QUOTE(sraige @ 2006 01 02, 00:18)
ne visa, bet paskaiciau sia tema, tai kazko nejauku pasidare, siurpuliukai per kuna perejo...negi tikrai taip buna?as visa laika maniau, kad gyvenam dviese su vyru, o pasirodo
jau isivaizduoju kiek bloguju butybiu cia pas mane yra, vien skaitant sia tema visi kampai pradejo krebzdeti, matyt isigando, kad susidorosiu!!!
mano veida pastaruoju metu beria ir tie spuogiukai kitokie nei paaugliams kaip buna, turiu nusiskundimu sirdimi, skydliauke, mot.ligos ir daug daug...beveik visa diena praleidziu prie kompo,ir dar lovoje, kurioje miegu, kazin ar tai turi itakos???
jau man baisu
Atsiprašau, kad išgąsdinau.Galiu nuraminti bent tuo, kad visuomet šalia tavęs yra tavo Angelas Sargas.
Trumpai. Jau rašiau, kad moteriškos ligos- tai pasąmoninė agresija vyrams.
Jei negaluoja širdis- meilės stoka. Mokykis mylėti žmones, priimti kiekvieną tokį, koks jis yra. Stenkis nieko nesmerkti ir nevertinti. Mes visi esam mokiniai. Mokomės ir iš savo, ir iš svetimų klaidų.
Dėl skydliaukės nežinau. Matyt, man reikės daryti konspektą apie visas ligas... Mano gana prasta atmintis, o informacijos srautai didžiuliai.
Dėl spuogų nežinau. Jei beria smakrą- kaltos moteriškos ligos. Mano pačios visa nugara spuoguota. Niekaip nerandu priežasties. O gal ta priežastis- saldumynai? Be galo jų noriu...
Kartais ir aš namuose nejaukiai pasijuntu. Mano dukra (jai 2.8) prieš keletą mėnesių įsitaisė Mokytoją. Ji jį vadina Baltu Dėde. Tas Baltas Dėdė kasdien ateina pas ją pažaisti. Aš, aišku, jo nematau. Ir kartais tikrai nejaukiai pasijuntu... Sėdžiu sau ant lovos pusnuogė, o dukra man ir sako: va, Baltas Dėdė. Kad ir nematau, betgi tai vyras...Maždaug žinau, kaip jis atrodo- dukra pasakojo.
Aquila non captat muscas .