Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Susinervinau ir verkiant reikia nusipirkt kokio normalaus konservanto, nes mano kremukas su magnolijom ir supelyjo, nors ir pirstu nekisau ir vesiau laikiau verysad.gif Pasirodo vit. E nevisagalis

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:18)
Sakyciau, gavos toks ale foaming bath butter, kaip buna.

thumbup.gif mane i eile taip pat ax.gif

Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 08, 14:50)
Manau, ne viena muilu veida prausia mirksiukas.gif siuo metu naudoju druide su migdolais ir ozkos pienu, man labai tinka-gerai nuplauna ir tikrai netraukia ax.gif

As taip pat bandziau Druide si muila naudoti veidui prausti, bet deja mano odai buvo per stiprus, sausino labai schmoll.gif Laukiu DG muiliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 16:58)
Reikai jas uzpurksti nafik , uzdazyti morkomis!!

Oi, negaliu, kaip fainai skamba - uždažyti morkomis... hihihi.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 08, 16:08)
Pasirodo vit. E nevisagalis

tikrai kad ne. Dedu trijulę, kai ką darau: vitaminą E, GSE ir dar naticidą. Beje, šituo net A-Z pradėjo prekiauti ir man toks įspūdis, kad vėliau negu Monica thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 03 08, 17:08)
Susinervinau ir verkiant reikia nusipirkt kokio normalaus konservanto, nes mano kremukas su magnolijom ir supelyjo, nors ir pirstu nekisau ir vesiau laikiau verysad.gif Pasirodo vit. E nevisagalis
thumbup.gif mane i eile taip pat  ax.gif

vit E isvis neturi konservuojanciu savybiu- ta prasme nuo pelesio ir rugimo nesaugo, jis tik apsaugo aliejus(aliejine kremo dali) kad ne "go rancid" cia is interneto ax.gif , o skysciu apsaugojimui kas labiau manau ir aktualu skirti kiti konservantai- pvz greipfruktu seklu ekstraktas. man tik labai idomu ar tiktu tas is vaistines? citrosept, arba tas kitas kur vis reklama dabar sone rodo kad nuolaida eurovaistinej g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2010 03 08, 17:15)
vit E isvis neturi konservuojanciu savybiu- ta prasme nuo pelesio ir rugimo nesaugo, jis tik apsaugo aliejus(aliejine kremo dali)  kad ne "go rancid" cia is interneto ax.gif , o skysciu apsaugojimui kas labiau manau ir aktualu skirti kiti konservantai- pvz greipfruktu seklu ekstraktas. man tik labai idomu ar tiktu tas is vaistines? citrosept, arba tas kitas kur vis reklama dabar sone rodo kad nuolaida eurovaistinej g.gif

tame is vaistines yra blogiuku, be to, apie greipfrutu seklu ekstrakta taip pat yra nuomone, kad jis konservuojanciu savybiu neturi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 03 08, 17:19)
tame is vaistines yra blogiuku, be to, apie greipfrutu seklu ekstrakta taip pat yra nuomone, kad jis konservuojanciu savybiu neturi ax.gif

reiks gal paimt is AN ta kazkoki eko konservanta tada g.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nors turite tokį termometrą iš AZ user posted image ir tokias svarstykles user posted image ? Kažin geri? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katherina: 08 kovo 2010 - 16:23
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 17:15)
Oi, negaliu, kaip fainai skamba - uždažyti morkomis... hihihi.gif  biggrin.gif

tai taip- dazysime naturaliai user posted image biggrin.gif !!
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 17:24)

Gerai skamba biggrin.gif Mano draugė taip pat strazdanota, šviesi ir įsiūliau aš jai dr.hauschka bronzatą (anksčiau pastoviai tepdavosi savaiminiais kremais, todėl lenkiu ją prie natūralių rudinimo priemonių biggrin.gif) prieš pora dienų išbandė, tai man dabar per dieną po 3k paskambina ar SMS atsiunčia, kad laaabai džiaugiasi juo ir patenkinta rezultatu teikiamu smile.gif Aš ir pati mačiau ją pasidažiusią hauschka, tai tikrai labai labai gražiai atrodo, natūraliai rusva ir tos strazdanėlės taip gražiai žiūrisi thumbup.gif Ir aš jau pirksiu šį bronzatą biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti