Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(Sesilija @ 2006 01 02, 17:02)
Tai kad jau taip vaizdžiai, gražiai ne viename poste nupasakojamos brolio turimos galios, todėl ir kyla tas įtarimas - natūralu. O kai dar priduriama, kad jis labai užsiėmęs, tai ir kaina kyla  lotuliukas.gif .
Atsiprašau, daugiau nebelįsiu čia jums nuotaikos gadinti, nes pati visiškai priešingai mąstau nei jūs.

Didžiuojuosi savo broliu, nes jo gyvenimas man yra pavyzdys. Pažįstu nemažai žmonių, turinčių panašių sugebėjimų kaip mano brolis ir kur kas didesnių, ir labai ramiai į tai žiūriu. Kiekvienas ateinam su savo misija. Gal ir per skambus žodis, bet nežinau, kaip jį pakeisti.
Atsakyti
Apie mįslingas ligas. jei netingėsiu, net šaltinį pacituosiu-o daba trumpai...Viena mįslingiausių istorijų buvo neseniai ( pabrėžiu, nors laiko, kaip žinia, nėra ( čia Einšteino karminė transkripcija runkeliams, ania?) devynioliktas-dvidešimtas a. yra santykinai neseni ) mirtingumas po bet kokių chirurginių intervencijų. Praktiškai šimtaprocentis. Operuodavo gi..su frakais, sterilizavimo intrumentų-nea, aseptinių tvarsčių, antiseptikų ir t.t. ir pan.-nea...Mįslinga, ania?
Atsakyti
Pacituosiu kiek kitokį požiūrį į rytietiškus reikaliukus:
Tibeto medicinoje, pagrįstoje tradicijomis, kūnas ir dvasia yra neatskiriami. Siekiama vidinės organizmo energijų pusiausvyros, o žmogus laikomas neatsiejama gamtos dalimi. Todėl vienodai svarbi ne tik kūno, bet ir dvasios sveikata. Tibetiški vaistai išsiskiria savo daugiakomponente sudėtimi, kurioje esti daug natūralių veikliųjų medžiagų. Tokie preparatai veikia organizmą daugeliu būdų ir beveik neturi šalutinių poveikių. Tibetiečių mokslas skatina PADMA padaryti ilgai kauptas medicinos žinias prieinamas vakariečiams. Bendradarbiaujant įvairių sričių specialistams ir spartėjant mokslo pažangai, dabar Tibeto medicina užtikrintai įsitvirtino Vakarų pasaulio medicinos sistemoje.

Čia tik vienas sąlyčio taškas. Kai į gydymą bandoma įtraukti filosofines kategorijas, tikėjimo-religijos ritualus(koplytėlė ligoninėje), visada siekiama vieno: sudaryti visas įmanomas sąlygas ligoniui pasveikti. Ir visai nesvarbu kas tiesa, kas apgaulė, kai einama ranka rankon su gydančiu gydytoju. O kad žmogaus psichologinė būklė turi įtakos jo sveikatai ir išgijimo tempams neprieštaraus joks gydytojas.
Ir nebūtinai tai ko nežinome yra paistalai. Visa problema būna sąvokose.
Atsakyti
Dabartinė lietuvių medicina nebespjauna į homeopatiją, palankiai žiūri ir į rytietišką patirtį. Esu girdėjusi, kad kažkur jau yra dėstoma Kinų medicinos pradmenys. Niekas nebesišaipo ir iš akupunktūros.
Kai kasčia gali būti irgi kaip vykstančio dialogo įrodymas.
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 17:23)
Apie mįslingas ligas. jei netingėsiu, net šaltinį pacituosiu-o daba trumpai...Viena mįslingiausių istorijų buvo neseniai ( pabrėžiu, nors laiko, kaip žinia, nėra ( čia Einšteino karminė transkripcija runkeliams, ania?) devynioliktas-dvidešimtas a. yra santykinai neseni ) mirtingumas po bet kokių chirurginių intervencijų. Praktiškai šimtaprocentis. Operuodavo gi..su frakais, sterilizavimo intrumentų-nea, aseptinių tvarsčių, antiseptikų ir t.t. ir pan.-nea...Mįslinga, ania?

g.gif Nuomone, apie ligu gydyma, man atrodo jog padeda ir tas ir tas, jei tikejimas yra, jis gal padeda.......... turbut nesu bandziusi , tik chirurgiskai gydziausi...... mirksiukas.gif
Sutinku, jog daugumos ligu neisgydys jokie ekstrasensai, jokie ziniuonys schmoll.gif Reikia gero specialisto, geru medikamentu. smile.gif Tik kartoju, gal kai kuriems padeda, jei tiki......... tik tikejimas negali buti FANATISKAS doh.gif
user posted image labiausiai ko bijau tai religiniu fanatiku user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 17:35)
Dabartinė lietuvių medicina nebespjauna į homeopatiją, palankiai žiūri ir į rytietišką patirtį. Esu girdėjusi, kad kažkur jau yra dėstoma Kinų medicinos pradmenys. Niekas nebesišaipo ir iš akupunktūros.
Kai kasčia gali būti irgi kaip vykstančio dialogo įrodymas.

user posted image Akupunktura.......... ji man padejo. thumbup.gif thumbup.gif Nebejauciu stipriu ir baisiu migrenos priepuoliu, tik va su tais gerais specialistais tai beda user posted image
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 17:29)
1Pacituosiu kiek kitokį požiūrį į rytietiškus reikaliukus:
2Tibeto medicinoje, pagrįstoje tradicijomis, kūnas ir dvasia yra neatskiriami. 3Siekiama vidinės organizmo energijų pusiausvyros, o žmogus laikomas neatsiejama gamtos dalimi. Todėl vienodai svarbi ne tik kūno, bet ir dvasios sveikata.
4Tibetiški vaistai išsiskiria savo daugiakomponente sudėtimi, kurioje esti daug natūralių veikliųjų medžiagų. Tokie preparatai veikia organizmą daugeliu būdų ir beveik neturi šalutinių poveikių.
5 Tibetiečių mokslas skatina PADMA padaryti ilgai kauptas medicinos žinias prieinamas vakariečiams. Bendradarbiaujant įvairių sričių specialistams ir spartėjant mokslo pažangai, dabar Tibeto medicina užtikrintai įsitvirtino Vakarų pasaulio medicinos sistemoje.

6Ir nebūtinai tai ko nežinome yra paistalai. Visa problema būna sąvokose.


nugi akurat. Atsakymai. tongue.gif

1. "pacituojant" priimta nurodyt šaltinį: ar esi tokia žinoma, kad cituoji save?

2. "Tradicinėje" europinėje -irgi. Didžioji dalis medikų beigi mokslininkų-krikščionys. Ne visa Europos medicina yra ta, kurios supratimą mums formavo linksma sovietinė vaikystė.

3. Čia net ir Darvinas džiugiai pliaukši pirštikauliais. Karste. Aišku, kad gamtos dalis. Jis sakė, kad net beždžionės -beveik mes. tongue.gif

4. Ypatingai vertinama Tibeto gydymo moksle buvo ( gal ir tebėra) pūdytas iki žalios spalvos sviestas ( čia jau panacėja, pasak šaltinių), miežių miltai, seilės, fekalijos ir t.t. Rimtai. Knygą net turiu. A, kraujas dar. Lavonų. blink.gif Nemeluoju nė maž ir ne utriruoju. Jei ką, šaltiniai blogi-ne aš.

5. TAIP bigsmile.gif Kiekvienai nepatikliai siūlau ryt arba net šiandien varyt vaistinėn-bet kurion, bet efekto dėlei siūlau Euro vaistinių tinklo narę-na, kad būtų komerciškiausia komercija lotuliukas.gif . Visur gausite preperato PADMA kažkokstenskaičius, kaina nemenka, gamintojas-vienas iš farmacijos gigantų. Gal šveicarai?

6. Nu ką aš ir sakau- tai, ką jūs vadinate g.gif g.gif šviesa, aš -mulkinimu paprastuoju. Esmė turinyje, ne savokos pavidale. Ania?



Aš tikiu . Ne Lazarevu. Ne miksu iš babų pliotkų, krikščioniškų tiesų, induizmo pleiskanų, pasiekusių LT...Kažkuo rimtesniu. Neįrodomu. Nepačiupinėjamu. Ir netikiu, kad teisėjai-vagys, žmogžudžiai, prievartautojai. Dievas. Gyvenimas ne skaitmeninė sistema, kur tik du signalai. Kiek sudėtingiau viskas. Ir receptų nėra. Tiesiog-gyventi, džaiugtis, iškęsti, mylėti, nekęsti-irgi. Kovoti, bijoti, siekti, palūžti ir atsitiesti. Iki galo. Ir jokie auksiniai tinkleliai, jokios adatos, sidabrinės kulkos ar vieškelio dulkės...Nėra vaistų nuo gyvenimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 02 sausio 2006 - 17:58
Dar šiek tiek skeptikėms:
Tradicinė kinų medicina (TKM) - mokslas, gyvuojantis jau apie 4000 metų, ji efektyviai ir sėkmingai pritaikoma visame pasaulyje. Tai ne tik akupunktūra, moksa (karščio terapija), herbologija ir Qigong (čigun), jos sudėtinė dalis yra ir maisto terapija. Senais laikais Kinijoje akupunktūristai (TKM gydytojai) turėjo rūpintis gera pacientų sveikata. Jei jų pacientai susirgdavo, jie negaudavo atlyginimo, taigi mokymas ir aktyvus dalyvavimas visapusiškame paciento sveikatos palaikyme buvo ypatingai svarbūs dalykai, o maistas buvo ir tebėra viena pagrindinių sveikatos palaikymo išlygų.
Daugelį pacientų vargina alergija, migrena, pripratimas prie kavos, cigarečių, cukraus, nuovargis, stresas ir daugelis kitų negalavimų. Dažnai norėtųsi jų paklausti: "Ką jūs valgote? Kaip dažnai valgote? Kada valgote?" ir t.t.
Neretai daugelis žmonių valgo tik du kartus per dieną - paprastai nevalgydami pusryčių, ar tik išgerdami porą puodelių kavos priešpiečio valandomis. Galbūt jie dar sukremta kokį saldumyną ir salotų porciją. Visa tai popietinėmis valandomis apvainikuojama ledo šaltumo gazuotais gėrimais, kava, ir dar, galbūt jau vakare, pora taurių vyno ar alaus bokalu. Jie tikriausiai mano, kad maitinosi gerai ir sveikai, nes valgė salotų. Kai kurie iš jų, paklausti, ar jų maistas buvo baltymingas, atsakytų: "valgiau makaronų ar avižinių dribsnių", o juk tai iš tiesų nėra baltymai.
Jei mes iš tikrųjų paisome Hipokrato nuomonės, kad vaistai turėtų būti mums kaip maistas, o maistas turėtų būti vaistas, tai dauguma iš mūsų nuskriaudžiame save, nevalgydami tokio mums labai svarbaus, gydančio, sveiko maisto. Be to, mūsų kūnui reikia pakelti didelį emocinį ir fizinį krūvį (dirbame 50, 60, 70 valandų per savaitę be gyvybinio pastiprinimo sveiku maistu).
Žmonės nebejaučia, kaip turėtų suderinti mitybą, atsižvelgdami į sezono ypatumus. Prieš tai, kai buvo išrastas šaldytuvas, tam tikri maisto produktai buvo valgomi atitinkamo sezono metu, o dabar gi mes net nežinome, ką tai reiškia. Mūsų senovės protėviai, tame tarpe ir kinai, skrupulingai stebėjo ir studijavo gamtą, jos poveikį mūsų sveikatai. Rezultatas - visas senovės medicinos mokslas byloja apie gyvenimą harmonijoje su gamta, ir apie tai, kad harmoningai sugyvendami su gamta būsime sveiki ir ilgai gyvensime.
Tai tik citata. Parašyta kvalifikuotų medikų, lietuvių.
Atsakyti
a, tiesa, dar apie tikėjimą- įrodytu laikoma ( autentiško šaltinio nepacituosiu, info iš straipsnio "Verslo klasėj" ), kad "tradiciniai" medikamentai yra veiksmingi maždaug šešiasdešimčia procentų. Placebas-trisdešimčia. Tikėjimo galia-tikiu. Vienok Cezario pjūviai ne be blogiečių-juoduliečių medikų-nemokšų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagitana: 02 sausio 2006 - 18:05
QUOTE(mamagitana @ 2006 01 02, 17:55)
1. "pacituojant" priimta nurodyt šaltinį: ar esi tokia žinoma, kad cituoji save?

Gerbiamai forumietei citatos šaltinis: čia
Galite palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 17:58)
. Mūsų senovės protėviai, tame tarpe ir kinai, skrupulingai stebėjo ir studijavo gamtą, jos poveikį mūsų sveikatai.

tu rašai, tu žinai, o Enija. Gal mano kuris ir Azijos vaikas buvo..A kas gal žinot...Tyrimai štai lietuviškosios DNR parodė, kad trečdalis (? gal ? tiksliai nepamenu) genomo yra azijietiškas...tai va, kiniečiai mano seneliai. 4u.gif

Klausimas- o Lazarevas -kinietis?
Atsakyti
Tiesa pasakius yra dar viena magijos rūšis- tai reklama. Dabartiniai gydytojai dėl centukų gaunamų iš vaistų platintojų, gali išgirti tokį produktą, kurio poveikis atsispindės tik jūsų piniginei. Šiais laikais "netikrų pranašų" yra tiek daug, kad atsirinkti kas yra kas -be galo sunku. Dar citatėlė:

Šiuolaikinės moters pečius slegia daugybė rūpesčių ir darbų: vaikų auginimas, namų ūkio priežiūra, profesinė veikla. Gyvenimo tempas išvargina moteris ir jos dažnai pamiršta pasirūpinti savimi. Sveika ir graži oda – geros nuotaikos ir sveikatos atspindys. Tačiau dažnai dėl neigiamų aplinkos veiksnių oda pradeda sausėti, suglemba, atsiranda gelsvai rudos dėmės. Tai dažnai pasitaikanti odos liga, kylanti dėl pigmento diskinezijos. Ant veido išryškėja šviesiai rudos, gelsvai rudos spalvos dėmės. Tai vidaus sekrecijos liaukų sutrikimas. Ypač tokių dėmių padaugėja nėščioms ir maitinančioms moterims, nes šiuo periodu organizme padidėja estrogeno kiekis. Tradicinė kinų medicina šiuos sutrikimus aiškina nepakankama energijos ir kraujo cirkuliacija. Esant blužnies funkcijų sutrikimams, kraujas blogiau aprūpina veido odą ir dėl to atsiranda pigmentinės dėmės

kilmės šaltinisčia

Kaip ir dar nieko bendro su mano asmeniniu požiūriu citata:
Aktyvios medicinos centras
Vilnius, Elnių g.
Tradicinė kinų medicina
Taikomoji kineziologija
Manualinė ir Jumeiho terapija
Anticeliulitinė ir liekninimo programa
Gydymas dėlėmis
Akupunktūra
Su Džok terapija
Įvairūs masažai
Žarnyno valymas
Tikrai nereklamuoju tos įstaigos, nes neturiu apie ją supratimo. Norėjau tik parodyti, kad tai ką vadiname netradicine medicina- jau seniai turi konkrečius adresus ir telefono numerius Lietuvoje.
Atsakyti