Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Diva:), nu super. kaip patiko thumbup.gif turbut labiausiai del to, kad net nesupratau. paskaiciau, patraukiau peciais. nuejau i virtuve nusiplaut ranku savo nauju eksperimentu, ir plaunantis 'daejo' kas tas DG doh.gif (nes as skaitydama perskaiciau taip, kaip liepei skaityti smile.gif)
thumbup.gif biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 03 08, 11:38)
Prasidėjo po narkozės ir l. didelio antibiotikų kiekio, kuriuos geriau prieš 1.5 metų ir nuo to laiko niekaip nepranykdavo. Galvoju, kad ir cheminiai kremai turėjo nemažai įtakos tų bėrimų "išlaikymui". g.gif
flirt.gif Daddygirl žolelių muilas man tikra palaima: švariai nuplauna, oda nelieka nusausinta kaip pvz po Weledos ar Alterros prausiklio.

tu matai, kaip idomiai. reik manyt, dingo su visam smile.gif

kaip gerai, del muilo.
Papildyta:
QUOTE(adrija @ 2010 03 08, 11:55)
Ar šitie aliejai rafinuoti? g.gif

My Webpage

My Webpage

My Webpage

pirmi du, manau, nerafinuoti, nes raso 'virgin'.

trecias, manau, rafinuotas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 13:27)
Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??  biggrin.gif  Negi netraukia ?

Aš plaunu, ir manau, dar ne viena čia rolleyes.gif nu netraukia (dabar naudoju Daddygirl muilą su dilgėlėm) jau gailiuosi kad dar neužsisakaiu doh.gif
Geriausias dalykas kokį esu naudojus veidui prausti-būtent švelnus muilas, labai gerai nuplauna ir nesausina. Aš prieš bandant labai ilgai irgi bijojau ir kraipiau galvą biggrin.gif , bet nesigailiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 14:02)

pirmi du, manau, nerafinuoti, nes raso 'virgin'.

trecias, manau, rafinuotas  g.gif

g.gif
o tai KN ir AN irgi nieko neraso apie rafinavima.Tai jie visur toki pat ,ar kaip čia sužinoti?Ar pvz.kokiam erškėtuogių aliejui tas neturi reikšmės? g.gif
Atsakyti
Pasirodau savo eksperimenta biggrin.gif
user posted image

Sakyciau, gavos toks ale foaming bath butter, kaip buna.
Nezinau, ar matos nuotraukoj, jis toks purus, apvertus inda zemyn galva, nejuda.
Zinau, kad ne tokios konsistencijso kaip Feniqia muilo pastos, bet man patiko bigsmile.gif Daug geriau putoja, nei mano pries tai bandyta gaminti muilo pasta. Net labai gerai putoja. Taip pat skaniai kvepia. Ir daug malonesnis jausmas naudojantis. Toks svelnus, minkstas.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 14:02)
Diva:), nu super. kaip patiko  thumbup.gif turbut labiausiai del to, kad net nesupratau. paskaiciau, patraukiau peciais. nuejau i virtuve nusiplaut ranku savo nauju eksperimentu, ir plaunantis 'daejo' kas tas DG  doh.gif (nes as skaitydama perskaiciau taip, kaip liepei skaityti smile.gif)

lotuliukas.gif gi negalima visko rasyti teisiai sviesiai kartais rolleyes.gif biggrin.gif - tai taip ir gavosi- graziai nuuu smile.gif
Ir kaip visos plaunat bigsmile.gif - bandysiu ir as!!
Baikit deliot visokius grozius doh.gif - 1. Man dieta nuo siandien- negaliu ziuret, is kart valgyt uzsimanau. 2. Noreciau ir as pabandyti , ale tai vel reikia kokiu 10 dalyku susipirkti,kad gautusi koks kremas doh.gif - bankrotas seimoje per mane tuoj bus, aisim i banka skolintis pinigu fitoliams rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 kovo 2010 - 13:28

Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??  biggrin.gif  Negi netraukia ?

as taip pat plaunu, is pradziu meginau lauru muilu paskui ozku su avizomis muilais is nimfali, bet kai ismeginau D&G biggrin.gif muilus nebenoriu jokiu kitu, dabar pakaitom prausiu muilu su propoliu ir kitu su ramunelem, net negaliu pasakyt kuris labiau patinka smile.gif
Daddygirl man atrodo turesi greitai ruosti naujos produkcijos siunta i LT, nu man tas foaming reikaliukas labai gundanciai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 03 08, 14:26)
as taip pat plaunu, is pradziu meginau lauru muilu paskui ozku su avizomis muilais is nimfali, bet kai ismeginau D&G :D muilus nebenoriu jokiu kitu, dabar pakaitom prausiu muilu su propoliu ir kitu su ramunelem, net negaliu pasakyt kuris labiau patinka smile.gif
Daddygirl man atrodo turesi greitai ruosti naujos produkcijos siunta i LT, nu man tas foaming reikaliukas labai gundanciai atrodo bigsmile.gif

hihihi.gif Tuoj prisisauksim sio breeendo gerbeju i tema!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 kovo 2010 - 13:28
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:26)
...
Noriu dar apie Feniqia pastas paklausinet  4u.gif
- ar nesausina odos, nedirgina didelis kvapiuju medziagu kiekis?  g.gif
(bet gal kitaip butu, jei kasdien naudot. suprantu, kad tai daugiau prabangos produktas, bet savo intern puslapyje Feniqia raso: To use without moderation for a renewed daily pleasure of a SPA "at home". Zodziu, siulo naudot neribotai daznai  - kasdien.

- ar nesukieja pavirsius, nepasidengia kieta plevele? nepakinta kaip kitaip konsistencija per laika?

- kiek ilgai negenda retkarciais vis ikisant pirtus? smile.gif Siaip tai pardavime toks produktas turetu buti su konservantu. Idomu tai, kad Feniqia ingridientu sarase tokio nera. Nu, bet Libija ne Europa smile.gif Gal ir neidejo, o gal ir neuzrase. Jei neidetas joks konservantas, idomu, ar gerai issilaiko.

- per kiek kartu susinaudoja (ten 150ml?)? Feniqia raso, kad uztenka riesuto dydzio kamuoliuko kartui, bet kai neputoja, tai man atrodo, reiktu daug daugiau  g.gif

Gal kas is naudojanciu nepatinges atsakyt ax.gif  4u.gif

- Bent jau man tai nepastebejau, kad sausintu oda. Panaudojus muilo pasta niekada nesitepdavau jokiu kremu, kad kvapai nesusimaisytu.
- Pavirsius nesukieteja, jokiom plevelem neapsitraukia.
- As jau turiu apie metus ta pasta, nepakito nei kvapas nei konsistencija.. Kol kas gera dar..
- pas mane 50 ml, kadangi nedaznai naudoju, tai dar turiu biggrin.gif

...
...

As anksciau veida prausdavau Druide muilu su ozkos pienu ir migdolais, tai man labai patikdavo..

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:44)
Palomina, ar ne taip supratau.. rasei, kad Tavo morku fitolis bespalvis? blink.gif
maniskis net labai dazo. ir, tiesa sakant, man tai nelabai patinka  ax.gif mano oda naturaliai tamsi, tai pasitepus kuo nors, i kieno sudeti jis ieina, as pageltoneju (o ne idegu smile.gif)
ir tepa, jei neatsargiai elgtis. o as megstu lengvai ir greitai smile.gif

Taip, pirkau KN savo morku fitoli ir jis galima sakyti bespalvis (na gal vos vos gelsvas) g.gif Tai kaip cia dabar yra? g.gif Kvapo irgi beveik nera..
O idomu AN morku fitolis koks?

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 14:18)
Pasirodau savo eksperimenta  biggrin.gif
...

Kaip skaniai atrodo biggrin.gif
Atsakyti

Man nesausina, plėvelė lyg ir nesusidaro, bet tikrai prabangos dalykas, nes nebėr pirkt mano mėgstamo..

Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? N

Kartais nuprausiu pirminiu muilu iš nimfali (feniqia, rodos), man patinka smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 14:18)
Pasirodau savo eksperimenta  biggrin.gif

Gražu ir skanu 4u.gif
Atsakyti

pabandysiu atsakyti mirksiukas.gif turiu dvi feniqia muilo pastas- juodaja ir su muskusu. abieju kvapas wub.gif odos nesausina, kvapiuju medziagu kiekis tikrai nedirgina-butent del kvapo jas ir isigijau, na, pasilepinimui retkarciais ax.gif nes kiekviena diena turbut atsibostu g.gif pavirsius nesukietejes, jokia plevele nepasidenges, konsistencija nepasikeitus.
nezinau kaip del konservantu-ar yra, bet neraso, ar nera-bet pasta savo isvaizdos nepakeitus (turiu kazkur apie 10men). o siaip ant dezutes raso, kad nuo atidarymo galioja 28men g.gif
indelyje 50ml. nors ant dezutes raso 100ml g.gif man riesuto dydzio kamuoliuko kartui neuztenka-siaip su pirstu vienu kartu kiek uzkabinu su tiek ir prausiuosi. o per kiek susinaudoja, tai cia turbut labai individualiai, nes kaip jau minejau-cia daugiau pasilepinimui, todel daznai nenaudoju, tad pas mane dar yra ax.gif
siaip, manau, gal konsistencija sios pastos ir nesunku isgauti, ypac muilu gaminimo ekspertei smile.gif bet jei pavyktu atkurti ir feniqia pastu kvapiuju medziagu misini, tai butu isvis nerealu biggrin.gif o siaip, esu tikra, kad ir jus galetumete sukurti kazkoki savo nepaprasta aromata mirksiukas.gif

ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??  biggrin.gif  Negi netraukia ?

Manau, ne viena muilu veida prausia mirksiukas.gif siuo metu naudoju druide su migdolais ir ozkos pienu, man labai tinka-gerai nuplauna ir tikrai netraukia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 08 kovo 2010 - 13:55
sveikos mergaites,

nedaug pas jus bendrauju, bet pasiskaitineju apie ka kalbat ir labai duomiuosi aliejais, pati siunciuosi is ivairiu uzsieniu tiekeju ir naudoju. Taigi turiu atsisiuntus nerafinuoto sviestmedzio aliejaus, gal kam reikia galiu pasidalinti ( 100g. - 16lt) Rasykit i az.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 08, 08:58)
Kad molis tai vis tiek džiūsta, net ir su aliejum - tai man bet kuriuo atveju reikia purkštis...  unsure.gif
Papildyta:
Kaip granatų milteliai? Aš irgi užsisakius jų dabar smile.gif

Dar nebandžiau. Rytoj planuoju, nes vakar dėjausi, šian pertraukos reiktų... Dar nesugalvojau su kuo maišyt - ar į molį, ar vienus...

QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 09:05)
tai pasiskaityk, kaip jis atsiranda biggrin.gif

Arganų vaisius ir lapus labai mėgsta ožkos - vietinių nestebina jų gebėjimas laipioti medžiais ir ėsti vaisius nuo šakų... Nesuvirškinti kauliukai pasišalina su ožkų ekskrementais - vietiniai juos surenka ir naudoja aliejui spausti. Šaltinis http://www.kvapunama.../produktas/215/
swoon.gif
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 09:11)
Saunus krepselis  smile.gif
Kaip tau granatu, dumbliu ir perlamutro milteliai? Jauti kokius nors poveikius?  ax.gif  As turiu nusipirkus tokiu dumbliu ir perlamutro, tai dar neisbandziau normaliai.. Nezinau kiek reikia ideti i kauke, kad butu kokios naudos  blush2.gif

Granatų dar nebandžiau, dumblius pyliau į vakarykštį mišinį. Ten dayg ko primakalavau, tame tarpe ir perlamutro. Oda buvo fainesnė nei po įprastos rasulo kaukės thumbup.gif Tik vat nežinau nuo ko... Nuo ryt sakiau pavieniui išsibandysiu miltukus. Kai dariau kaukę, apie pusę jos sudarė rasulas ir baltas molis, likę-mielionų, perlamutro, dumblių milteliai.

QUOTE(adrija @ 2010 03 08, 09:38)
Va tai tau blink.gif O aš iš AKAMUTI prisisakiau visokių aliejų,tai jie bus rafinuoti?Ėmiau ir ARGANO,ir ERŠKĖTROŽIŲ....
O KOKOSŲ ir KAKAVOS sviestas iš AKAMUTI kaip?Kvepia?Ar geriau čia,LT,pirkti? unsure.gif

Nieko daugiau nesu užsakinėjus, nes neradau, kad būtų parašyta unrefined...
Atsakyti