QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 13:00)
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako
Man jo reikia psichologiskai
- turiu butinai siek tiek papurksti virsugalvyje, nes jei ne-man is kart atrodo,kad visi plaukai bus sukile i virsu
, visokie augantys plaukeliai stoves piestu... Nedaug purskiu, bet iseinant is namu ryte viena karta butinai- cia kaip kvepalai
, galiu gryzti atgal namo jau isejus i lauka, jei nepasipurskiau...
Koki naudojat ? Kazkaip manau man nesvarbu nei stiprumas nei kas, svarbu,kad pleiskanos nesidarytu nuo jo- nes man buna nuo lako jei netinka... Iki siol naudoju visokius Milk seikus ir t.t.
Priploti tuos nepaklusnius eziukus ant virsugalvio pradejau naudot alijosiaus geli, man
priploja, neriebina, nesulipina, puikiai issisukuoja be jokiu problemu (ne taip kaip po sintetiniu laku)
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 02, 13:14)
Va ir pas mane panasiai, ir niekaip nenutaikau, jei perku riebesniem, tai kaltunas buna, jei drekinanti gerai, tai riebaluojas, nesurandu viduriuko. O koki sampuna naudojat?
Turiu FIN blondinems, berods su imbieru jis, man patinka.
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 13:17)
Beje, man Elysambre tušas vis dar gražiai dažo, prasidėjo jau trečias mėnuo
nepamenu, kad kuri būtų iš Akamuti jį turėjusi... Bet kad ten tik mangas nufotografuotas, nežinia, kokį gali atsiųsti. Aprašymas tik toks:
Elysambre tusas eina sekanciu numeriu dekoratyvines kosm. sarase (dar galvoju apie seselius)
Mangu sviesta turejau is Akomos, bet...jis toks kaip grudetas, nepirkau daugiau. Is ju pirkau makadamiju svieta, sis labiau patinka.
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:14)
Dekavoju
, jau ka turiu tai turiu- manes net homeopate klause ar akys tikros?
- nes sake labai svarbus tai reikalas-akiu spalva, forma...
O paprastai gyvenime tai jau manes nestebina snibzdesiai- ji su linzem
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:38)
Jau kad demonstruoju cia siandien save ant viso SM
, tai parodysiu jums grazia foto-esme ne EŽ ant veido
, o kas sedi greta
Istrinsiu abi foto greitai
Stai ka vadinu bronzavimu
Nu va nespejau paziuret tavo nuostabiu melynu akiu ir aristokratiskos odos
Opapa