QUOTE(filifjonka @ 2006 01 04, 16:33)
nu man tai labai įdomu pasidarė... nes jei pasiknist po mano profilį tai galima rasti, kad aš esu iš nevaisingųjų tarpo...
tai ar čia buvo taikyta man asmeniškai ar čia buvo apibendrinta
vasara, tai visgi kas yra toleruotina? aš gal pasijaučiau įžeista. tai niekam nerūpi, kad tokie marazmai apie karmas skleidžiami, a?
tai ar čia buvo taikyta man asmeniškai ar čia buvo apibendrinta
vasara, tai visgi kas yra toleruotina? aš gal pasijaučiau įžeista. tai niekam nerūpi, kad tokie marazmai apie karmas skleidžiami, a?
Nenorėjau tiesiai šviesiai sakyti, bet ką tik patvirtinai, kad esi prostitutė. Gal praėjusiame, gal užpraėjusiame gyvenime. O šiame jei nesi, tai tikrai trokšti tokia tapti. Ginkdie, nesisavinu šio genialaus atradimo autorystės - čia vaižgantės aiškiaregystės. Ir gali piktintis kiek nori, už teisybę visi pyksta. Argi ne? Įdomu, kodėl mane tai piktina... Aš lyg ir vaisinga... Matyt, aš irgi buvau prostitute praėjusiame gyvenime ir čia mano pasąmonė, karma ir čakros taip negatyviai reaguoja.
Dar klausimas vaižgantei, atradusiai nevaisingumai priežastį. O kaip su vyrais? "Prostitutė" - mot. g. žodis, o nevaisingi būna ir vyrai. Taip kaip čia?