Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(nuodeme @ 2006 01 04, 17:28)
Galiu ir aš paaiškinti. Nes pasipiktinote, pavadintos prostitutėmis. Kaip kompetetingai vaižgantė tvirtino, kiekviena moteris trokšta ja tapti. vaižgantė sako, vaižgantė žino.

O aš biškį apakus. vaižgantė visas nevaisingas moteris išvadina prostitutėm, vasara pataiso jos žinutę į korektiškenę ir dar duoda įspėjimą mg, kuri tuo piktinasi. Primena raganų medžioklę.
Noriu paklausti į temą. Temos pavadinimas "pasakyk, kuo sergi, pasakysiu, kas tu". Turiu trumparegystę ir skausmingas mėnesines, gal vaižgantė diagnozuotų, kas esu? Ne kuo buvau praeitame ar užpraeitame gyvenime, o būtent kuo esu (nes juk pavadinime kalbama apie esamąjį laiką)?


Na ir issiziojau kiek cia nesamoniu parasyta.... Nuodeme tu sergi ALGOMENOREJA. Ydomu butu suzinoti kokio pobudzio skausmas tave kankina ir kiek dienu jis tesiasi. Algomenorejai yveikti yra daug visokiausiu budu, t. y. ne tik vaistai.
Atsakyti
taip, tikrai-dievas. Tai ir patiko. O dabar jau-cialas Dievas, kaip regiu. Visažinantis ir neklystantis vertinimuose, aukščiau žmogiško šurmulio ir silpnybių. Dosnus meile ir baudžiantis liubia . Ania?

Gražus virsmas-jaunieji revoliucionieriai tampa sočiais ir įtakingais Seimo nariais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 04 sausio 2006 - 18:45
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 04, 18:44)
taip, tikrai-dievas. Tai ir patiko. O dabar jau-cialas  Dievas, kaip regiu.

MG, šioje temoje aš nebaudžiu (beje, kol kas to nedariau išvis). O ką tu regi tavo asmeninis dalykas. Taip nesijaučiau ir nesijaučiu. Jei įdomu kaip jaučiuos - jaučiuos partėkšta purvinu skuduru. Bet tas nieko. Jausmas vis tiek dieviškas. doh.gif Ką čia bepaslėpsi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 04, 18:14)
Prieš Vaižgantę neturiu nieko asmeniško.

  People changing.

vis dar čia kybsau, ot bjauri yda. Pakomentuot vis norisi įspūdingiausiais ištraukas.
Karbyne, o kaip tu manai, ar aš turiu ką nors asmeniško prieš Vaižgantę? Ir jei turiu, kažin iš kur paėmiau? Ar gali būti, kad mano įtikinėjimai, jog ne ką mažiau nei tu ir ji domiuosi tiesiog tema, o ne autoriumi, teisingi? antras punktas. Greitai pasikeitei. Kaip tik maždaug per tas dporą savaičių, kai aš nuo SM'o ilsėjausi. Tau, Karbyne, privačiomis konsultacijomis verstis- kaip tapti kitokia per rekordiškai trumpą laiką? žmonės metais pas psichoanalitikus vaikšto, kiti-pas kunigus, o čia-bac-ir yra. Protezus ilgiau dantų daro. Net.
Atsakyti
kadangi cituot galima lazarevą, aš pacituosiu dainelę... autorius nežinomas bigsmile.gif

"ach kokia aš nelaiminga
skrybėlaitė nemadinga"

bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(filifjonka @ 2006 01 04, 19:06)
kadangi cituot galima lazarevą, aš pacituosiu dainelę... autorius nežinomas  bigsmile.gif

"ach kokia aš nelaiminga
skrybėlaitė nemadinga" 

bigsmile.gif

Grybų karas gi čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 01 04, 19:07)
Grybų karas gi čia  biggrin.gif


nu vo ir autorius atsirado bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 04, 18:55)
jaučiuos partėkšta purvinu skuduru.

labai panašu į mano savijautą. Labai . Ir tėškėt kartu- VAižgantė su moderatorių komanda. Man nemalonu , kai melas yra paverčiamas tiesa, o asmeninė nuomonė tampa tik būrelio "prilimpančiųjų" privilegija.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 04, 19:05)
Tau, Karbyne, privačiomis konsultacijomis verstis- kaip tapti kitokia per rekordiškai trumpą laiką?

Ačiū, tik iš kur toks talentas taip aiškiai iš temelės ar kelių mano pasikeitusią asmenybę pasikeitimus taip objektyviai įvertint ir apdalint skambiais epitetais?
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 04, 19:10)
labai panašu į mano savijautą. Labai .

Nu tai viskas gerai. Gi jausmas tai dieviškas.
Atsakyti
Plusejau plusejau ir perskaiciau sia gilia tema. Klausimukai.


1. Uz kokius karminius griekus sunkiai sergu pagiriomis?
2. Kokio velnio mamagitanai dave ispejima?

Is anksto dekoju uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2006 01 04, 19:12)
Ačiū, tik iš kur toks talentas taip aiškiai iš temelės ar kelių mano pasikeitusią asmenybę pasikeitimus taip objektyviai įvertint ir apdalint skambiais epitetais?



O iš kur kiti juos, tuos talentus, semia? Manęs gi neklausia, ar aš to norėjau, kai rašiau, ar teisingai suprato, ar...Tiesiog trina ir įspėja, dar grupuoja ir apibendrina.Va, snobėms priskyrė. Epitetingoms -irgi. Dar nesidominčia tema ( kažin, iš kur toks įžvalgos gylis g.gif ), siekiančia asmeninio susidorojimo..Nugi talentingų daug čia.

A propos mano asmeninius gebėjimus bei kitą kilnojamąjį turtą- iš tėvų ir senelių ( pasak genetikos specų), iš lavinimo ir lavinimosi ( pasak edukologų). Karminių priežasčių neieškau, geri ir tie, banalieji moksliniai paaiškinimai. 4u.gif
Atsakyti