuo nesusiduri ir nesergi.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 30, 15:23)
Pasidomėsiu. Mano abiems tėvams buvo parodontozė, o man ji nustojo progresuoti gal prieš porą metų.
Rankų ar kojų sąnariai? Jei keliai, tai būna susiję su būsimais ar esamais vaikais. Mano vienas sūnus jau keli metai pastoviai vis kelius susimuša. Pažiūrėsim, kokie tie mano anūkai bus. Gal labai problematiški... (Aišku, juokauju...)


Anyta turi priblemų su kojų sąnariais,o koks čia ryšys su vaikais ? ax.gif
Sakyk,vaižgante, kaip pati išsigydei nuo parodontozės ? blink.gif
Atsakyti
Aha, ir man įdomu. Mano tėvukas jau daugiau kaip 30 m. serga reumatoidiniu artritu.
O pvz. man atsirado galvoje psoriazė po gimdymo, po antro gimdymo dar labiau paūmėjo, dėl ko taip gali būti?
Atsakyti
QUOTE(LAPUTĖ @ 2005 12 30, 13:53)
Anyta turi priblemų su kojų sąnariais,o koks čia ryšys su vaikais ? ax.gif
Sakyk,vaižgante, kaip pati išsigydei nuo parodontozės ?  blink.gif

Nesigydžiau nuo porodontozės, tik ji kažkodėl nustojo progresuoti... Ir dantys nustojo gesti...O būdavo, kad kasmet 5-7 dantis taisydavau...Žinau tiek, kad dantys genda tiems, kurie turi didelę pasąmoninę agresiją. Manau, reikia paaiškinti, kada ta pasąmoninė agresija padidėja. Ji padidėja tada, kai žmogus ką nors iškelia aukščiau už Dievą, pvz., jei žmogus yra darboholikas, jei jis labai prisirišęs prie santuokos, jei dievina savo vaikus, jei jam be galo svarbus seksas ar maistas (pasirodo, dvasiniu lygmeniu valgyti ir mylėtis yra tas pats...), jei jam gyvenimo prasmė yra praturtėti, pasistatyti namą ir t.t. Gali būti be galo daug visokių prisirišimo formų. Žmogus turi būti laisvas nuo bet ko. Viskas, ką jis turi ar daro, turi būti ne tikslas, o tik priemonė eiti į Dievą. Jeigu žmogus turi tikslų, kurie jam svarbesni už Dievą, padidėja jo pasąmonės agresija ir jis tampa pavojingas Visatai...Tada jam siunčiama liga. Liga- tai informacija, kad laikas sustoti ir apsidairyti, susimąstyti...Liga nėra bausmė, kaip daug kas mano. Klaidinga taip manyti. Dievas nėra baudėjas, Jis yra Meilė...O mylintis tėvas visuomet imasi priemonių, kai mato savo vaiką klaidingai elgiantis...

Atsiprašau tų, į kurių klausimus atsakiau nelabai suprantamai arba neatsakiau. Nesu visažinė. Nesu ekstrasensė. Tik labai domiuosi religijomis, ezoterika, medicina, mėgstu stebėti žmones, šeimas, santykius ir daryti savo išvadas. Visuomet geriau konsultuoti žmogų asmeniškai, nes reikia užduoti daugybę visokių klausimų.

Šios temos tikslas- paskatinti žmones į gyvenimą žiūrėti rimtai, mąstyti, patiems mėginti ieškoti atsakymų. Literatūros dabar yra labai daug. Siūlau skaityti ne tik Lazarevą, bet ir Profetus, Svijašą.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 12 30, 13:51)
. Arba tėvas Stanislovas juk irgi sirgo prostatos vėžiu.. Todėl dažniausiai įvairaus plauko bioenergetikai, ekstrasenai tokiais pasakymais manipuliuoja ir sako "per mažai tikėjai" "per mažai valeisi" ir t.t.  Nepaneigsi, nes niekas negali įvertint kaip yra iš tiesų, kiek tas žmogus tiki ir kaip jis meldžiasi. Tiesiog labai lengva abstrakčiai šnekėt, kol su tuo nesusiduri ir nesergi.

Galėtų kas nors padaryti tyrimus, kaip dažnai kunigai serga prostatos ligomis...Juk prostatos ligos- tai pasąmoninė agresija prieš moteris. Kadangi kunigai turi laikytis celibato, jiems gali atsirasti pasąmoninė agresija prieš moteris...

Protingi ekstrasensai niekuomet nesmerkia žmogaus ir nesako tokių žodžių. Kiekvienas žmogus turi teisę gyventi taip, kaip jis nori.

Man nėra lengva šnekėti, todėl kad jaučiu didžiulę atsakomybę- galiu, pati to nenorėdama, parašyti klaidingai arba būti suprasta klaidingai...Mane pačią eiti dvasingumo keliu paskatino vaikų ligos ir problemos šeimoje.
Atsakyti
Siek tiek paieskojau tarp savo "popieriu" ir radau viena is pavyzdziu, kaip galima analizuoti liga. Yra pateikiami klausimai, kuriuos reikia uzduoti sau ir, kaip pavyzdys, pateikiami atsakymai. Siame pavyzdyje aptariama liga варикозное расширение вен нижних конечностей (atleiskit, nezinau kaip isversti i lietuviu kalba blush2.gif). Taigi:

1. Kokiais zodziais geriausiai apibudintum, ka jauti siuo metu (arba sergant)?
Jauciu sunkuma, negalejima lengvai ir laisvai judeti, kiekviena zingsni darau su didziuliu skausmu.
Man labai nemalonu ziureti i savo aptinusias kojas. Dustu nuo sio sunkumo.
Atsakymas i si klausima parodo tavo poziuri i zmogu arba situacija, kuri sukele problema.
Taigi, siuo atveju kunas padeda, kad as sunkiai judu, stoviu vietoj, pririsau save prie kazko, kas neleidzia man gyventi lengvai ir laisvai.

2. Ko tavo liga neleidzia tau daryti? Ka ji vercia tave daryti?
(atsakineti i si klausima reikia pradeti nuo zodzio "ne" - taip suzinosi, kokie norai yra uzblokuoti)
Mano liga neleidzia man "skraidyti". Ji neduoda man judejimo laisves, judesiu laisves. Ji taip pat neleidzia man dziaugtis savo kunu, kojom.
Atsakymai i siuos klausimus leidzia nuspresti, kokie tavo norai uzblokuoti arba kokiu savo poreikiu nepastebi.
Taigi, siuo atveju uzblokuoti tokie norai: laisves, noras skraidyti, lengvumo, galejimo dziaugtis savo kunu.

3. Jei tu galetum realizuoti siuos norus, kaip pasikeistu tavo gyvenimas? Kokia prasme jam suteiktum? Kuo taptum?
Jei galeciau daryti, ka noriu, as pakeisciau man slykstu darba, kur kiekviena diena viskas tas pats ir nieko naujo, kur negaliu augti ir tobuleti.
Jei buciau laisva, pakeisciau gyvenamaja vieta ir negyvenciau tokiam smirdinciam name, uzterstam ore ir nekenteciau nuo butinybes bendrauti su giminem ir kaimynais.
As deveciau rubus, kurie man patinka, o ne tuos, kuriuos as esu priversta deveti del savo ligos.
Atsakymas i si klausima padeda nustatyti giluminius zmogaus poreikius, kurie yra uzbolkuoti del klaidingu nuostatu.

4. Jei tu taptum tuo, apie ka svajojai buvusiam klausime, kas baisaus ar nepriimtino tavo gyvenime galetu ivykti?
Kas baisaus? Taigi man nebutu reikeje nieko kaltinti, kad man taip blogai! Nes as buciau zinojus, kad pati esu savo nelaimiu ar ligu saltinis. Man butu reikeje paciai atsakyti uz savo gyvenima, "atlaikyti" kitu nuomones ir poziurius ir kovoti uz savosius. Mano gyvenimas taptu kova su visu pasauliu. As sito NENORIU. As noriu gyventi taikiai siame pasaulyje. NESU KOVOTOJA.
Buciau tapus atvira kitu apkalbejimams. As bijau pamatyti, kad nepatinku zmonem.
Atsakymas i si klausima leidzia pamatyti nuostatas, kurios blokuoja zmogaus norus ir savirealizacijos poreiki sukuriant fizine problema.
Pasirodo, sirdyje as manau, kad aplinkybes ir kiti zmones yra kalti, tik ne as. As atsiduriai siame s... bet esu nekalta. Man patinka plaukti po srove ir uz nieko neatsakyti. Man atrodo, kad laisvu zmoniu gyvenimas yra tik kova su svetimom nuomonem. As labai stipriai priklausau nuo to, ka apie mane mano kiti.

Taigi, jei liga atejo, vadinasi ji nori leisti man suprasti, kad mano nuostatos, sukelusias ja, yra klaidingos ir jas reiketu pakeisti 4u.gif

Enija, jei parasytum kaip rusiskai kasa, gal surasciau daugiau apie sia liga ax.gif

p.s. dabar jau norisi palinketi visom, kad sirgtumet ir tokiu budu surastumet, kas trukdo jum buti laimingom... mirksiukas.gif
ir atleiskit uz nelabai taisiklinga lietuviu kalba blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozhena: 30 gruodžio 2005 - 14:59
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 30, 15:43)
Atsiprašau tų, į kurių klausimus atsakiau nelabai suprantamai arba neatsakiau. Nesu visažinė. Nesu ekstrasensė. Tik labai domiuosi religijomis, ezoterika, medicina, mėgstu stebėti žmones, šeimas, santykius ir daryti savo išvadas. Visuomet geriau konsultuoti žmogų asmeniškai, nes reikia užduoti daugybę visokių klausimų.

Šios temos tikslas- paskatinti žmones į gyvenimą žiūrėti rimtai, mąstyti, patiems mėginti ieškoti atsakymų. Literatūros dabar yra labai daug. Siūlau skaityti ne tik Lazarevą, bet ir Profetus, Svijašą.

domiesi panašiais dalykais kaip ir aš, tai gal rasim bendrą kalbą. Ar nesilankai tokioje vietelėje, kuri vadinasi "gyvas sapnas". Ten daug apie tai rašo, bet man per daug vaikiškai. Pasiskaitau ir neturiu ką pasakyti. Gal žinai ką nors tavo minėtomis temomis? Gal gali duoti kokias nuorodas į AŽ?
Atsakyti
QUOTE(Bozhena @ 2005 12 30, 15:58)
Siek tiek paieskojau tarp savo "popieriu" ir radau viena is pavyzdziu, kaip galima Enija, jei parasytum kaip rusiskai kasa, gal surasciau daugiau apie sia liga ax.gif

p.s. dabar jau norisi palinketi visom, kad sirgtumet ir tokiu budu surastumet, kas trukdo jum buti laimingom... mirksiukas.gif
ir atleiskit uz nelabai taisiklinga lietuviu kalba blush-anim-cl.gif

"поджелудочная железа" tikriausiai taip vadinasi ir iš anksto dėkoju, nes jau nebežinau ko imtis. Gydytoja sakė padės dieta, bet jau penkis metus jokia dieta nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 12 30, 13:51)
Manau erzina dėl to kad tas "valymasis" yra labai aptaki tema ir pasakymas, kuriuo labai lengva manipuliuot. Todėl kad to "valymosi" nepačiupinėsi, nepažiūrėsi kiek ten tu išsivalęs ir pan.
Pritariu Vasarai 4u.gif aš už valymąsi nuo piktų minčių, nuo pykčio ir agresijo, tačiau aš esu tokios nuomonės, kad tik pats gali save išvalyti ir nė jokie ten šamanai, magai ar t.t (čia vaižgante rašei apie reiki, kanalus, meistrus ir t.t) Valymasi nuo visokio brudo visi skirtingai suprantam, priimam ir vykdom...

Šios savaitės pradžioje sapnavau košmarus....vienas sapnas itin įsiminė, kad važiavau mašina, sustojome prie parduotuvės kaime, netoli kurio gyvena mano seneliai. Išlipom, o ten paauglys nori man trenkti pagaliu. Aš tą pagalį atimu ir pradedu jį mušti, talžyti, draskyti, kraujai taškosi, bet savyje jaučiu tokią jėgą, kuria jį mušu, taip nekenčiu, bet ne to paaauglio, bet kažko, ko pati nesuprantu doh.gif ... Atsikėliau, net apsiverkiau, iš kur ta neapykanta? iš kur tas pyktis? kaip jis atsėlina pas mane....Visą dieną beveik kojos iš lovos nekėliau.... Tiesiog baisėjausi savimi, kad galiu būti tokia unsure.gif

Tai va....man reikia irgi save išvalyti nuo tos agresijos ir pykčio....bandau savo vidinėmis galiomis.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 30 gruodžio 2005 - 15:18
QUOTE(Cikadelė @ 2005 12 30, 15:16)
Pritariu Vasarai 4u.gif aš už valymąsi nuo piktų minčių, nuo pykčio ir agresijo, tačiau aš esu tokios nuomonės, kad tik pats gali save išvalyti ir nė jokie ten šamanai, magai ar t.t (čia vaižgante rašei apie reiki, kanalus, meistrus ir t.t) Valymasi nuo  visokio brudo visi skirtingai suprantam, priimam ir vykdom...

Šios savaitės pradžioje sapnavau košmarus....vienas sapnas itin įsiminė, kad važiavau mašina, sustojome prie parduotuvės kaime, netoli kurio gyvena mano seneliai. Išlipom, o ten  paauglys nori man trenkti pagaliu. Aš tą pagalį atimu ir pradedu jį mušti, talžyti, draskyti, kraujai taškosi, bet savyje jaučiu tokią jėgą, kuria jį mušu, taip nekenčiu, bet ne to paaauglio, bet kažko, ko pati nesuprantu doh.gif ... Atsikėliau, net apsiverkiau, iš kur ta neapykanta? iš kur tas pyktis? kaip jis atsėlina pas mane....Visą dieną beveik kojos iš lovos nekėliau.... Tiesiog baisėjausi savimi, kad galiu būti tokia unsure.gif

Tai va....man reikia irgi save išvalyti nuo tos agresijos ir pykčio....bandau savo vidinėmis galiomis.....


Manau, šį sapną labai lengva paaiškinti- per daug filmų žiūri... Jie iš pasąmonės miegant išlindo. Tokius sapnus visi sapnuoja...Prisimenu, man kartą meditacijos metu pradėjo rodytis visokie lavonai, nesveiki žmonės... Mane bičiulė nuramino, sako, mūsų visų pasąmonė šlamšto pilna...

Apie reiki. Reiki galima naudoti būtent savo paties valymui. Nors reiki meistrai tvirtina, kad reiki seanso metu negali perduoti savo paties purvo, aš tuo netikiu. Todėl seansus darau tik sau pačiai ir savo vaikams...Planuoju ir vyriausiam sūnui artimiausiu laiku atidaryti kanalus, tada vienas kitam šeimoje labiau padėsim.
Valytis reikia pačiam. Bet vaikai valytis patys nemoka- tenka jiems padėti. Jau dvimetį vaiką užteršia jo kaprizai... Kaip jam veiduką ir rankutes plaunam, taip ir apvalyti pastoviai reikėtų...Tam reikia išsiugdyti vidinį matymą. Kiekvienas galėtų tai padaryti, jei norėtų.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 12 30, 14:50)
...Juk prostatos ligos- tai pasąmoninė agresija prieš moteris.

Mano tėtis be proto mylėjo mamą ir mane su sese. Labai mylėįjo. Mirė nuo prostatos vėžio mad.gif
Atsakyti