Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 18:39)
kai sloguoju labai mėgstu prie nosies lįsti, po kiekvieno tokio lindimo tepu irgi viskuo, kas po ranka: kremais, sviestmedžiu. Svarbiausia nuolat tą daryti smile.gif

tai ir as su nosinaitem nusitarkuoju, ir tikrai 4 dienas tepiau viskuom is eiles ir daznai. Dabar apatine lupa ir po lupa pasiurpe, net traukia, vel tepu viskuom, bet kol kas jokio rezultato, gal kokiu pasiulymu?
Atsakyti
Bryla, gal galetum parasyt kiek ir ko dejai?kiek mazdaug reiketu visko vienam balzamui?as ir ruosiuosi eksperimentui, bandysiu sesei dovanu daryt biggrin.gif skaitau, skaitau, kaupiu, kaupiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 02, 20:16)
150 ml. buteliukas 34 Lt., bet man dar šiek tiek nuolaidą padarė, tai išėjo 30 Lt.
Fiksacija nėra stipri - man ok, nes plaukai ilgi ir palaidus nešioju. Bet šiaip kokiai šukuosenai palaikyti tai, manau, neužtektų...  g.gif  Šiaip jis tiesiog toks skystis, t.y. buteliukas ne po slėgiu. Tai kvapo to specifinio lakų irgi neturi wink.gif Kvapas yra, bet kitoks ir malonus - kvapo neužgniaužia  biggrin.gif

man stiprios fiksacijos irgi nereikia. o purskia labai smulkiai, nelieka ant plauku lasiuku arba neatrodo,kaip po lietaus? nes man po mano druide lako tai vaizdas, tarsi polietum papuoliau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 20:03)
Nidulia, man nuskirdusią nosį geriausiai gydo lūpų balzamas. Turbūt dėl to, nes jis labai riebus, ne kaip kremai, o dar ir vaško yra  ax.gif

tepiau grynu sviestmedziu ir lupu balzamu panose tepiau, bet pirktiniu. Vat parduotum viena savaji, tai neverkciau, kad panose skauda o dabar jau ir lupa ir po lupa skauda ir traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 21:52)
mergaites, turiu ant lupos kampucio toki mazuliuka guziuka- toks lyg susprogusi kraujagysle butu, nezinau jau geras pusmetis jis pas mane- ar yra kokiu naturaliu priemoniu jam panaikinti unsure.gif  cia gal tiktu aliejai kur kuperozinei odai skirti unsure.gif  o gal kokiu grynu EA patepliot? gyvent netrukdo, bet nervina vistiek unsure.gif

QUOTE(ne mama @ 2010 03 01, 22:07)
ne apgamas schmoll.gif  anksciau jo nebudavo. ir siaip is arciau paziurejus matos toks kaip kraujo lasiukas susikaupes- spalva raudona unsure.gif net nesuprantu, gal isikandau kada i lupa ir atsirado, o isnykt nesiruosia doh.gif

turejau ir as toki netycia is kazkur atsiradusi taskiuka, tiesiai ant nosies galo doh.gif Teko pas dermatologa eiti, nes pradejo dideti. Pora prideginimu ir dingo. Ten kazkokia pavirsine kraujagysle issoka, ja uzdegina, tik sasiuko negalima krapstyti, priklausomai kokio dydzio ji, tai uztenka viena, dvieju ar daugiau tu deginimu. neskausminga visai.

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 18:39)
kai sloguoju labai mėgstu prie nosies lįsti, po kiekvieno tokio lindimo tepu irgi viskuo, kas po ranka: kremais, sviestmedžiu. Svarbiausia nuolat tą daryti smile.gif

kai sluoguoj baisia visada tepu alijosio geliu. Anksciau visad budavo atserpetojus nosis po slogos. Dabar taip senai buvo. Tik pradejus sloguoti ir tepu, griauzia labai. Bet nosis po slogos, buna grazute rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2010 03 02, 19:37)
Bryla, gal galetum parasyt kiek ir ko dejai?kiek mazdaug reiketu visko vienam balzamui?as ir ruosiuosi eksperimentui, bandysiu sesei dovanu daryt biggrin.gif skaitau, skaitau, kaupiu, kaupiu biggrin.gif

Daryk iš to, ką turi, nes aš kol susipirkau tiek išleidau doh.gif pardavinėsiu, kad atsipirktų dabar viskas... Vaško dedu 18 % (nuo visos masės), tada 40 % skystų al., 40 % kakavos sv. ir sviestmedis. Glicerino apie 1 % nuo visos masės. EA pvz apelsinų dėjau pagal Saturos rekomendaciją - apie 8 lašai į 12 ml. Dar medaus dėjau, bet labai mažai (~ 3 % nuo visos masės), bet nepatariu, nes gali skystimėliu jis pavirst smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 19:41)
tepiau grynu sviestmedziu ir lupu balzamu panose tepiau, bet pirktiniu. Vat parduotum viena savaji, tai neverkciau, kad panose skauda o dabar jau ir lupa ir po lupa skauda ir traukia  ax.gif

Vis taikaisi ar ne? lotuliukas.gif o tai ko pati nenori pasigamint, gi nėra sunku, o kiek žinau ir gėrybių visokių turi mirksiukas.gif
Atsakyti
o kuo reiks apsaugot veida pavasari nuo saules spinduliu? g.gif

noreciau atsiliepimu apie raudona moli ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 02 kovo 2010 - 20:47
Bryyla o kaip tau pasiseke padaryti viduriuka be skylutes, as kai savo balzama supyliau, man gavosi tokia skylute doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 20:36)
tai ir as su nosinaitem nusitarkuoju, ir tikrai 4 dienas tepiau viskuom is eiles ir daznai. Dabar apatine lupa ir po lupa pasiurpe, net traukia, vel tepu viskuom, bet kol kas jokio rezultato, gal kokiu pasiulymu?

Man vieną tokią labai nusausėjusią ir nutrintą vietą gerai pagydė hamamelių hidrolatas ir Weledos migdolų kremas, tiesiog šlapiai užpurškiau hidrolato ir po to įmasažavau kremuko, ilgokai, kol susigėrė 4u.gif

QUOTE(liusinda @ 2010 03 02, 21:38)
o kuo reiks apsaugot veida pavasari nuo saules spinduliu?  g.gif

Mangų sviestas apsaugo, tik kalbu ne iš patirties, jo dar neišbandžiau..
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2010 03 02, 21:38)
noreciau atsiliepimu apie raudona moli  ax.gif  ax.gif

Aš maišau su baltu, tai thumbup.gif Mano oda labai sausa, jautri ir kuperozinė, tai po molio kaukių lieka nesudirgusi, pavalyta.
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 20:54)
Bryyla o kaip tau pasiseke padaryti viduriuka be skylutes, as kai savo balzama supyliau, man gavosi tokia skylute doh.gif

Liko ir man ta skylutė, "susigėrė" kažkiek to balzamo į ją, bet aš nepripilu visiškai pilnos tūbelės ir už poros min dar įpilu balzamo, kai tas pirmasis jau pastingęs būna, tada ta antra porcija niekur nebesubėga smile.gif bet kai tepi, ta skylutė vėl atsiranda, tad tai neišvengiama, tik pradinį estetinį vaizdą sutvarkau smile.gif

QUOTE(Honey @ 2010 03 02, 21:01)
Aš maišau su baltu, tai thumbup.gif Mano oda labai sausa, jautri ir kuperozinė, tai po molio kaukių lieka nesudirgusi, pavalyta.

Mano oda panaši ir šiuos du molius taip pat naudoju, man labai patinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:56)
QUOTE(agnuta @ 2010 03 02, 16:45)

Norit pasakyt, nera neskystu laku?? Na slapi tai niekada nepatiko ir nenoriu tokiu naudot..

Maniškis Sante tai pakankamai smulkiai purškia - bent jas aš nepastebėjau, kad skirtųsi nuo sintetinių, kaip užpurkšta g.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 21:30)
Vis taikaisi ar ne?  lotuliukas.gif o tai ko pati nenori pasigamint, gi nėra sunku, o kiek žinau ir gėrybių visokių turi  mirksiukas.gif

aisku taikausi smile.gif turiu geriu, bet laiko neturiu ir visokiu emulsikliu neturiu 4u.gif
ir kada tu tiek balzamu susitepsi,ka???? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 02 kovo 2010 - 21:37