QUOTE(andy @ 2010 03 07, 22:36)
Įkvėpta Jūsų gaminių aš irgi vakar šį bei tą pagaminau - lūpų balzamą ir rankų balzamą. Viskas gavosi puikiai Paskatinta sėkmės ką tik mėginau pasigaminti kremą veidui. Nesuprantu ką ne taip padariau, nes nepavyko
kaip gaila. zinau jausma.
bet sutinku su Satura - daznai tai sekmes dalykas
as tai vadinu muilo fejomis
tai siuo atveju - kremo fejos kaltos
svarbu, man atrodo, zinoti, kad taip gali atitikti, kad paskui nebutu labai didelio nusivylimo. o dar svarbiau - nepasiduoti ir vel bandyti. pavyks.
sutinku ir su tuo, kad tie patys produktai is skirtingu tiekeju skirtingai elgiasi. man irgi taip buna. atrodo isbandytas daug kartu aliejus kokiame recepte - o va nuperku ji is kito tiekejo ir gaminys nepavyksta taip kaip anksciau.
QUOTE(Honey @ 2010 03 07, 23:39)
Apskritai noriu pasidžiaugti, kad PAGALIAU po 1.5 metų pertraukos mano oda paskutinėm dienom nebeturi tų labai smulkių pabėrimų
o nuo ko berimas budavo?
QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 08:05)
konsistencija tokia, kad lengvai galima ją iškabinti pirštu, bet nėra sutežimo pojūčio , negrūdėta. Šita pasta putoja vos vos, greičiau slysta, kaip sakė Palomina ir, kaip suprantu, ji visai neskirta praustis, o įmuiluoti į odą ir palikti, kad prisigertų kvapo. Tai didžiausias jos naudojimo malonumas yra būtent atitaikyti patinkantį, vežantį kvapą
aciu
as dabar ant bandymu bangos. pati nezinau, ko man taip prisireike tos pastos
juk dar praeita karta pagamintos net nesunaudojau. man tik eksperimentuot
o naudot kitiems atiduodu
pagal Tavo aprasyma labai panasu i ta muilo pasta, kuria gaminau is savo skysto muilo. va nuotraukyte
kvepia saldainiu. saldu, bet kartu siek tiek ir gaivu, rugstu. man tai skaniausias kvapas, koki esu padarius. bet man nepatinka, kad labai mazai putoja. noriu dabar is naujo skysto muilo pabandyt, turetu geriau putot. ir dar stipresni kvapa padaryt
Noriu dar apie Feniqia pastas paklausinet
- ar nesausina odos, nedirgina didelis kvapiuju medziagu kiekis?
(bet gal kitaip butu, jei kasdien naudot. suprantu, kad tai daugiau prabangos produktas, bet savo intern puslapyje Feniqia raso: To use without moderation for a renewed daily pleasure of a SPA "at home". Zodziu, siulo naudot neribotai daznai - kasdien.
- ar nesukieja pavirsius, nepasidengia kieta plevele? nepakinta kaip kitaip konsistencija per laika?
- kiek ilgai negenda retkarciais vis ikisant pirtus?
Siaip tai pardavime toks produktas turetu buti su konservantu. Idomu tai, kad Feniqia ingridientu sarase tokio nera. Nu, bet Libija ne Europa
Gal ir neidejo, o gal ir neuzrase. Jei neidetas joks konservantas, idomu, ar gerai issilaiko.
- per kiek kartu susinaudoja (ten 150ml?)? Feniqia raso, kad uztenka riesuto dydzio kamuoliuko kartui, bet kai neputoja, tai man atrodo, reiktu daug daugiau
Gal kas is naudojanciu nepatinges atsakyt
QUOTE(Brasa @ 2010 03 08, 08:34)
Nusipirkau prieš kelias dienas džiovintų rugiagėlių - galvoju, ar su jomis būtų galima daryti kokį fitolį, ar verta? gal kas yra bandę?
turetu but grazios? papuosk ka
jei bandysi fitoli, parasyk kaip gausis.
QUOTE(adrija @ 2010 03 08, 08:38)
O aš iš AKAMUTI prisisakiau visokių aliejų,tai jie bus rafinuoti?Ėmiau ir ARGANO,ir ERŠKĖTROŽIŲ....
O KOKOSŲ ir KAKAVOS sviestas iš AKAMUTI kaip?Kvepia?Ar geriau čia,LT,pirkti?
as sakyciau, jei neparasyta aprasyme: NERAFINUOTAS, tai bus rafinuotas