žinai, Vasara, aš noriu dar. Kvailio vadovaujama ir asilo mokoma nesileisiu. Ne tik ištrink, bet ir išbrauk iš garbingos kaimenės . Ganysiuos viena. Atia, melagių globėja. tebūna tavo karma su taškiukais ir skersais dryželiais. Kad tik tau ir Co. geriau. Kuo mažiau galinčių pasipriešint, tuo lengviau piemeniui, ania? Pasivargink, prašau, perduot šį mano paskutinį norą
kompetetingai asabai, nes žinučių rašyt tingu, o ir prasmės nematau- jūs gi visareginčios, o "iš ten" atsakymų nebūna.
Klausimas pamąstymui-ar moderatorių korpusas toks silpnas, kad beveik visi taisyklių punktai skirti jam ginti net ne nuo pasikėsinimo, o ir nuo klausimų bei pasvarstymų? Ar taisyklė, raginanti elgtis korektiškai, galioja tik kai kuriems forumo eiliniams, o moderatoriams-ne? Kas tau, Vasar, leido mano mintis vadinti "briedu" ir kuriame taisyklių punkte tas leidimas išdėstytas? Ir dar-liaukitės apsimetinėję "sava kompanija", kai esate normali komercinė įmonė. Forumas ir SM tinklalapis yra biznis. Geras biznis. Ir būtent todėl nereikia vaidinti, kad čia rojaus žemėje filialas. Pinigai -žemiškas rūpestis.