Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 03, 20:32)
Na, gal ir  į šitą temą daugiau skaitytojų pritrauksiu  thumbup.gif Nemaniau, kad mano tema bus tokia populiari- vakar net po 15-a skaitytojų vienu metu būdavo... Matyt, žmonėms įdomios nestandartinės mintys. Šioje temoje jų nesiruošiu rodyti- gali būti ramios visos čia besilankančios. Nes įlįsti į temą ir savo tvarką daryti- neetiška.
Mano pagrindinė bėda- galvos skausmas. Ilgai aš jį tyrinėjau ir nusprendžiau, kad priežastis ne galvoje, o kakle. Parašiau žinutę savo masažistei- reikės pasidaryti ciklą masažų. Pradėjau atsargiai kaklą mankštinti. Ir dar reikia nusipirkti ortopedinę pagalvę. Nujaučiu, kad jos brangios.
Dar esu trumparegė nuo 7 m.
Turėjau smagią gripo komplikaciją- širdies raumens uždegimą, po kurio širdies raumenyje liko randų. Todėl dažnai būna ekstrasistolija. Bet ji man gyventi netrukdo. Turiu ir nedidelę įgimtą širdies ydelę (mitralinio vožtuvo prolapsą). Ir stuburas kreivokas, dėl to vis nugarą skauda, bet tris vaikus pagimdžiusiai tai nieko nuostabaus... Gi ir dabar dar dukrą nešioju. Be rūbų ji sveria 15 kg, bet su žieminiais rūbais, batais... tai kur čia neskaudės tos nugaros. Kai baigsiu ją nešioti, reikės kreiptis į specialistus, kad slankstelius į vietą pastumtų... Buvo man kartą jau padarę- kaip balerina išsitiesiau, bet pasitampiau ir vėl viskas į senas vietas grįžo...


man patiko lotuliukas.gif . Jūs, patikliosios, pas Vaižgantės brolį, ją pačią ir babas iš lušnynų konsultuokitės, duokit, "kiek galit", savo protėvius karstuose vartykit, blogų darbų jų praeityje ieškodamos-o ji masažiukus, manualisto seansiukus, osteopato paslaugas...
Atsakyti
Medikų yra visaip mąstančių. Ir tai natūralu. Prisimenu, kai iškviečiau į namus mūsų šeimos gydytoją, nes mano sūnus apsinuodino ir jam laikėsi aukšta temperatūra, ji rado mane laikančią rankas ant sūnaus pilvo. Ji labiai pagarbiai į mane pažiūrėjo ir sako:"Kaip gerai, kai mama pati gali savo vaikui padėti." Aš pas ją nueinu tik pažymų pasiimti. Kai suserga, ateinam pasirodyti, kad susirgom, atsiprašau, kad tik dėl popieriukų trukdom. Ji apžiūri, užfiksuoja savo popieriuose... Būna ir taip, kad ateinam su pilnais karkalų bronchais, o po poros dienų pati užsukus į namus randa bronchus švarius... Sako:"Matau, kad gerais metodais gydotės."
Prisimenu, kaip su savo viduriniuoju prieš keletą metų gulėjau ligoninėje. Sūnui buvo plaučių uždegimas. Vakarop atėjo medikų konsiliumas spręsti, ar guldyti jį į reanimaciją. Bet, pasirodo, ten vietų nebebuvo. Išsikviečiu savo brolį pagalbon. Jis kultūringai nuėjo pas gydytoją ir paprašė leidimo gydyti. Ši nustebus leido. Ryte mano mažasis taip bėgiojo po skyrių, kad pagauti negalėjau. Bebėgdamas atsimušė į gydytoją. Ta nustebus pažiūrėjo:"Ką, čia tas pats mirtininkas?" Nuėjom į palatą. Paklausė plaučius ir apako: plaučiai buvo visiškai švarūs! Ji sutriko: tai ką dabar daryti? leisti antibiotikus toliau ar ne? Po dviejų dienų mudu išrašė...
Trečias medikas. Brolis mamą išvarė pas ginekologę tirtis. Ji ilgai spyriojosi, bet nuėjo. Toji iškart apčiuopė auglį ir liepė geriau išsitirti. Ji nuėjo į privačią kliniką pasidaryti echoskopijos ir papasakojo gydytojui, kad ją sūnus atvarė. Tai jis ją net išbarė, sako:"Ko nebėgai iškart, kai sūnus liepė. Žinau, kad yra žmonių, kurie mato. "
Aišku, kad yra ir daugybė medikų, kurie netiki tokiais dalykais.
Atsakyti
mega_shok.gif

Na jūs duodat.

Tiek blevyzgų vienoj vietoj seniai nemačiau.

Viena mintis.

fool.gif

Oioioi, vai vai vai, žalia varle šik šik, tfu tfu tfu, abra kadabra, sgin niečistaja, mutabor.

Prašom kartoti tai kasdien po tris kartus, atsisukus į pietryčius, įsivaizduojant žalius nykštukus. Gal padės.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 03, 21:43)
man patiko lotuliukas.gif . Jūs, patikliosios, pas Vaižgantės brolį, ją pačią ir babas iš lušnynų konsultuokitės, duokit, "kiek galit", savo protėvius karstuose vartykit, blogų darbų jų praeityje ieškodamos-o ji masažiukus, manualisto seansiukus, osteopato paslaugas...

Prajuokinai... Jau rašydama šią žinutę žinojau, kad ji atsidurs čia... Visuomet yra žmonių, norinčių mane "demaskuoti". Jeigu MAMAGITANA žinotų, kiek aš diagnozių turėjau prieš keletą metų, tame tarpe ir onkologinių, taip nesidžiaugtų čia tą citatą įkėlus.
Galiausiai- kodėl aš turiu slėptis, kad esu eilinis žmogus???
Ir Lazarevas sirgo onkologine liga, ir tai ligai jis dėkingas, nes ligos dėka jis pradėjo savo tyrinėjimus...Kažin, ar aktorius Mertinas rūpintųsi dabar vėžininkais, jei pats nebūtų susirgęs? O būtent ligos dėka jis daro labai daug ir dar padarys labai daug.Stovėdamas scenoje jis to nebūtų padaręs.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 03, 21:33)
Apie anginą rašiau anksčiau. Priežasčių gali būti daug: puikybė, problemos su bendravimu, saviraiškos trūkumas...

Kažin, ar aktorius Mertinas rūpintųsi dabar vėžininkais, jei pats nebūtų susirgęs?


Arba kur kas paprasčiau paaiškinamos medicininės priežastys - "geras" peršalimas pvz. (na nesu medikė, bet įsivaizduoju, kad pvz. slogą ir be paslaptingų karminių dalykų susigaut galima. Nes kokios epidemijų metu labai jau tie karminiai reikalai supanašėja g.gif )

Nežinau kaip dėl Mertino, bet yra nemažai žmonių kurie ir patys nesusirgę rūpinasi. Tikrai yra.
Atsakyti
QUOTE(norge @ 2006 01 03, 21:59)

Tiek blevyzgų vienoj vietoj seniai nemačiau.

dar pasakyk, kad vaiduokliais netiki lotuliukas.gif

kur buni?kodel nebesimato? ax.gif
Atsakyti
Daugumas galvoja, kad jeigu turi brolį bioenergetiką arba pats kažką sugebi, tai turi būti visiškai sveikas. Mano brolis net savo pastoviai sergančias dukras retai kada gydo. Kuo mažiau reikia kištis į žmogaus organizmą. Žmogus p a t s turi susitvarkyti su savo problemomis.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 03, 22:03)
Ir Lazarevas sirgo onkologine liga, ir tai ligai jis dėkingas, nes ligos dėka jis pradėjo savo tyrinėjimus...Kažin, ar aktorius Mertinas rūpintųsi dabar vėžininkais, jei pats nebūtų susirgęs?

kažin ar tavo minimas aktorius taip pat dėkingas , kad ta liga susirgo? g.gif na šito nežinau anyway. Tiesa, kad kai kurie susirgę žmonės sugeba sustoti, nesupanikuoti ir savo gyvenimui rasti naujų prasmių. Bet ne liga yra gėris, o tas sugebėjimas nepasiduoti. Ne visiem tai pavyksta. Artimiau ar tolimiau matyt daugeliui teko susidurti su ne vienu, kuris sunkios ligos akivaizdoje palūžta ir taip dar geičiau baigia...Ne visi tokie dėkingi Vaižgante, ne visi. Tik tie, katriem pagal įsitikinimus Dievas, gyvenimas, artimieji ar asmeninis stiprumas padėjo "nesulūžti". Tai ir yra gėris, ne liga.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 03, 22:19)
Daugumas galvoja, kad jeigu turi brolį bioenergetiką arba pats kažką sugebi

Sugebi? rolleyes.gif
Ai jau radau, matau kad sugebi topsecret.gif
Atsakyti
Liga nėra gėris. Kai kam tai- pamoka, kai kam- nauja informacija...
Man,pvz., ir pamoka, ir nauja informacija.

O Mertiną labai užjaučiau, kai sužinojau, kad jis serga. Tikiuosi, kad liga jam neatsinaujins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 03 sausio 2006 - 22:32
...kai kam nei viena, nei kita...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 03, 21:33)
Baltmė turbūt karminė. Žinau, kokia tai nemaloni liga- mano dėdė turi...

ko ten mano proseneliai prisidirbo Aliaskos jurtose? mad.gif liga ne tai kad nemaloni, tik vizualiai trikdanti unsure.gif
o dėl sinusito ir anginos gal ir yra teisybės unsure.gif kai giliau save paanalizuoju unsure.gif
Atsakyti