Įkraunama...
Įkraunama...

Super mergaitės neverkia

Aš sutikau JĮ, savo gyvenimo vyrą, vaikų tėvą, tą kurio niekada negalvojau, kad sutiksiu... Tada nežinojau, kad jis ir yra tas JIS. Susitikome banaliai, klube... Jis mane vadino jo supergirl... Pamenate tą dabar jau seną dainą ... "but I'm a supergirl, and supergirls don't cry"... Tai ir yra mano gimdymo istorijos žodžiai, ta daina yra mūsų šeimos pradžių pradžia.
Net nežnau kodėl, visada gyvenau kaip filme, visa vaikystė buvo mažas filmas... Sesė, brolis, aš...
Mokykla buvo kaip filmas... geri pažymiai, bet ir krūva draugų...
Studijų metai idealūs... nes gavau ne tik mėgstamą profesiją, bet ir susipažinau su JUO.

II-ieji studentavimo metai. - Meile mano, testas rodo, kad mes tapsime tėveliais.
- Dievas yra, pagaliau jis išklausė mano prašymus...Tu mano super mergaitė, kaip toj mūsų pirmoj dainoj...
Idealūs 9 mėnesiai. Kaip iš knygos: Pirmi 3 mėnesiai neįmanomas vėmimas ir pykinimas; kiti 3 mėn. laisvė ir laimė, džiaugsmas augančiu pilvuku; likę 3 mėn rėmuo ir bemiegės naktys ieškant tinkamos miegui pozos.
Dievinau nėščiosios būseną... Nuoširdžiai sakau, niekada nesijaučiau tokia pilvavertė, svarbi ir laiminga.
Ir štai išauso TA diena. Rytas nežadėjo nieko naujo... maudžiantis pilvas, amžinas troškimas į WC. Nuėjus į WC supratau kad visgi rytas neeilinis, nes sėdint ant sosto išgirdau pliūkst ir pajutau jausmą, kad viskas jau vyksta ne pagal mano valią, laisvė vaisiau vandenims.
Mano vyras taip supanikavo, kad negalėjo vairuoti. Iki ligoninės mus vežė mano brolis.
O ligoninėje viskas vyko žaibišku greičiu.. atsidarymas 4 cm, atsidarymas 8 cm... stumiam... Ir nežinau kas su manim pasidarė, bet pajutau didelį nenorą gimdyti. Pradėjau derėtis su daktarais, kad "ei, i Jūs stabdot gimdymą, aš atsilyginsiu kuo galiu, vešiu Jums bulves į namus iki gyvenimo galo". Bet mano vyras staiga pasakė "Juk supermergaitės niekada neverkia..., maže tu gali". Matyt mūsų susitikimo akimirka su savo antrąją puse turi prasmę... Pažiūrėjau į vyra ir užstaugiau, leisk tą dainą per telefoną, nes kitaip nepagimdysiu (norėtųsi rašyti, kad švelniai apkabinus paprašiau..biggrin.gif ). ir O STEBUKLE, kažkas suteikė man jėgų... su ašaromis akyse and supergirs don't cry gimė mano berniukas... Kai uždėjo tą mažą kleckiuką man ant pilvo, supratau, kad tikiu stebuklais ir vieną iš jų matau prieš save.
Jis idealus, jis toks kokio norėjau, net jo užsispyrimas ir ožiavimasis yra idealus.. jis mūsų šeimos superberniukas wub.gif

Dabar Rytis jau didelis, bet aš iki šiol tikiu stebuklais. Ši istorija atsirado neveltui, mane vėl kamuoja beprotiškas rėmuo ir nemiga... Jau šiom akimirkom turėtų gimti mūsų mergaitės, mūsų Super mergaitės. Turim ir be jokių fizinių kančių į mūsų šeimą įsiliejusią Aušrinę. Ji dar kartą įrodė, kad stebuklai yra.
Sėkmės Jums visoms, Supermamos... 4u.gif

Mūsų daina Supergirl

Atsakyti
LABAI GRAŽU 4u.gif LAUKSIM NAUJOS ISTORIJOS LAIKYKIS TAIP IR TREČIA KARTĄ JUK VISKAS ĮMANOMA SĖKMĖS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif thumbup.gif sekmes ir treciaji karteli mirksiukas.gif
Atsakyti
wub.gif nugi gražžžu thumbup.gif sėkmės drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif lauksim naujos istorijos biggrin.gif
Atsakyti
Viena mano megstamiausiu dainu wub.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif O ta daina puikiai prisimenu wub.gif
Atsakyti
Nu tik supergirlės taip pavaro biggrin.gif wub.gif thumbup.gif . O smulkiau apie Aušrinės atėjimą galima?
Atsakyti
Saunuole supermamyte 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu wub.gif Net susigraudinau blush2.gif Saunuoliai - visa seima 4u.gif Sekmes busimam gimdyme 4u.gif Lauksim istorijos mirksiukas.gif
Atsakyti
super thumbup.gif ir toliau su tokiom nuotaikom thumbup.gif sėkmės tėveliams ir vaikučiams thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius. Istorija kažkaip ne pagal mano charakterį marmaladinė ir saldi gavosi... Hormonai, matyt biggrin.gif
QUOTE(mamymamy @ 2010 03 02, 11:32)
O smulkiau apie Aušrinės atėjimą galima?

Mūsų zuika pas mus atkeliavo iš leliukų namuko (taip sūnus vadina)... smile.gif
Labai nepatinka man žodis įsivaikinom. Niekaip man tiesiai šviesiai taip pasakyt neina.
Atsakyti