Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 14:17)
nepamenu, kad kuri būtų iš Akamuti jį turėjusi... Bet kad ten tik mangas nufotografuotas, nežinia, kokį gali atsiųsti. Aprašymas tik toks:

All our tree butters are pressed from the nut or seed kernel & are not hydrogenated.

bet ar jis filtruotas, valytas, tai nerašo...

QUOTE(eglute82 @ 2010 03 02, 15:04)
Jei neklystu Daddygirl turejo is Akamuti arba is Akomos mango sviesta, tai sake bekvapis ir toks nekoks 4u.gif

Todėl man ir kyla klausimų, kad nerašo, koks jis.. Nesinori pirkt nebandyto produkto, kuri gali būt nekokybiškas.. Turbūt teks KN apsilankyt.. smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:35)
Nu privertet mane ideti foto- galit issididint ir  paziuret  lens.gif katroj vietoj bronza? biggrin.gif   Tepta kokius 3-4 kartus

Na graži šviesi oda, ne soliarumuose perkepinta, man labai gražu šviesiaodės thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 02 kovo 2010 - 16:01
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 16:56)
QUOTE(agnuta @ 2010 03 02, 16:45)

Norit pasakyt, nera neskystu laku?? Na slapi tai niekada nepatiko ir nenoriu tokiu naudot..

i mane prasau vienaskaita 4u.gif
nezinau, ar teisingai supratau klausima, bet atsakysiu kaip supratau biggrin.gif sintetiniai lakai buna tokiuose metaliniuose flakonuose ir puskiasi tokia dulksna (nezinau, kaip realybej tas lakas flakone atrodo, nes nesimato), tai tokiu naturaliu nesu maciusi. pataisykit kas, jei klystu ir tokiu uzmate 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 02, 17:00)
Diva, truputį matosi tas bronzinimas, bent jau ant nosikės ir žandų smile.gif Čia skystas bronzantas ar presuotas?

Kuuuur? lens.gif biggrin.gif nebent nuo nosies link akies- nes cia tokia subegimo vieta - tai gaaal siek tiek..Na, tikrai nematau bronzinimo... Cia kompaktinis.

QUOTE(jolie23 @ 2010 03 02, 17:00)
Na graži šviesi oda, ne soliarumuose perkepinta, man labai gražu šviesiaodės  thumbup.gif  4u.gif

Aciu, sutinku.Bet juk kalbam apie bronzanta!! doh.gif biggrin.gif - man irgi grazu oda sviesi, bet jei zmogus perki bronza, tai nelauki balinimo efekto biggrin.gif
O siaip viskas gerai, tik sakau- nera to rudumo, nera skaistinimo rusvo, ir jei matot paakiuose strazdanos it priesai sutupe matosi !! Reiketu maskuoti paakius, tada teptis- bet jau man per daug reikalu...Megstu greitai ir gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 02, 17:03)
i mane prasau vienaskaita 4u.gif
nezinau, ar teisingai supratau klausima, bet atsakysiu kaip supratau biggrin.gif sintetiniai lakai buna tokiuose metaliniuose flakonuose ir puskiasi tokia dulksna (nezinau, kaip realybej tas lakas flakone atrodo, nes nesimato), tai tokiu naturaliu nesu maciusi. pataisykit kas, jei klystu ir tokiu uzmate 4u.gif

Pacitavau tavo zinute, bet rasiau aplamai visoms- gal kuri turi ir ne skysta laka smile.gif
taip- klausymas toks- metaliniame flakone, neskystas eilinis plauku lakas. Lakai buna arba skysti arba ne- kitokiu nebuna smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:06)
Bet juk kalbam apie bronzanta!!  doh.gif  biggrin.gif  - man irgi grazu oda sviesi, bet jei zmogus perki bronza, tai nelauki balinimo efekto biggrin.gif 

O sausina kompaktinis? ax.gif Kaip šiaip tepasi?
Aš kažkaip irgi galvoju, kad bronzantas turėtų ne tik natūraliai atrodyti, bet ir daryti savo darbą, t.y. palaipsniui rudinti odą, o jei tepant net kelis sluoksnius nieko nesimato, tada koks tikslas jį naudot smile.gif Beje, tavo laaaabai graži oda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 17:07)
bet uztat akys kooooooookios melynos, cia turbut tas bronzantas taip padare, uzdek gi jam pliusiuka mazyti  4u.gif  4u.gif

Dekavoju 4u.gif , jau ka turiu tai turiu- manes net homeopate klause ar akys tikros? doh.gif biggrin.gif - nes sake labai svarbus tai reikalas-akiu spalva, forma...
O paprastai gyvenime tai jau manes nestebina snibzdesiai- ji su linzem biggrin.gif

Honey- nesausina, tepasi gerai, nelieka jokiu dryziu, viskas puiku- bet tik kad nebronzina biggrin.gif - nu pabandysiu koki karta kokius 8 kart uztept biggrin.gif , ziuresim kas bus.Tiesa tepu arba hidrolatu pasipurskus arba kremu pasitepus pries ji-labai nedaug kremo tepu dienai. Aciu uz pagyras 4u.gif , oda nera labai gera- as dabar labai kazkaip sukritau cia po tu savo slogu unsure.gif , nosis visa skausminga nei prisiliest, apserpetojus- tepu kremu beja, ne aliejumi panose, tokia padirgusi dabar ta oda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 kovo 2010 - 16:17
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:10)
Pacitavau tavo zinute, bet rasiau aplamai visoms- gal kuri turi ir ne skysta laka smile.gif
taip- klausymas toks- metaliniame flakone, neskystas eilinis plauku lakas. Lakai buna arba skysti arba ne- kitokiu nebuna smile.gif    4u.gif

dabar aisku smile.gif man kai sako lakas, tai as ta flakone iskart isivaizduoju, o jis cia pasirodo sausas doh.gif biggrin.gif
na, gal dar kas pasisakys siuo klausimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:14)
Honey- nesausina, tepasi gerai, nelieka jokiu dryziu, viskas puiku- bet tik kad nebronzina  biggrin.gif - nu pabandysiu koki karta kokius 8 kart uztept biggrin.gif , ziuresim kas bus.Tiesa tepu arba hidrolatu pasipurskus arba kremu pasitepus pries ji-labai nedaug kremo tepu dienai. Aciu uz pagyras 4u.gif , oda nera labai gera- as dabar labai kazkaip sukritau cia po tu savo slogu unsure.gif , nosis visa skausminga nei prisiliest, apserpetojus- tepu kremu beja, ne aliejumi panose, tokia padirgusi dabar ta oda...

Dėl nosytės tai tepk medetkų fitoliu arba medetkų tepalu iš vaistinės (taip ir vadinasi), bet jau negailėk tepliok kiek tik gali dažniau ir gausiai. Prieš porą sav buvau nosį labai nusivariusi po slogos, tai tik tie du dalykai mane ir išgelbėjo per porą trejetą dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:14)
Dekavoju  4u.gif , jau ka turiu tai turiu- manes net homeopate klause ar akys tikros? doh.gif  biggrin.gif - nes sake labai svarbus tai reikalas-akiu spalva, forma...
O paprastai gyvenime tai jau manes nestebina snibzdesiai- ji su linzem biggrin.gif

Honey- nesausina, tepasi gerai, nelieka jokiu dryziu, viskas puiku- bet tik kad nebronzina  biggrin.gif - nu pabandysiu koki karta kokius 8 kart uztept biggrin.gif , ziuresim kas bus.Tiesa tepu arba hidrolatu pasipurskus arba kremu pasitepus pries ji-labai nedaug kremo tepu dienai. Aciu uz pagyras 4u.gif , oda nera labai gera- as dabar labai kazkaip sukritau cia po tu savo slogu unsure.gif , nosis visa skausminga nei prisiliest, apserpetojus- tepu kremu beja, ne aliejumi panose, tokia padirgusi dabar ta oda...

Diva tavo akys labai grazios. rolleyes.gif Tai tu gal net ir nepergyvenk del bronzato,nes turbut visi akimis negali atsistebeti. wub.gif

O kuom tu ji tepi?
Man tai tikrai parudina, bent jau man tai pakanka,kartais netycia pabraukau daugiau su sepeteliu, tai net paciai nejauku, atrodau naturaliai, bet per rudai. blush2.gif Dienos begyje tas rudumas dingsta. Tai per daug ir nepergyvenu. Dazniausiai pries bronzata tepu lasiuka Nvey krempudros.Na man toks derinukas patinka. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2010 03 02, 15:51)
kiek pamenu logonos sviesto po atidarymo gan neilgas galiojimas g.gif

Na jei būtų sugedęs, tai būčiau pajutusi gal ax.gif kvapas nepakitęs, konsistencija taip pat, nepelyja... gan vėsiai jį laikau, gal dėl to ir laikosi ilgai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 03 02, 17:39)
Diva tavo akys labai grazios. rolleyes.gif  Tai tu gal net ir nepergyvenk del bronzato,nes turbut visi akimis negali atsistebeti.  wub.gif

O kuom tu ji tepi?
Man tai tikrai parudina, bent jau man tai pakanka,kartais netycia pabraukau daugiau su sepeteliu, tai net paciai nejauku, atrodau naturaliai, bet per rudai.  blush2.gif Dienos begyje tas rudumas dingsta. Tai per daug ir nepergyvenu. Dazniausiai pries bronzata tepu lasiuka Nvey krempudros.Na man toks derinukas patinka. thumbup.gif

4u.gif tepu sepeteliu "Erdesa"naturaliu sereliu - turiu bent 3 namie naujus biggrin.gif Gal rimtai sepetelis??? Gal jis ta pudra sugeria labai i save, bet kad neturetu...
O man rudumas grazu rolleyes.gif - ypac vasara...As gi negaliu sauleje buti, tai tu rupuziu prilenda trigubai ant veido, niekada neidegu iki grazaus rudumo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 kovo 2010 - 16:45
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 17:43)
4u.gif  tepu sepeteliu "Erdesa"naturaliu sereliu - turiu bent 3 namie naujus biggrin.gif  Gal rimtai sepetelis??? Gal jis ta pudra sugeria labai i save, bet kad neturetu...
O man rudumas grazu rolleyes.gif - ypac vasara...As gi negaliu sauleje buti, tai tu rupuziu prilenda trigubai ant veido, niekada neidegu iki grazaus rudumo unsure.gif

Nu jo, manau viskas tvarkoj, jei su sepeteliu.Galvoju gal kempinele kaip nors nelabai teptu.. g.gif
O zinai,paziurejusi nuotraukas, tikrai pasakyciau,kad pirmojoj sergi.Tagi, visiskai pasveiksi ir paruduosi. tongue.gif
Atsakyti