Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Nepatiko man papajų enzimai, skutuosi peiliukais, plaukeliai atauga tokiu pat tempu. Ar dar duot papajoms laiko suveikt ar jau nurašyt kaip neveikiančias naudojant peiliukus?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 09:46)
Klausykit, įdomus dalykas. Įsilašinau į šampūną citrinos ir ylangų EA, tai kaip jis man šiandien putojo, kaip niekada 

aš irgi pastebėjau, kad nuo kai kurių EA šampūnas smagiau putoja, bet vat citrinos į tokį sąrašą man neįeina smile.gif

QUOTE(andy @ 2010 03 08, 10:50)
Turiu du specialius vandens termometrus, tai viena ikisau i indeli su aliejais, kita i hidrolata.

kur tokių yra pirkti?

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 08, 11:02)
Satura, mes ir buvom amber tripe, bet tik sekmadieni, tai buvo maximum 20 stendu, kai paprastai visos sales buna pilnos graziausiu gaminiu
Gaila, tu stebuklingu kremu neteko uzmatyti  biggrin.gif

dariau as KN morku krema, kuris neva turetu suteikti idegio efekta -  schmoll.gif nieko panasaus man nesuteikia, oda baltut baltutele.

o gaila, ten jie nuo rūbinės į kairę rezidavo tongue.gif Gaila, neįsidėmėjau aš jų pavadinimo

man nuo A-Z morkų ekstrakto irgi nieko, nors kasdien į kremą įlašinu smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 12:26)
pagal Tavo aprasyma labai panasu i ta muilo pasta, kuria gaminau is savo skysto muilo. va nuotraukyte

- per kiek kartu susinaudoja (ten 150ml?)? Feniqia raso, kad uztenka riesuto dydzio kamuoliuko kartui, bet kai neputoja, tai man atrodo, reiktu daug daugiau  g.gif

kad taip pačiai net atrodo, tik Feniqi'os masė nevienalytė spalvine prasme - ten lyg kažkokių, tarkim, žiedlapių miniatiūrinių gabalėlių yra, kažkas tokio. Stovi pas mus tos pastos dvi - ramunėlių ir muskuso irgi apie metus, pokyčių išvis jokių nei kvape, nei konsistencijoje, nors buvo, kad ir šlapi pirštai ten pabuvojo....

naudojasi ta pasta ilgai vien dėl to, kad žaidimams su ja neskiriam laiko kas vakarą smile.gif Nors kai pirkau, tai atrodė didelė kaina už tokį mažą induką smile.gif

nesausina jinai odos tikrai smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:18)
Pasirodau savo eksperimenta  biggrin.gif

Sakyciau, gavos toks ale foaming bath butter, kaip buna.

stoju į eilę cool.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 13:25)
Ir kaip visos plaunat bigsmile.gif - bandysiu ir as!!

bankrotas seimoje per mane tuoj bus, aisim i banka skolintis pinigu fitoliams  rolleyes.gif  biggrin.gif

tikrai pabandyk, ir aš iki DG jokiam muilui veido nebuvau patikėjusi bigsmile.gif
lotuliukas.gif

QUOTE(ashtri @ 2010 03 08, 14:08)
Nesuvirškinti kauliukai pasišalina su ožkų ekskrementais - vietiniai juos surenka ir naudoja aliejui spausti.

tai pasirodo štai iš kur tas tvartelio kvapas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,is kur perkate hidrolatus,ar is Kvapu namu ar is cia http://www.aromanatu...hidrolatas.html ,kazin kodel cia pigiau g.gif ?
Atsakyti
labas, mergos. tik nemuskit ir nerekit ax.gif

jeigu esu visiska totali naujoke naturalioj kosmetikoj, ir noriu gyventi kitaip, nuo ko pradet skaityt ir dometis? pvz net nezinau, kuo skiriasi naturali, organine, ekologiska kosmetika and so on.

pradejau nuo gamintoju saraso lotuliukas.gif ka toliau? norisi pradziamokslio ....

labai prasau mokytojiskumo ir pagalbos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2010 03 08, 15:53)
labas, mergos. tik nemuskit ir nerekit  ax.gif

jeigu esu visiska totali naujoke naturalioj kosmetikoj, ir noriu gyventi kitaip, nuo ko pradet skaityt ir dometis? pvz net nezinau, kuo skiriasi naturali, organine, ekologiska kosmetika and so on.

pradejau nuo gamintoju saraso  lotuliukas.gif  ka toliau? norisi pradziamokslio ....

labai prasau mokytojiskumo ir pagalbos  doh.gif

Pataria senbuves taip- paskaityti sias temas bent kelias atgal - skirti tam laiko.O del suvokimo kas naturalu, kas ne- labai daug literaturos, internete info ir 1-ajame sios temos puslapyje- visi blogieciai surasyti, ko neturi buti kosmetikoje smile.gif ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 03 08, 16:05)
sveikos mergaites,

nedaug pas jus bendrauju, bet pasiskaitineju apie ka kalbat ir labai duomiuosi aliejais, pati siunciuosi is ivairiu uzsieniu tiekeju ir naudoju. Taigi turiu atsisiuntus nerafinuoto sviestmedzio aliejaus, gal kam reikia galiu pasidalinti ( 100g. - 16lt) Rasykit i az.

gal dar ka domina turiu nerafinuoto kokosu aliejau (100g. -16lt)
Atsakyti
QUOTE(Lass @ 2010 03 08, 14:41)
Sveikos,is kur perkate hidrolatus,ar is Kvapu namu ar is cia http://www.aromanatu...hidrolatas.html ,kazin kodel cia pigiau  g.gif ?

Aš perku iš AN - manau mažesni ankainiai (e-shopui nereikia patalpų nuomos ir pan.).

QUOTE(pikudama @ 2010 03 08, 14:53)
labas, mergos. tik nemuskit ir nerekit  ax.gif

pradejau nuo gamintoju saraso  lotuliukas.gif  ka toliau? norisi pradziamokslio ....

labai prasau mokytojiskumo ir pagalbos  doh.gif

Pradėjau nuo pirmųjų temų skaitymo. Šiame skyrelyje berods 4-tą ar 5-tą "Natūralios kometikos gamintojų" temą atkapsčiau, sąsiuvinukas į rankas ir pirmyn book.gif
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 03 08, 11:56)
tiesa dar galiu pasidžiaugti. Labai padėjo jūsų patarimas rankų nagučius apsitepti aliejais. Nors ricinos aliejaus dar neprikau, pakankamai užtenka kokosų arba kviečių gemalų. Kas vakarą pasitepu. Nagučiai nebeskilinėja, jaučiasi primaitinti ir pridrėkinti.

Dar galima į tą aliejuką įsilašinti nagams stiprinti tinkamų EA - pavyzdžiui, citrinas rekomenduoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2010 03 08, 14:58)
gal dar ka domina turiu nerafinuoto  kokosu aliejau (100g. -16lt)

Siūlau skelbtis pardavimams skirtose temose čia http://www.supermama...howtopic=546487
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 13:27)
Merginos, zinia, kad baigesi mano stebuklingai patikusios Madaros putos veidui plauti, kita zinia  biggrin.gif , kad Kaunas aplektas ir Klaipeda aplekta visa del Alterros putu ir snipstas, taciau gavau gera zinia is DG ( suprask- Dolce Gabana  lotuliukas.gifwub.gif  -ir as!! ir as turesiu tuoj muilu!!  biggrin.gif
Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??  biggrin.gif  Negi netraukia ?

Aš muilu irgi plaudavau, o dabar tai rasulu arba tom Madaros putom, nes muilų tinkamų neturiu (irgi DG laukiu biggrin.gif ). Šiaip man muilu malonu praustis, o paskui aš vis tiek kažkuo tepuosi, tai nieko apie tempimą negaliu pasakyti. Nors manau, kad jei nieko po to nedaryčiau, tai gal ir temptų... g.gif
Atsakyti
apie naturalia kosmetika visikai nieko nenutuokiu blush2.gif bet nebezinau ka man bereikia daryti greitai liksiu plika ziauriai slenka plaukai, pirkau is drogo kapsules, sampunus saknims stiprinti, kaukes is kiausiniu dariua nu niekas nepadeda. gal galit ka nors patarti naudoti is naturalios kosmetikos? aciu labai blush2.gif
Atsakyti
gavau is pat ryto is AN siuntinuka thumbup.gif ,tai laiminga kaip tortas ax.gif jau spejau isbandyt rasulo moli thumbup.gif vakare laukia hidr. blush2.gif ir dar kiek visko reik,bet nera AN verysad.gif kantriai lauksiu blush2.gif
Atsakyti