QUOTE(Dailin @ 2006 01 01, 23:51)
Tada kaip negalvoti. mano tokia prigimtis, kai daug knygu perskaitai, o dar jei medikas, tada aleliuja! dar kai dirbau opercineje, tai sake maniskis jog man kazkas neto. Bo kiekviena liga vos ne sau taikiau! Bijau mirti paniskai bijau, zinau jog tai neisvengiama , bet baime yra ir baisi
Dar...... o kaip suzinai kad tu nepirmam gyvenime, ir is kur? Atsiprasau daug klausimu, bet man smalsu, ir matau jog daug zinai......... manau galima tuo tiketi, galima ir ne.
Vaikai, kodel vieni myli juos kiti nekencia? Kodel mazi zmoguciai mus taip surisa/
Sapnuojat mirusius? as jo, ir daznai! kartais kai man buna taip blogai , bandau prasyti pagalbos mirusios mociutes ar senelio, ir nepatikesit padeda.negerai zinau jog reikia jiems leisti ilsetis.
ar sapnavot kada Dieva? As net jam ant keliu sedejau............ir taip buvo apmaudu kai pabudau
psio po sito posto mane rimtai uzdarys i psihuske
Argi gėda klausti??? Geriau klausinėti atvirai- kaip vaikui- nei užsidėti visažinio kaukę.
Bijai mirties? O ar bijai apsivilkti nauju paltu? Įsivaizduok, kad mirtis- tai apsivilkimas nauju paltu. Tai bus kažkas nauja ir galbūt malonu. Ir būsi gyva tol, kol tave kas nors prisimins. Kai ateini prie kapo, būtinai pasišnekėk su mirusiu žmogumi. Jis tikrai ateis ir girdės tave. Gi kam reikalingos Vėlinės? Mano akimis žiūrint- tai didžiulė šventė. Tą dieną reikėtų ne gedėti, o ateiti į kapines pasišnekėti su užsivilkusiais kitą paltą. Pasimelsti už juos.
Nereikia leisti jiems ilsėtis (kaip tu rašai). Jie tikrai nesiilsi. Jie gyvena. Tik kitur. Galbūt mokosi kažkokioj "mokykloj". Jiems labai reikia mūsų maldų. Atsimenu, kiek dirbo mano brolis, kai mūsų tėtis mirė. Ir meldėsi, ir pasnykavo. Būtent jam tai reikėjo padaryti. Kasmet tėtės mirties dieną užsakau Mišias.
Mirusieji turi pereiti tam tikras pakopas ir kartais jiems būna sunku. Patys sau jie nieko negali padėti. Bet mūsų maldos- gali.
Vasarą, kai buvo mano gimtadienis, paprašiau, kad man vietoj dovanos artimieji nupirktų N.D.Walsch knygą "Pokalbiai su Dievu"(3 t.). Kai ją perskaičiau, man taip ramu pasidarė...Rekomenduoju visiems ją perskaityti. Ypač tiems, kurie turi daugybę klausimų, baimių. Tai knyga, kurią labai lengva skaityti.
Apskritai skaityti reikėtų daug. Kai kiekvieną dieną skaitai tokią literatūrą, ji padeda gyventi, duoda optimizmo. Atsimenu, kai skaičiau Antarovos ezoterinį romaną "Du gyvenimai"4 t.), ta knyga man padėjo gyventi. Kasdien skaičiau žodžius, kurie buvo skirti m a n...
Aquila non captat muscas .