QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:26)
...
Noriu dar apie Feniqia pastas paklausinet
- ar nesausina odos, nedirgina didelis kvapiuju medziagu kiekis?
(bet gal kitaip butu, jei kasdien naudot. suprantu, kad tai daugiau prabangos produktas, bet savo intern puslapyje Feniqia raso: To use without moderation for a renewed daily pleasure of a SPA "at home". Zodziu, siulo naudot neribotai daznai - kasdien.
- ar nesukieja pavirsius, nepasidengia kieta plevele? nepakinta kaip kitaip konsistencija per laika?
- kiek ilgai negenda retkarciais vis ikisant pirtus?
Siaip tai pardavime toks produktas turetu buti su konservantu. Idomu tai, kad Feniqia ingridientu sarase tokio nera. Nu, bet Libija ne Europa
Gal ir neidejo, o gal ir neuzrase. Jei neidetas joks konservantas, idomu, ar gerai issilaiko.
- per kiek kartu susinaudoja (ten 150ml?)? Feniqia raso, kad uztenka riesuto dydzio kamuoliuko kartui, bet kai neputoja, tai man atrodo, reiktu daug daugiau
Gal kas is naudojanciu nepatinges atsakyt
- Bent jau man tai nepastebejau, kad sausintu oda. Panaudojus muilo pasta niekada nesitepdavau jokiu kremu, kad kvapai nesusimaisytu.
- Pavirsius nesukieteja, jokiom plevelem neapsitraukia.
- As jau turiu apie metus ta pasta, nepakito nei kvapas nei konsistencija.. Kol kas gera dar..
- pas mane 50 ml, kadangi nedaznai naudoju, tai dar turiu
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 13:27)
...
Apart Saturos
, ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??
Negi netraukia ?
...
As anksciau veida prausdavau Druide muilu su ozkos pienu ir migdolais, tai man labai patikdavo..
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:44)
Palomina, ar ne taip supratau.. rasei, kad Tavo morku fitolis bespalvis?
maniskis net labai dazo. ir, tiesa sakant, man tai nelabai patinka
mano oda naturaliai tamsi, tai pasitepus kuo nors, i kieno sudeti jis ieina, as pageltoneju (o ne idegu
)
ir tepa, jei neatsargiai elgtis. o as megstu lengvai ir greitai
Taip, pirkau KN savo morku fitoli ir jis galima sakyti bespalvis (na gal vos vos gelsvas)
Tai kaip cia dabar yra?
Kvapo irgi beveik nera..
O idomu AN morku fitolis koks?
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 14:18)
Pasirodau savo eksperimenta
...
Kaip skaniai atrodo