Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Manija69 @ 2010 03 02, 17:48)
Nu jo, manau viskas tvarkoj, jei su sepeteliu.Galvoju gal kempinele kaip nors nelabai teptu.. g.gif
O zinai,paziurejusi nuotraukas, tikrai pasakyciau,kad pirmojoj sergi.Tagi, visiskai pasveiksi ir paruduosi.  tongue.gif

As gi jums sakau- perbalus su Hauschka bronzantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 15:35)
Nu privertet mane ideti foto- galit issididint ir  paziuret  lens.gif katroj vietoj bronza? biggrin.gif  

turiu pripažinti, kad bronzanto tikrai nesimato unsure.gif Bet gal tu luktelėk, kol atsigaus oda po sirgimo ir tada pažiūrėk, kaip seksis jai draugauti su bronzantu smile.gif Nors aš tavęs tai visai neužjaučiu tongue.gif : man nuostabus derinys juodi plaukai, šviesi oda ir vaiskiai mėlynos akys wub.gif

ir dar - tu atrodai žymiai jaunesnė negu antroje foto 4u.gif

o dėl tų strazdanų maskavimo, tai TB pasakys, kad jų turi, nebent jei esi jam ausis dėl to išūžusi, o jeigu tik tau pačiai tai problema, tai kiti greičiausiai net nežino, kad ją turi biggrin.gif
Papildyta:
ir neparinkit jūs Divos, kad atrodo serganti biggrin.gif Tada aš kasdien taip atrodau, išskyrus, kai oda kažko labai atsigauna ir pradeda pati iš savęs švytėti tongue.gif

šiandien net teoriją išvysčiau, kam yra reikalingi visokie skaistalai, skruostų tinkavimas - kad išgauti bent kažkokią spalvą, emociją. Nes kai veidas padengtas keliomis pudromis, tai žinoma, reikia parodyti, kad žmogus "gyvas". Todėl vasarai svarstau tik apie bronzantą, ružams sutaupysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 02 kovo 2010 - 17:05
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 18:11)
šiandien net teoriją išvysčiau, kam yra reikalingi visokie skaistalai, skruostų tinkavimas - kad išgauti bent kažkokią spalvą, emociją. Nes kai veidas padengtas keliomis pudromis, tai žinoma, reikia parodyti, kad žmogus "gyvas". Todėl vasarai svarstau tik apie bronzantą, ružams sutaupysiu  lotuliukas.gif

Nereikia taip kategoriškai schmoll.gif Ne visos turi tokią odą kaip tavo, kad galėtų be pudros vaikščioti tongue.gif Aš mieliau vaikščiosiu užstepus negu su raudona nosim ir plėmuota biggrin.gif Aišku, tik viskas su saiku turėtų būt. O dėl skaistalų, tai nors mano skruostai visiškai neturi jokios spalvos, nė menkiausio rausvumo, aš jų kasdien netepu, bet per šventes padažau, tai labai atsigavus oda atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:14)
nosis visa skausminga nei prisiliest, apserpetojus- tepu kremu beja, ne aliejumi panose, tokia padirgusi dabar ta oda...

as pagaliau uzsigydziau savo nusiurusia panose,kuom tik netepiau, vos ne i alieju ikisusi sedejaupo to drekinanciais kremukais tepiau,pagaliau panose i panose panasi, nes buvo kaip popierius nupesiotas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 17:32)
as pagaliau uzsigydziau savo nusiurusia panose,

kai sloguoju labai mėgstu prie nosies lįsti, po kiekvieno tokio lindimo tepu irgi viskuo, kas po ranka: kremais, sviestmedžiu. Svarbiausia nuolat tą daryti smile.gif

beje, bandysiu Omnia Botanica šampūną. Gal kuri jau esat pratestavusios ir galit nuomonę pareikšti? Galvoju apie riebiems plaukams arba stiprinantį. Priežastis: praleidau nuolaidas Nimfali Druide ožkoms, plius, toks įspūdis, kad plaukai prie jo priprato (šitiek butelių esu išnaudojusi), o Omnia Botanicai dabar nuolaida. Be to, man jų kremas su arganu labai patiko ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:58)
kai nustos veikti EŽ narkotikas, viskas stos į savo vietas tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:43)
O man rudumas grazu rolleyes.gif - ypac vasara...As gi negaliu sauleje buti, tai tu rupuziu prilenda trigubai ant veido, niekada neidegu iki grazaus rudumo unsure.gif

as irgi baltaode, strazdanota ir dar oda tokia plona, kad matosi visi kapiliarai doh.gif

bet man nera nieko geriau uz Hauschka skysta bronzata thumbup.gif ji tolygiai padengia oda, nesimato, kad ten jo daug prikrauta ir dar plius siek tiek padrekina oda thumbup.gif dar labai dziaugiuosi, kad nesubega i rauksleles, nes kaip krempudros ar kompaktines pudros prisikraunu tai atrodau bent 10 metu vyresne, nes jos subega i rauksleles ir jas isryskina.

O EZ, tai turbut pats didziausias blogis doh.gif baisesnes sudeties dar nesu macius, atrodo, kad ten sudejo visus ingredientus is pirmo puslapio saraso doh.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 18:11)

o dėl tų strazdanų maskavimo, tai TB pasakys, kad jų turi, nebent jei esi jam ausis dėl to išūžusi, o jeigu tik tau pačiai tai problema, tai kiti greičiausiai net nežino, kad ją turi biggrin.gif
Papildyta:

man ziema labai patinka, del to, kad dingsta visos strazdanos, bet va pas mus jau saulute lenda is po debesu, tai jauciu, kad greitai ir strazdanos islys. Na bet aij, nieko as jau cia nebepakeisiu, o MB, kai labai nori mane panervint tai pradeda jas skaiciuoti doh.gif
Atsakyti
Pas mus pavasaris atejo thumbup.gif Kokia 15 laipsniu silumos ir saule saule saule thumbup.gif Angliokai tai, zinoma, trumpomis rankovemis. As tai tik pusiau issirengiau dar... smile.gif Lauke taip smagu - uz tvoros parkas su narcizu jura, tai ir prie kompo nebesisedi - ganau parke vaika. Kaip supratau, jau praleidau ir bryylos balzamus, ir melynas Divos akis.. ir turbut dar daug ka.. ech smile.gif

Uztai tuoj uzsidirbsiu idegi biggrin.gif As tai labai visada megau but ruda ax.gif Tai beveik visada tokia ir budavau (kaip avatare smile.gif). Bet jauciu dabar moku kaina - po gimdymo atsirado ant veido melasma (pigmentines demes). Todel mano pamokslas jaunimui smile.gif - nepiktnaudziaukit saule ir soliariumais (ypac kol laukiates)! (Tik turbut visi is savo klaidu mokos doh.gif )
Tiesa, ziema mano demes visai nusviesejo thumbup.gif , praktiskai nesimato (tik as iziuriu). Bet vasara jau deginu tik kuna verysad.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 13:04)
Jei neklystu Daddygirl turejo is Akamuti arba is Akomos mango sviesta, tai sake bekvapis ir toks nekoks 4u.gif

As Akomos turejau. Jis rafinuotas (bleached and deodorised). Bet raso, kad ir toks turi nuostabias drekiklio savybes g.gif Siaip ar taip ateity jei pirkciau, tai noreciau bandyt nerafinuota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 02 kovo 2010 - 18:51
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:17)
pati tikriausiai bandysiu siųstis iš JAV Ugvilės išgirtą juodą tušą su žaliu lapu ir iš ten kokį nors bronzantą. Netiks ar kas, bus galima sesei  bigsmile.gif

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 15:38)
kad kaip tik panos sako,jog trims mėnesiams... Reikia tą iš JAV pabandyti - kaina juokinga, o jei tiko Ugvilei po visų lorealių, tai manyčiau, kad turėtų būti gerai. Tik kad spalvų pasirinkimas mažas - tik juoda smile.gif

aha man jis tikrai patiko, jautrioms akims tikrai tiko thumbup.gif kaina juokinga, o dazo blakstienas normaliai, dazysi karta - atrodys naturaliai, daugiau kartu, bus storos ir dideles bigsmile.gif as jau antra tuoj gausiu cool.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 14:51)
Nea, nedesiu biggrin.gif , bet patikekit, veidas baltas man su ja biggrin.gif - na, tiesa sirgau labai, dar visa baisi, temp.sitiek dienu turejau,tai tas isbalimas, nususimas labai matosi ant veido  verysad.gif ir dar nebronzina niekas biggrin.gif !! Noriu EZ  doh.gif  biggrin.gif

na va, Diva, nespejau tavo fotkiu pasiziuret unsure.gif bet kiek maciau, tikrai nesimate tavo baltumo lotuliukas.gif va as tai isbalus, sakiau i soliariuma neisiu daugiau, nebent laaabai reiktu - amzius jau nebeleidzia doh.gif paskui busiu kaip senute lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
apziurejau ka cia giriat, bet negaliu irgi nepagirt, bryyla, tikrai labai grazu wub.gif gera ideja ateiciai, o as savo pirmo taip ir neprisiruosiu padaryt, nors jau biciu vasko turiu seniai, sviestmedzio turiu, tik kakavos neturiu biggrin.gif bet yra receptu ir be jo, nors nooooriu rolleyes.gif
Atsakyti
Nidulia, man nuskirdusią nosį geriausiai gydo lūpų balzamas. Turbūt dėl to, nes jis labai riebus, ne kaip kremai, o dar ir vaško yra ax.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 02, 18:48)
Pas mus pavasaris atejo  thumbup.gif Kokia 15 laipsniu silumos ir saule saule saule  thumbup.gif Angliokai tai, zinoma, trumpomis rankovemis. As tai tik pusiau issirengiau dar... smile.gif Lauke taip smagu - uz tvoros parkas su narcizu jura, tai ir prie kompo nebesisedi - ganau parke vaika.  Kaip supratau, jau praleidau ir bryylos balzamus, ir melynas Divos akis.. ir turbut dar daug ka.. ech smile.gif

Na man ir LT jau pavasariu kvepia, dienos vis ilgėja 4u.gif

Į mano balzamiukus gali paspoksot praeitos temos paskutiniame puslapy blush2.gif bet nieko ten ypatingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 18:03)
Nidulia, man nuskirdusią nosį geriausiai gydo lūpų balzamas. Turbūt dėl to, nes jis labai riebus, ne kaip kremai, o dar ir vaško yra  ax.gif
Na man ir LT jau pavasariu kvepia, dienos vis ilgėja  4u.gif

Į mano balzamiukus gali paspoksot praeitos temos paskutiniame puslapy  blush2.gif bet nieko ten ypatingo smile.gif

Jau paziurejau smile.gif Labai saunus. Ypac etiketes! Nu, Tu gabi ir kruopsti mergiote thumbup.gif Uztai ir blogas toks priziuretas smile.gif
O vaniles fitolis, jau rasiau, labai sunkiai kvepia tarp kitu alieju. Gal tik koki saldumo 'prieskoni' priduoda. Tiesa, esu pasidarius vanilini balzama, bet ten jau visokiais budais labai stengiaus smile.gif Tai jis turi vaniles kvapa, bet irgi nestipru.
Siaip ar taip Tavo balzamu kvapai atrodo labai skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 15:09)
TekilaSunrise , Sante laka turi? kiek jis kainuoja, kokia fiksacija, gal bekvapis ar bent jau silpnai kvepiantis? negaliu pakesti lako su kvapais sad.gif

150 ml. buteliukas 34 Lt., bet man dar šiek tiek nuolaidą padarė, tai išėjo 30 Lt.
Fiksacija nėra stipri - man ok, nes plaukai ilgi ir palaidus nešioju. Bet šiaip kokiai šukuosenai palaikyti tai, manau, neužtektų... g.gif Šiaip jis tiesiog toks skystis, t.y. buteliukas ne po slėgiu. Tai kvapo to specifinio lakų irgi neturi wink.gif Kvapas yra, bet kitoks ir malonus - kvapo neužgniaužia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 02, 19:09)
Jau paziurejau  smile.gif Labai saunus. Ypac etiketes! Nu, Tu gabi ir kruopsti mergiote  thumbup.gif Uztai ir blogas toks priziuretas smile.gif
O vaniles fitolis, jau rasiau, labai sunkiai kvepia tarp kitu alieju. Gal tik koki saldumo 'prieskoni' priduoda. Tiesa, esu pasidarius vanilini balzama, bet ten jau visokiais budais labai stengiaus smile.gif Tai jis turi vaniles kvapa, bet irgi nestipru.
Siaip ar taip Tavo balzamu kvapai atrodo labai skanus  wub.gif

Kvepia išties skaniai, bet nestipriai smile.gif galvoju gal kitą kartą geriau kokio kokosų aliejaut truputį įdėt vietoj vanilės, gal nesipjautų su kavos EA, nes kažkokio saldumo norisi, nors... Gal ir kakavos sviesto gana, jo kvapas jaučiasi, o vat vanilės nelabai, paskendo tarp kitų kvapų smile.gif tikiuos, kad bent kažkokį poveikį papildomą suteiks balzamui.
Atsakyti