Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

kuo siūloma tikėt onkologiniam ligoniui? Kad jo karma tokia? Kad dėl jo ar protėvių karmos vaikas akyse merdi? Kuo tai, atsiprašau, skiriasi nuo komunistų pamėgto istorinio materializmo? Visi, kaip sakyta, savo laimės kalviai. Neleimės-irgi? Viskas mūsų valioj? Viską valdom? Žmogus-tai skamba išdidžiai? Kas ginčysis, bet ar tikrai Dievo nėra? Jei drambliukai ir lazarevas viską gali, tai kam tas tikėjimas? Lieka tik ritualai, violetinės liepsnos, aukso tinklai, dilgėlės iš kapinių, šikšnosparnio kauliukai, rupūžės virale...Raganystės. Kitaip tariant, tikėjimas savo visagalybe. begalinis didžiavimasis, būtent tai, kas rusiškai -gordynia, puikybė. Samplaika gi viskas. Moderni krikščionių bažnyčia ( neabejoju, kad ir islamas, ir judėjų , budistų, sinto ar kt. religijos sėkmingai atskiria, kas "ciesoriaus", o kas-Dievo. Nesiūlo ligoniui paskutinio patepimo iškart, kaip vaisto -panacėjos, palieka kūno gydymą tiems, kas tuo užsiima profesionaliai. Man baisu to, kad prisiklausiusi ir prisiskaičiusi tokių "tiesų" kokia jauna , nuo pogimdyvimės depresijos kenčianti ir gal menkai sveiko skepsio turinti mama ims savo vaiko viduriavimo problemą siet su savo karminiu atpildu, o ne su rota virusu, ir melsis violetiškai, kad juodulius pašalint, kol vaikas negyvai nusividuriuos. Nu rimtai. Viskam yra ribos.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 19:46)
Čia atrodo citata iš nagrinėtos knygos. O kam joms čia laikytis, juk atėjo į Vaižgantės temą ir atrodo temos autorės nelabai mėgsta.


bigsmile.gif nu šmaikštuolė kokiaaaa...

o prie ko čia autorė? autorės mintys nepriimtinos, tamsios ir bjaurios. tai ką dabar turi visos linksėt ir šiukštu nieko blogo nesakyt?? blink.gif
čia turbūt tas mandagumas būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 19:46)
Čia atrodo citata iš nagrinėtos knygos. O kam joms čia laikytis, juk atėjo į Vaižgantės temą ir atrodo temos autorės nelabai mėgsta.

g.gif Visada yra palaikanciu, ir nepalaikanciu! O kodel pavyzdziu reikia nepalaikyt zmogaus, jis man nieko blogo nedaro, jis raso savo nuomone, ir tiek. Perskaiciau kas idomu, sutikau, kas man pasirode nesamone pamirsau user posted image Sutikim juk tam ir forumas, kad vyktu diskusijos..........ir nebutina user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 19:52)
kuo siūloma tikėt onkologiniam ligoniui?

Kiekviena situacija yra unikali. Kažkur girdėjau, kad dalį onkologinių susirgimų sukelia virusai. Daugelis virusinių ligų šiais laikais paliekama naturaliam imunitetui įveikti, tai kas galėtų paneigti, kad papildomas užsiėmimas saviapgaule arba vadinamu teigiamu požiūriu, optimizmu,gali prisidėti prie ligonio sėkmingo gydymo. Ką pasakyti mirštančiam, irgi individualu. Yra tokių, kuriems geriau mirti tebešnibždant:"pasveiksiu"- tai gal geriau, nei paskutinės minutės pilnos kančių susivokus savo padėties beviltiškumą, drąskymosi ir nesusitaikymo su esama padėtimi.
Gyvenimas per daug sudėtingas, kad visiems tiktų vienas receptas. Žmonės, susidūrę su nepataisomais dalykais, kartais susikuria savo filosofiją vien tam, kad "nenuvažiuotų stogas".
Tema neturi vienareikšmio atsakymo, kaip ir pats gyvenimas.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 18:10)
kilmės šaltinisčia

Kaip ir dar nieko bendro su mano asmeniniu požiūriu citata:
Aktyvios medicinos centras   
Vilnius, Elnių g.
Tradicinė kinų medicina
Taikomoji kineziologija
Manualinė ir Jumeiho terapija
Anticeliulitinė ir liekninimo programa
Gydymas dėlėmis
Akupunktūra
Su Džok terapija
Įvairūs masažai
Žarnyno valymas 
Tikrai nereklamuoju tos įstaigos, nes neturiu apie ją supratimo. Norėjau tik parodyti, kad tai ką vadiname netradicine medicina- jau seniai turi konkrečius adresus ir telefono numerius Lietuvoje.


Viso posto necituoju. Kaip suprantu remiesi tūla Tulčina, kuri "plauna" visokius kirminus ir tuo įrodo, kaip stipriai organizmas sirgęs?....


QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 19:30)
Dabar kuriami vaistai nuo virusų.


Einija, galiu sužinoti kokie vaistai yra sukurti nuo kokių virusų. Kiek man žinoma, nuo virusų kuriami tik skiepai. Vaistai (antibiotikai tame tarpe) - nuo bakterijų.
Taip gerai viską žinai - ar skiri ligos sukėlėją bakteriją nuo ligos sukėlėjo viruso? A?
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 20:04)
Kažkur girdėjau, kad dalį onkologinių susirgimų sukelia virusai. Daugelis virusinių ligų šiais laikais paliekama naturaliam imunitetui įveikti, tai kas galėtų paneigti, kad papildomas užsiėmimas saviapgaule arba vadinamu teigiamu požiūriu, optimizmu,gali  prisidėti prie ligonio sėkmingo gydymo.


kur tu taip girdėjai? šaltinis koks? čia teorija ar pletkas?
tolesnė rašliava beprasmė, nes prielaida neaiškios kilmės.
kalba čia apie sveikatą, o ne apie madų sroves. neabejoju, kad ir tuo klausimu turi savo kompetetingą nuomonę.

"saviapgaulė" tai tėra tikėjimas, kad "pasveiksiu". viskas daug paprasčiau, kai nesureikšmini kosmoso wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filifjonka: 02 sausio 2006 - 20:25
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 20:15)
nebe -randi, matyt..Įžeidė, ko gero, Vasaros nuomonę. Geras pagrindas moderavimui. Nuostabybiškiausias. Vat nepatinka jai ir viskas. Nesvarbu, kad visi žodžiai DLKŽ surašyti , visi tekstuose leistini. Tiesiog nuomonė -ne ta.


Taip norėjau Kapsę paskaityti, na, kaip išmanančią, apie ką šnekam.
O moderavimui pagrindas visuomet - patinka/nepatinka faktorius. Ar pirmas kartas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo safarikids: 02 sausio 2006 - 20:19
QUOTE(safarikids @ 2006 01 02, 20:04)
1.Viso posto necituoju. Kaip suprantu remiesi tūla Tulčina, kuri "plauna" visokius kirminus ir tuo įrodo, kaip stipriai organizmas sirgęs?....

2. galiu sužinoti kokie vaistai yra sukurti nuo kokių virusų.
Taip gerai viską žinai - ar skiri ligos sukėlėją bakteriją nuo ligos sukėlėjo viruso? A?

1.Manau, kad supratai, o jei ne tai kartoju: egzotika jau seniai tapo bizniu daliai lietuvių, jie registruoja "gydyklas" personalines įmones ir teisėtai daro ką nori, bent tik mokesčius valstybei moka-tai ir gyvena iš to savo biznio.
2. Apie detales negaliu kalbėti, nes tai ne mano reikalas skleisti pletkus. Žinau tik kad sėkmigai atlikti bandymai su gyvulėliais, bet kilo problemų dėl žiurkučių kepenų. Tai tiek ir ne daugiau.
O ligų sukėlėjai turėtų būti kitame skyrelyje- jie čia smarkiai ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 19:46)
O kam joms čia laikytis, juk atėjo į Vaižgantės temą ir atrodo temos autorės nelabai mėgsta.

o kodėl tai -Vaižgantės tema? Ne tai man rūpi, kieno ji, o tai-apie ką. Man tikrai atrodo, kad tu savo apribojimus mąstyme perkeli ir man. Ne simpatijose ar antipatijose reikalas. Jei tu ar Vaižgantė parašysite, kaip teisingai bulves virt ar perliniu raštu megzt, ar automobilį taisyt ( ką aš žinau, kuo jūs užsiimate in real), aš nereplikuosiu. Nes man tai nesvarbu. O štai ši "burtininkės-gydytojos "paslaugų reklama su "nekalta" intriguojančia įžanga man atrodo svarbi. Aš iš viso nesuprantu, kaip galima toleruot tokius dalykus, kas leidžia žmogui interneto svetainėje diagnozuot ligas ir nustatyt jų etiologiją? Dar ne bet kokią blink.gif . Karminę. Sutikčiau, jei mama parašytų, kad vaikui skaidrūs snargliukai ir kažkas atsakytų, kad tai virusinė sloga arba alerginė. Čia, po velnių, pasikėsinimas į dvasinį stabilumą. Perskaitys kokia onkologinė ligonė, kad čia jos protėvių karma jai gyvent trukdo, kad nepataisoma-kas karmos teorijas o ne jų taikomuosius, palengvintus variantus žino, tai žino, kad karma-neišvengiamybė. Nusižudys dar. Ir ką, Vaižgantė gal atsakys už kažkieno nemigo naktis ar skausmą, nes "patys kalti". Pagal lazarevą. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 02 sausio 2006 - 20:33
QUOTE(safarikids @ 2006 01 02, 20:11)
Kapsės nerandu nė vieno posto g.gif ....

lens.gif ir aš nerandu...
mislyjau, kad lunatikuoju lotuliukas.gif

Enija turbūt pretenduoja į Nobelio premiją, nes jau žino, kas sukelia onkologines ligas...

Pritariu, kad begalė psichologinių problemų sukelia somatines ligas - gastritus, radikulitus, neuritus ir t.t. Dažnai kūnas šaukia tada, kai nuryjam moralinius skaudulius, arbai kai spjaudomės jais. Sakau dažnai, bet toli gražu ne visada...
Bet suplakt į vieną krūvą prievartautojus, smurtautojus, kenčiančius nuo baisių ligų vaikus ir dar labiau kiančiančius jų tėvus doh.gif Kažkurią akimirką norėjau sakyt, kad kvepia netikrais pranašais, bet dabar sakau, kad atsiduoda didele š*** krūva.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 20:22)
2. Apie detales negaliu kalbėti, nes tai ne mano reikalas skleisti pletkus. Žinau tik kad sėkmigai atlikti bandymai su gyvulėliais, bet kilo problemų dėl žiurkučių kepenų. Tai tiek ir ne daugiau.
O ligų sukėlėjai turėtų būti kitame skyrelyje- jie čia smarkiai ne į temą.


Tai tu slepi tokią svarbią info, kad lietuvaičiai atrado vaistus nuo viruso? Nuo kokio??????
Kaip ligų sukėlėjai - ne į temą. "Pasakyk, kuo sergi..." Va, sirgau ir virusinėmis ligomis ir bakterijų sukeltomis. Kol kas niekas nepasakė, kas aš esu. Paskutinė liga (prieš savaitę) - angina. Net sukėlėją galiu įvardinti. Jeigu padės pasakant, kas aš esu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 19:59)
kadangi tamsta moderatorė skaito selektyviai ir tendencingai, tai vargstu ir cituoju postus, kuriuose "juodu ant balto".

Prašau man neaiškint, kiek epitetų aš galiu vartoti. Jei yra limitas, tai nurodykite taisyklėse. Kiek supratau, pastaba labai subjektyvi, taigi ne nuo moderatorės, o nuo personažo, nick'u Vasara. Tiokiam ir atsakau. Nemokyk manęs gyventi, prašau. Pagarba yra kiek sudėtingesnis reiškinys, nei noras girdėti tik tai, kas tau patinka. O nesugebėjimas suvokti sakinio, susidedančio iš daugiau nei trijų žodžių ir dviejų smailikų yra opi dažnos forumietės problema.


Vajezau, ale tikrai, nepamačiau tokio posto per jūsų varomą briedą. Mea culpa smile.gif Ištrinsiu vardan šventos ramybės, kad naujo kipišo nekelt.
Mamagitana, pagarba yra pagarba ir nieko čia neišvedžiosi. Jau dabar galėčiau įspėjimą skirt už administracijos veiksmų aptarimą forume mirksiukas.gif Tačiau į diskusijas daugiau nesileisiu ir trinsiu visas žinutes, mano nuomone, kurios yra SPAMAS, neatitinkančios temos, grubaus tono varančias ant asmens. O ką siūlot, moderuot pagal jūsų vienintelę "teisingą" nuomonę?
Atsakyti