Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 15:58)
Aš perku iš AN - manau mažesni ankainiai (e-shopui nereikia patalpų nuomos ir pan.).

O kaip uzsisakyti,suprantu,kad ju puslapyje,bet jie atveza prekes ,siuncia pastu ar kaip ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 03 08, 16:17)
O kaip uzsisakyti,suprantu,kad ju puslapyje,bet jie atveza prekes ,siuncia pastu ar kaip ax.gif ?

AN puslapyje pateikta visa informacija apie pristatymą wink.gif
Gali siųsti paštu, galima pačiam pasiimti Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(dalija123 @ 2010 03 08, 16:08)
apie naturalia kosmetika visikai nieko nenutuokiu blush2.gif  bet nebezinau ka man bereikia daryti greitai liksiu plika ziauriai slenka plaukai, pirkau is drogo kapsules, sampunus saknims stiprinti, kaukes is kiausiniu dariua nu niekas nepadeda. gal galit ka nors patarti naudoti is naturalios kosmetikos? aciu labai  blush2.gif

Pirmiausiai ieskoma priezasciu ir gydoma is vidaus- pavasaris, gal kazko truksta? Turit apmastyti, kas gali itakoti slinkima- daznai moteris labai gerai zino kas ne taip ar ka ne taip daro- as pvz. kai tik pradedu dietintis ar atseit maziau valgyt, nes stora esu biggrin.gif , man plaukai iskart duoda zinoti- krenta kuoksteliais... Tik pradedu normaliai valgyti- susitvarko iskart. Toliau hormonai, skydliauke - pilna cia tu priezasciu... reiketu pasigilinti. Kosmetika lygiagreciai zinoma turi buti tinkama, bet jei naudojot iki siol kazkokius sampunus, kaukes- ir visa laika tiko ir neslinko plaukai, tai ne kosmetikoje esme, ar ne?
Is alieju toki recepteli turiu uzsirasiusi:
3 lašai eterinio čiobrelių aliejaus;
3 lašai levandų aliejaus;
3 lašai rozmarino aliejaus;
3 lašai kedrų aliejaus;
30 ml vynuogių sėklų aliejaus;
30 ml jojoba aliejaus.
Sumaisot ir tepat saknis.

Arba nuo senu senoves -svogunu sultimis..Tik nezinau kaip su kvapu , nors ko nepadarysi del grozio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 kovo 2010 - 15:26

dariau as KN morku krema, kuris neva turetu suteikti idegio efekta - schmoll.gif nieko panasaus man nesuteikia, oda baltut baltutele. Mano macios is akies gamintas kuno kremas zymiai ryskesni efekta suteikia
[/quote]

o gal galetumete pasakyti is ko darete ? smile.gif labai domina kremas su atspalviu ax.gif ax.gif
aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 16:24)
AN puslapyje pateikta visa informacija apie pristatymą wink.gif
Gali siųsti paštu, galima pačiam pasiimti Vilniuje.

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bituteba @ 2010 03 08, 16:31)
dariau as KN morku krema, kuris neva turetu suteikti idegio efekta -  schmoll.gif nieko panasaus man nesuteikia, oda baltut baltutele. Mano macios is akies gamintas kuno kremas zymiai ryskesni efekta suteikia

o gal galetumete pasakyti is ko darete ? smile.gif labai domina kremas su atspalviu  ax.gif  ax.gif
aciu is anksto  4u.gif

ar tik ne pagal sita recepta ax.gif ai, bet cia tas veidui 4u.gif

bitutevba, tu ir vel kazkaip nutrini virsuj citavima ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 08 kovo 2010 - 15:39
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 16:24)

Is alieju toki recepteli turiu uzsirasiusi:
3 lašai eterinio čiobrelių aliejaus;
3 lašai levandų aliejaus;
3 lašai rozmarino aliejaus;
3 lašai kedrų aliejaus;
30 ml vynuogių sėklų aliejaus;
30 ml jojoba aliejaus.
Sumaisot ir tepat saknis.

Arba nuo senu senoves -svogunu sultimis..Tik nezinau kaip su kvapu , nors ko nepadarysi del grozio...

na svogunus bandziau, niu kvapas net ofise sedeti negalejau, raukesi aplinkiniai

o is kur galima isigyti visu situ alieju?
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 03 08, 14:41)
kazin kodel cia pigiau  g.gif ?

čia jau reikia rašyti ne mums į forumą, o laiškus tiesiai savininkams biggrin.gif

tos, kurios pradeda, perskaitykit nors 4-5 paskutines temas. Čia ir bus pradžiamokslis wink.gif

ir privalomai - pirmą temos žinutę apie esmę ir pardavimo vietas, nes klausimai darosi tas pats per tą patį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 08 kovo 2010 - 15:50
QUOTE(dalija123 @ 2010 03 08, 16:45)
na svogunus bandziau, niu kvapas net ofise sedeti negalejau, raukesi aplinkiniai

o is kur galima isigyti visu situ alieju?

1-ajame puslapyje labai daug nuorodu- Aroma Natural net savo tema turi cia, SM, toliau Kvapu namai ir t.t.

Klausykit, su tom morkom biggrin.gif , o morku fitoli saulegrazose jei ant veido purskaliotis, neduoda kokio tai rudumo- gelsvumo? Man kazkokia priklausomybe yra idegusiai but- baigiu susidraugauti su bronzantu savuoju biggrin.gif , pries tai tepant veida fitoliu vaniles visai graziai sau ruduoja rolleyes.gif , tik tie baubai -strazdanos nervuoja mane!! Reikai jas uzpurksti nafik , uzdazyti morkomis!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 kovo 2010 - 15:59
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 14:28)

kur tokių yra pirkti?

Vieną turėjau nuo seno iš kažkur, o kitą pirkau parduotuvėlėje prekiaujančioje medicininėmis higienos prekėmis už 4 Lt. Jis matuoja tik iki 70 C, bet man užtenka - daugiau nekaitinu. Čia Kaune prie Romuvos kino teatro.
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 15:58)
baigiu susidraugauti su bronzantu savuoju  biggrin.gif ,

ar jau duoda tau spalvą? biggrin.gif

QUOTE(andy @ 2010 03 08, 15:59)
Vieną turėjau nuo seno iš kažkur, o kitą pirkau parduotuvėlėje prekiaujančioje medicininėmis higienos prekėmis už 4 Lt. Jis matuoja tik iki 70 C, bet man užtenka - daugiau nekaitinu. Čia Kaune prie Romuvos kino teatro.

ačiū, labai pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 17:03)
ar jau duoda tau spalvą? biggrin.gif

na siek tiek duoda, negaliu sakyti, kad ne biggrin.gif - bet mizeris, reikia daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti