Merginos, gal kuri naudojote, meginote Hauskos ampules nakciai, gal as ka ne taip darau, kad man kazkaip truksta po ju dar kazko?? Pagal visas rekomendacojas, nusiprausiu veida Hauskos CC ir ant dregno veido ampules turini sutepu. Vakar tik pirma karta, bet kazkaip trauke siek tiek oda, tai neiskentusi siek tiek hidrolatu pasipurskiau ant virsasu, tada apsiraminau
QUOTE(linutiaaa @ 2010 03 02, 16:07)
o kiek kartu bronzinot?as tai keleta karteliu pereinu, na, ir tikrai matau, kad pabronzina
tikrai daug kartu! Pirmus kartus is vis belenkiek , nes vis galvojau- kada?? kur??
Nebronzina man nei daug nei mazai.
QUOTE(Extraordinary @ 2010 03 02, 16:06)
O man ju dezodorantas tai nelabai, dantu pastos irgi..
Dezodorantų nebandžiau, bet pastą su arbatmedžiu įsimylėjau - sumažino dantų jautrumą, kankinusį mane jau gal dešimt metų
QUOTE(Nidulia @ 2010 03 02, 15:17)
Merginos, gal kuri naudojote, meginote Hauskos ampules nakciai, gal as ka ne taip darau, kad man kazkaip truksta po ju dar kazko??
jei porą-trejetą vakarų pakentėtum, tai tikrai nieko nebereikėtų
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 15:18)
tikrai daug kartu! Pirmus kartus is vis belenkiek , nes vis galvojau- kada?? kur??
cia speju po EZ taip nes tikrai nesulyginamas tas bronzinimas hauschkos gaunas toks vos vos, labai naturalus ir tikrai ne kiek nemaskuojantis, deja..
Nu privertet mane ideti foto- galit issididint ir paziuret katroj vietoj bronza? Tepta kokius 3-4 kartus
Bryyla, ir as negaliu nepagirt tavo lupu balzamu
esu turejusi logonos, dabar naudoju laveros. kaip tik baigineju antra buteliuka perpirkta is Rkatytes, nes jai netiko. laveros man siek tiek geriau fiksuoja, bet vis viena ne taip, kaip sintetiniai, bet jau pripratau, tai man tinka toliau bandymo laukia sante
bet siaip natur alia lakai kiek bandziau, tai jie tokia kaip purskiama skysta zele, ne tokiam flakone kaip sintetiniai.
kaip idomiai su tais urtekram sampunais kiek esu turejus (su moliu, dabar i pabaiga su rozmarinais, pas mama su dilgelem berods buvo), tai nei vienas taip nedare
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 02, 14:00)
Tik nesakykit, kad nei viena nenaudojat plauku lako Man jo reikia psichologiskai
esu turejusi logonos, dabar naudoju laveros. kaip tik baigineju antra buteliuka perpirkta is Rkatytes, nes jai netiko. laveros man siek tiek geriau fiksuoja, bet vis viena ne taip, kaip sintetiniai, bet jau pripratau, tai man tinka toliau bandymo laukia sante
bet siaip natur alia lakai kiek bandziau, tai jie tokia kaip purskiama skysta zele, ne tokiam flakone kaip sintetiniai.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 14:41)
Nidulia, ir man saudosi Urtekramas maniskis sausi pirktas, nemanau kad sugedes
kaip idomiai su tais urtekram sampunais kiek esu turejus (su moliu, dabar i pabaiga su rozmarinais, pas mama su dilgelem berods buvo), tai nei vienas taip nedare
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 03 02, 15:22)
kokios jus taupuoles as jo irgo daug nededu, bet man jis jau i pabaiga..o turiu tik 1,5 men
Man irgi tas pats aš baigiau jį po 2mėn kažkur, nes dėdavau daug, kadangi galų nedrėkindavo man o dabar nusipirkau lavera-basis sensitive, tai tikrai dedu žirnio dydžio lašą ir esu labai patenkinta rezultatu.
QUOTE(bryyla @ 2010 03 02, 15:34)
Logonos sviestą greitai irgi metus turėsiu
kiek pamenu logonos sviesto po atidarymo gan neilgas galiojimas
QUOTE(Satura @ 2010 03 02, 16:24)
jei porą-trejetą vakarų pakentėtum, tai tikrai nieko nebereikėtų
pasakei ir sventa, kentesiu
Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 03 02, 16:51)
Man irgi tas pats aš baigiau jį po 2mėn kažkur, nes dėdavau daug, kadangi galų nedrėkindavo man o dabar nusipirkau lavera-basis sensitive, tai tikrai dedu žirnio dydžio lašą ir esu labai patenkinta rezultatu.
lavera-basis sensitive dar geriau nei briliant care??? jauciasi drekinimas?
plauku lakas as turiu Druide, kaip lakas jis man nepatinka, nes per stambiai purskia, kadangi ne aerozolinis, tai ji kartais ant slapiu plauku papurskiu ir isdziovinu (taip ir pataria) plaukai purus labai buna, ir formuoti sukuosena geriau gaunasi
QUOTE(agnuta @ 2010 03 02, 16:45)
Norit pasakyt, nera neskystu laku?? Na slapi tai niekada nepatiko ir nenoriu tokiu naudot..
Bryyla- tik dabar nuejau i sena tema - vis galvoju- kur jos mato tuos balzamus??
Nuostabiai!! Labai labai- ir lipdukai ir turinys- super!!