Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 20:41)
man stiprios fiksacijos irgi nereikia. o purskia labai smulkiai, nelieka ant plauku lasiuku arba neatrodo,kaip po lietaus? nes man po mano druide lako tai vaizdas, tarsi polietum papuoliau smile.gif

Ne, tikrai nieko panašaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 21:31)
aisku taikausi smile.gif turiu geriu, bet laiko neturiu ir visokiu emulsikliu neturiu  4u.gif

Vienintelis emulsiklis - bičių vaškas wink.gif viską ištirpini ir supili, mažiau SM sėdėk ir pasigaminsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 19:36)
Dabar apatine lupa ir po lupa pasiurpe, net traukia, vel tepu viskuom, bet kol kas jokio rezultato, gal kokiu pasiulymu?

paimk riebiausią, kokį tik turi kremuką, įlašink į jį aliejaus ir patepk, kitą kartą su sviestmedžiu. Kiek lieti su nosine nosį, tiek kartų ir tepi viskuo smile.gif

QUOTE(liusinda @ 2010 03 02, 20:38)
o kuo reiks apsaugot veida pavasari nuo saules spinduliu?  g.gif

geras klausimas - ir mano kremas be SPF smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 22:05)

Aš galvoju vasarai gamintis savo pirmąjį kremuką su visokiais aliejukais, kurie turi kažkiek SPF rolleyes.gif praeitą vasarą turėjau Weledos su edelveisais (dabar berods nebegamina), tai man jo labai mažai tereikėjo, beveik pilną tūbelę išmečiau rudenį - pasibaigė galiojimo laikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:00)
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako  laugh.gif  Man jo reikia psichologiskai biggrin.gif - turiu butinai siek tiek papurksti virsugalvyje, nes jei ne-man is kart atrodo,kad visi plaukai bus sukile i virsu rolleyes.gif , visokie augantys plaukeliai stoves piestu... Nedaug purskiu, bet iseinant is namu ryte viena karta butinai- cia kaip kvepalai blush2.gif , galiu gryzti atgal namo jau isejus i lauka, jei nepasipurskiau...
Koki naudojat ? Kazkaip manau man nesvarbu nei stiprumas nei kas, svarbu,kad pleiskanos nesidarytu nuo jo- nes man buna nuo lako jei netinka... Iki siol naudoju visokius Milk seikus ir t.t.  blush2.gif

Priploti tuos nepaklusnius eziukus ant virsugalvio pradejau naudot alijosiaus geli, man thumbup.gif priploja, neriebina, nesulipina, puikiai issisukuoja be jokiu problemu (ne taip kaip po sintetiniu laku)

QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 02, 13:14)
Va ir pas mane panasiai, ir niekaip nenutaikau, jei perku riebesniem, tai kaltunas buna, jei drekinanti gerai, tai riebaluojas, nesurandu viduriuko. O koki sampuna naudojat?

Turiu FIN blondinems, berods su imbieru jis, man patinka.

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 13:17)
Beje, man Elysambre tušas vis dar gražiai dažo, prasidėjo jau trečias mėnuo  drinks_cheers.gif
nepamenu, kad kuri būtų iš Akamuti jį turėjusi... Bet kad ten tik mangas nufotografuotas, nežinia, kokį gali atsiųsti. Aprašymas tik toks:

Elysambre tusas eina sekanciu numeriu dekoratyvines kosm. sarase (dar galvoju apie seselius)
Mangu sviesta turejau is Akomos, bet...jis toks kaip grudetas, nepirkau daugiau. Is ju pirkau makadamiju svieta, sis labiau patinka.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:14)
Dekavoju  4u.gif , jau ka turiu tai turiu- manes net homeopate klause ar akys tikros? doh.gif  biggrin.gif - nes sake labai svarbus tai reikalas-akiu spalva, forma...
O paprastai gyvenime tai jau manes nestebina snibzdesiai- ji su linzem biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:38)
Jau kad demonstruoju cia siandien save ant viso SM biggrin.gif , tai parodysiu jums grazia foto-esme ne EŽ ant veido biggrin.gif , o kas sedi greta  wub.gif  wub.gif 
Istrinsiu abi foto greitai smile.gif

Stai ka vadinu bronzavimu  biggrin.gif
user posted image

Nu va nespejau paziuret tavo nuostabiu melynu akiu ir aristokratiskos odos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 22:23)
Aš galvoju vasarai gamintis savo pirmąjį kremuką su visokiais aliejukais, kurie turi kažkiek SPF  rolleyes.gif

aš ir panašiai galvoju, tik norėčiau miltukų, kurie į natur priemones kaip SPF eina - būtų galima įmaišyti kur, jei reikia smile.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 03 02, 22:52)
Mangu sviesta turejau is Akomos, bet...jis toks kaip grudetas,

ir KN grūdėtas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 23:05)
paimk riebiausią, kokį tik turi kremuką, įlašink į jį aliejaus ir patepk, kitą kartą su sviestmedžiu. Kiek lieti su nosine nosį, tiek kartų ir tepi viskuo smile.gif

neturiu riebaus nei vieno, tik roziu light .Dabar jau nosi gi uzsilopiau,bet lupa ir po ja paserpetojusi ir traukia, jos gi netrinu nosine. Suverciau kalte dantu pastai, juk varva per lupa:) kazkada skaiciau,kad jei beria aplink burna, atkreipkite demesi, ar besivalydami dantis neapsimozojate pasta aplink burna, keiskite pasta. Maniau cia sintetinems taikoma, as tik naturalias naudoju.
Tarp kitko, paklausiau taves ir po Hauskos ampules pakentejau siek tiek ir tikrai nieko oda nereikalavo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 23:15)
neturiu riebaus nei vieno, tik roziu light .

Tarp kitko, paklausiau taves ir po Hauskos ampules pakentejau siek tiek ir tikrai nieko oda nereikalavo smile.gif  4u.gif

o neturi kartais Hauschkos Revital kaukės? Ta būtų gerai g.gif Dar per mėginukus pereik, jei tokių parduotuvėse esi pasirinkusi. Kartais būna, kad atrandi kažką labai net tinkamo biggrin.gif

o ryt bus dar geriau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 03 02, 19:47)
as irgi baltaode, strazdanota ir dar oda tokia plona, kad matosi visi kapiliarai doh.gif

bet man nera nieko geriau uz Hauschka skysta bronzata thumbup.gif  ji tolygiai padengia oda, nesimato, kad ten jo daug prikrauta ir dar plius siek tiek padrekina oda thumbup.gif  dar labai dziaugiuosi, kad nesubega i rauksleles, nes kaip krempudros ar kompaktines pudros prisikraunu tai atrodau bent 10 metu vyresne, nes jos subega i rauksleles ir jas isryskina.
O EZ, tai turbut pats didziausias blogis doh.gif  baisesnes sudeties dar nesu macius, atrodo, kad ten sudejo visus ingredientus is pirmo puslapio saraso doh.gif
man ziema labai patinka, del to, kad dingsta visos strazdanos, bet va pas mus jau saulute lenda is po debesu, tai jauciu, kad greitai ir strazdanos islys. Na bet aij, nieko as jau cia nebepakeisiu, o MB, kai labai nori mane panervint tai pradeda jas skaiciuoti doh.gif

Atsiprašau,čia šitas jūsų išgirtasis bronziatas? blush2.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 03 02, 20:38)
o kuo reiks apsaugot veida pavasari nuo saules spinduliu?  g.gif
noreciau atsiliepimu apie raudona moli  ax.gif  ax.gif

Mano oda riebi, linkusi į bėrimus, tai labai patinka raudonas molis, net riebalų išsiskyrimas apsitvarkė.
Atsakyti
ne, toksai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 03 02, 22:52)
Mangu sviesta turejau is Akomos, bet...jis toks kaip grudetas, nepirkau daugiau.

zinok, jis skiriasi nuo KN kaip dangus ir zeme ax.gif
Atsakyti