Įkraunama...
Įkraunama...

Pasakyk, kuo sergi...

QUOTE(Enija @ 2006 01 02, 14:10)
Tai baisiai keistas jausmas- mane nupurto drebulys ir mintys pačios ateina:" tam žmogui yra tas". Tarsi ateitis, ateinanti iš miglos, man matosi kiek aiškiau nei kitam ir tiek. Baisu būna kai matau, kad to žmogaus nebesusitiksiu- patikėk, mielai to atsikratyčiau, tai labai slegia. Sunku apie tai kalbėti, bandau to nebeįsileist į savo gyvenimą. Tas viskas atvedė mane į religijų studijavimą.

g.gif Idomu......... o tu matai visuose zmonese ligas, ar juos kaip tai issirenki?
Atsakyti
QUOTE(Springlet @ 2006 01 02, 14:59)
Vaižgante, ačiū  smile.gif

Su meile- prašom...
Gerų knygų yra tiek daug... Gyvenimo neužteks jas visas perskaityti...
Štai dabar baigiu skaityti knygą "Sen Žermenas apie alchemiją (transformavimosi formulės)". Eilėje laukia Patricijos Kirmond "Послание с небес". Tai knyga apie gyvenimą po mirties ir apie Žemės ateitį.
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2006 01 02, 15:12)
Gerbiamoji Vanga, pasakykite, katrą vietą turi skaudėti už slaptas nuodėmingas svajones būti prostitute? Na, Jūs sakėte, kad būti prostitute - kiekvienos moters svajonė. Jei primiršote, galiu pasufleruoti, kurioje temoje taip sakėte  4u.gif Iš anksto dėkoju.
Nuoskrandžiai - Jūsų Kenga.

Humoras- sveikata. thumbup.gif
Kad kiekviena moteris nori būti prostitute- ne aš sugalvojau. Negaliu atsakyti už kitų mintis. Tam tikrame kontekste šis sakinys turėjo sukelti juoką, bet moterys jį priėmė kaip botago pliaukštelėjimą. blink.gif Ką padarysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaižgantė: 02 sausio 2006 - 15:19
Sergu angina? Už ką?
Atsakyti
QUOTE(Kenga @ 2006 01 02, 15:31)
Pasekmes, ko gero, ir aplinkiniai jaučia. O ar bandei gydytis?

Laukiau šitos tavo replikos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
vaizgante, o tu gal zinai nuo ko gali buti dazni persileidymai ??? man vel gresia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 01 02, 15:52)
vaizgante, o tu gal zinai nuo ko gali buti dazni persileidymai ??? man vel gresia  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif


Labai sunkus klausimas. Priežasčių gali būti pačių įvairiausių. Yra žmonių, kurie galėtų atsakyti į tavo klausimą. Tarkim, mano brolis. Jis ne vieną šeimą konsultavo šiuo klausimu. Jis turėtų atlikti didelius tyrimus, pažiūrėti į tavo ir tavo vyro praėjusius gyvenimus.
Atsakyti
4u.gif babuskai 4u.gif
Persileidimo priežastys yra įvairios ir dažnai nenustatomos. Įtakos gali turėti tiek motinos ligos, tiek paties apvaisinto kiaušinėlio patologija.
Persileidimas gali įvykti:
· jeigu yra kliūčių, trukdančių gimdai augti (dėl sąaugų po uždegimų, operacijų, netaisyklingos gimdos padėties mažajame dubenyje, gimdos sklaidos trūkumų – dviragės, balno formos, ertmėje turinčios pertvarą gimdos, miomų, kiaušidžių navikų);
· dėl gimdos kaklelio nepakankamumo (jis gali būti įgimtas, kai sutrikusi kaklelio inervacija, nepakankamai susiformavęs kaklelio uždaromasis aparatas, silpni sąsmaukos jungiamasis ir raumeninis audiniai, arba įgytas – plyšus kakleliui per ankstesnį gimdymą ar nėštumo nutrūkimą);
· sutrikus hormonų pusiausvyrai (kai kiaušidėje esantis nėštumo geltonkūnis gamina per mažai progesterono, o gemalo chorioninis epitelis – per mažai chorioninio gonadotropino, palaikančio nėštumą);
· dėl motinos ligų, pasireiškiančių karščiavimu (ūminių infekcinių ligų – gripo, tymų, raudonukės, peršalimo ligų – anginos, ūminio bronchito, plaučių uždegimo ir kt., nes aukšta temperatūra aktyvina sąrėmius, o prasidėję sąrėmiai išstumia gemalą iš gimdos, be to, su kraujo tėkme patekęs ligos sukėlėjas pažeidžia patį gemalą ir jo implantacijos vietą);
· lėtinių infekcinių ligų (sifilio, tuberkuliozės);
· vitaminų trūkumo (ypač vit. E, K, C, A, cool.gif;
· širdies ir kraujagyslių, inkstų, skydliaukės, antinksčių ir kt. organų ligų;
· lėtinio apsinuodijimo toksinėmis medžiagomis (švinu, benzinu, gyvsidabriu, nikotinu, narkotiniais preparatais, anilino dažais, veikiant jonizuojantiems spinduliams);
· dėl buvusių persileidimų ir nėštumo nutraukimų (sukeliančių endokrininės ir nervų sistemos pokyčius, lytinių organų uždegimus – endometritą, adneksitą);
· motinos ir vaisiaus kraujo grupės ar rėzus (Rh) faktoriaus neatitikimo;
· fizinių ir psichinių sukrėtimų.
Dažniau persileidimai įvyksta toms moterims, kurioms jau yra buvęs bent vienas abortas ir kurios labai nori pastoti ir išnešioti vaisių: didelė ir vis didėjanti baimė aktyvina autonominę nervų sistemą, sutrikdo endokrininę pusiausvyrą, todėl gimdos raumenys pradeda ritmiškai susitraukinėti, atsidaro gimdos kaklelis ir gemalas išstumiamas iš gimdos.
50% savaiminių persileidimų priežastis yra sutrikusi paties apvaisinto kiaušinėlio raida (dažniausiai dėl chromosominių ir genetinių anomalijų) arba netinkama jo implantacija, dėl ko embrionas žūsta.
20-30% persileidimų įvyksta dėl moters kiaušialąstę apvaisinusio spermatozoido patologinių pokyčių – sumažėjusio jo DNR kiekio ir kt. Vyrams spermiogenezę gali sutrikdyti persirgtos infekcinės ligos (epideminis parotitas – kiaulytė, jonizuojanti radiacija, ilgalaikė intoksikacija sunkiaisiais metalais, benzinu, narkotikais, nikotinu ir alkoholiu).
Dabar manoma, kad savaiminiams abortams didelės įtakos turi motinos ir vaisiaus imuninis nesutapimas, sutrikusios imuninės sistemos, motinos serume atsiradę citotoksiniai antikūnai, kai kurios sutuoktinių HLA antigeninių sistemų ypatybės, dėl ko sutrinka imuninė tolerancija motinos organizme, ir vystosi gemalo atmetimo reakcija.
Jei moteris persileido keletą kartų, nustatyta, kad būna pakitusi jos kraujo ir audinių komplemento sistema, o kraujyje aptinkama antisperminių ir antibranduolinių antikūnų. Jei moteris serga autoimunine liga (pavyzdžiui, sistemine raudonąja vilklige), jos kraujyje randama antikoaguliacinių ir antikardiolipidinių antikūnų, – dėl jų nėštumas dažniausiai nutrūksta per pirmuosius tris nėštumo mėnesius, vaisius žūsta gimdoje arba atsilieka jo fizinis išsivystymas, jis būna hipotrofiškas (40% atvejų).
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2006 01 02, 16:00)
Labai sunkus klausimas. Priežasčių gali būti pačių įvairiausių. Yra žmonių, kurie galėtų atsakyti į tavo klausimą. Tarkim, mano brolis. Jis ne vieną šeimą konsultavo šiuo klausimu. Jis turėtų atlikti didelius tyrimus, pažiūrėti į tavo ir tavo vyro praėjusius gyvenimus.


aciu ir uz tiek ... verysad.gif
idomu butu suzinot, bet .......
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 01 02, 16:04)
aciu ir uz tiek ...  verysad.gif
idomu butu suzinot, bet .......

[B] g.gif Manau reikia pasigydyt, pagerk vitaminu, leisk pailseti gimdai. bandyk pastoti kai sunuciui bus kokie trys metukai. Reikia laiko.......... apilsek, nusiramink, negrauzk saves. wub.gif [/B]
Atsakyti
Dailin, tu rašai apie fizinį kūną. Priežastys būna ne fiziniame kūne...

Kažkada mano brolis konsultavo mano kaimynus. Jiems apie 40 m., kaimynei pavyko du kartus pastoti, bet persileido. Brolis kelias savaites tyrė galimas priežastis ir rado jų daug. Yra ir karminių priežasčių (problemos abiejų giminėse), kaimynės pasąmonėje yra neapykanta vaikams, apskritai labai daug pykčio ir neapykantos (ji paskutinįkart ir persileido pykčio momentu), ji netikinti, nekrikštyta, jie nesusituokę bažnyčioje (t.y. trūksta apsaugos šeimai) ir t.t.
Mano draugė keleri metai negali pastoti, tai brolis jai pasakė, kad jai teks palaukti. Bus duotas didelis išbandymas, jei ji jį teisingai atlaikys, susilauks sūnaus.
Būna, kad vaiko negali susilaukti tie, kurie per daug jo nori.

Jeigu į šią temą ateitų mano brolis, oi kiek jis visko papasakotų... Jo patirtis milžiniška. Bet jis neateitų. Neturi plepėjimui laiko...Yra be galo užsiėmęs žmogus.
Atsakyti
Dailin, dekoju be galo uz toki issamu teksta 4u.gif
tikrai ,kad daug priezasciu doh.gif
Atsakyti