bandysiu dvi . Vienu smūgiu
QUOTE(Neglaite @ 2006 01 04, 14:59)
Kur čia man su tavim galynėtis
, pasakose aš nesu pasikausčius, o ir kepurės nenešioju, išvados aiškios
. Būk rami, daugiau tau
asmeniškai nieko nerašysiu, jau pasakiau ką norėjau
Asmeninėms žinutėms yra kita galimybė, gal pastebėjai? Be to, labai siūlau ir rekomenduoju atidaryti naują temą- "Ką aš manau apie mamagitaną " arba "Burkimės draugėn visi, kuriems nepatinka..." Tapsi populiaria. Gal net sužvaigždėsi. Mokesčio už karjeros konsultaciją neimu.
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 04, 15:01)
Taip, pritariu, tik lieviems studentams siūlydavo stoti į doktorantūrą magistrantūrą aplenkiant...(Tuo metu, kai aš baigiau , tai buvo įmanoma- aš paskutinė penkerius metus mokiausi.)
Bet gal nenukrypkim. Kurk savo temą apie pasakas- susitiksim. Man ir šitos pakanka...
Taigi, nenukryplim..
Apie pasakas tu pasakot ėmei, ar man-vizijos violetinės?
Komentuoju kliedesį apie doktorantūros , magistrantūros ir vienpakopių penkių metų trukmės studijų tarpusavio ryšį, nes tamsta kasandra vėl pudrą ant smegenų barstyti bando. Visų, baigusių vienpakopių penkiamečių studijų programas , išsilavinimas yra prilyginamas magistro laipsniui ir stojimas į doktorantūrą vyksta ne "apeinant' kažkokį etapą, o normalia, įstatymų numatyta tvarka.
Apie "savo " temas -ne tavo ji, ji apie kažką...kažką, kas man nepatinka. Ir nieko daugiau.