Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 09:11)
Gal tikrai glicerinas kaltas..  g.gif  Nes as kai su emulsiniu gaminu, tai man dar taip niekada nebuvo, kad nesusijungtu vanduo su aliejum.. As net temperaturu nematuoju gamindama su emulsiniu.. O glicerino niekada nededu, nes neturiu  biggrin.gif  Pabandyk be glicerino pasidaryti..

Pabandysiu dar karta butinai ... ir su pigesniu aliejumi ir distiliuotu vandeniu smile.gif Labai dabar maga.
Tas kremu gaminimas, tai tiesiog magija kazkokia smile.gif

QUOTE(agnuta @ 2010 03 08, 09:30)
kokiu termometru matavote? 4u.gif

Turiu du specialius vandens termometrus, tai viena ikisau i indeli su aliejais, kita i hidrolata.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 03 08, 11:43)
Eja, o kaip tau krempudra patiko? As tik ant rankos patepliojau tai nuomones neturiu..

krempudra:skaniai kvepia, tirsta, tokia ne is lengvuju sakyciau, gal vasarai misriaodems sunkoka butu, spalvu yra geru sviesiaodems, maskavimas toks sakyciau vidutiniskas (nes mano Nvey nemaskuoja praktiskai), veidas toks askominis svelnus su ja pasitepus, kaip issilaiko visa diena, tai tik vakare galesiu pasakyt.
Labai patiko kremine kompaktine pudra, ji 2 atspalviu, bet labai graziai maskuoja, svelni tekstura. tik kaina jau jos ausktoka - apie 70 Lt.
Lupdazis fainas, nes mano lupos labai serpetoja nuo bet kokiu lupdaziu, o nuo sito net nepasitepus pries jokiu balzamu, graziai issilaike, sitam tai tikrai 10 balu.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 03 08, 01:39)
Aš irgi po molio ir po Laveros rožių kaukių ax.gif
Iš pradžių man Laveros nelabai patiko, bet po šiandien labai susidraugavom - oda kažkaip ypatingai švelni, nors pirmus du kartus tepant to nebuvo.

Laveros roziu kauke man patiko is pirmo karto thumbup.gif

Krepselio savo nufotografuoti negaliu.

Bet dar noriu pasidziaugti ALVA ranku kremu Tip top kokio ir tikejausi ir norejau. cool.gif

tiesa dar galiu pasidžiaugti. Labai padėjo jūsų patarimas rankų nagučius apsitepti aliejais. Nors ricinos aliejaus dar neprikau, pakankamai užtenka kokosų arba kviečių gemalų. Kas vakarą pasitepu. Nagučiai nebeskilinėja, jaučiasi primaitinti ir pridrėkinti.

Su veido oda sunkoka. Kol kas atsisakiau molio kaukių, tik rasulo moliu pora kart savaitėj nusiprausiu ir tepuosi alijošiaus geliu. Užsisakiau nakvišos ir agurklės kapsulių bandysiu taip pasitvarkyti.
Atsakyti
Satura, mes ir buvom amber tripe, bet tik sekmadieni, tai buvo maximum 20 stendu, kai paprastai visos sales buna pilnos graziausiu gaminiu
Gaila, tu stebuklingu kremu neteko uzmatyti biggrin.gif

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 03 06, 09:17)
Gali būti... Bet jei rašo, kad nerafinuotas, manai, kad vis tiek rafinuotas gali būti ten..?  g.gif
Na, aš bazinius tai irgi patikimiau perku, bet EA neatsilaikiau. Nes man labai kai kurių reikėjo, AN jų nėra, o kitur kainos...  doh.gif Na, pavyzdžiui, "Žalia žalia" turėjo ylangų buteliuką, kaina virš 100 Lt...  doh.gif

Ne, jei parasyta, kad nerafinuotas -tai toks ir turetu buti.
Ylangas 100 lt galetu kainuoti tik absoliutas, o jis tik kvepalams gaminti naudojamas, ea tikrai tiek nekainuoja, KN as pirkau uz kokius 45 lt, o AN tikrai toks bent jau buvo ir kaina nedidele g.gif

QUOTE(_Pandora_ @ 2010 03 06, 15:07)
Pazistu sia kosmetika, teko naudoti, galiu kremuko sudeti nurasyti jei domina  mirksiukas.gif 
Aisku, butu idomu jei kaip eksperte ir pakomentuotum sia sudeti blush2.gif

cia kuriai vietai toks kremas blink.gif jerguteliau doh.gif , vienas aliejus ir tas pats paskutinis, dar vaskas prie galo, gal 2 ektraktai, o visa kita -niekalas blink.gif
Cia kazkoks chemiku misinys

QUOTE(ne mama @ 2010 03 06, 15:48)
nu ka pirmas mano bandymas daryti krema nesekmingas doh.gif
30g alieju
30g hidrolato
30g gebenes ekstrakto(kurio 20proc sudaro glicerinas)
6g emulsiklio
alieju uzkaitinau su emulsikliu- istirpo viskas, uzkaitinau iki 70laipsniu ekstrakta

siaip gaminant su emulsiniu uztenka 40 laipsniu, viska reikia gerai isplakti ir tada viskas buna gerai. is pradziu kartais konsistencija buna kaip kokios varskes (priklausomai nuo produktu), bet veliau viskas labai graziai issiplaka.
O aprase yra nurodyta, kad ektrakta reikia uzkaitinti su hidrolatu iki 70 laipsniu g.gif
?
QUOTE(Placebo. @ 2010 03 06, 17:42)
ar užtenka kaip konservantą į kremą dėt tik vit.E?

menesiui kokiam gal ir uzteks, bet jei nekisi pirstu ir pan,

QUOTE(jolie23 @ 2010 03 07, 12:52)
alijošiaus miltukų

aloe miltelius hidrolate istirpinai? Bent jau taip reikia daryti ax.gif

QUOTE(Palomina @ 2010 03 07, 21:52)
Veido kremas gal vos vos ir suteikia siokio tokio "idegio" (nedaug saltalankiu ilasinau)..

dariau as KN morku krema, kuris neva turetu suteikti idegio efekta - schmoll.gif nieko panasaus man nesuteikia, oda baltut baltutele. Mano macios is akies gamintas kuno kremas zymiai ryskesni efekta suteikia

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 08, 12:02)
dariau as KN morku krema, kuris neva turetu suteikti idegio efekta -  schmoll.gif nieko panasaus man nesuteikia, oda baltut baltutele. Mano macios is akies gamintas kuno kremas zymiai ryskesni efekta suteikia

O drabuziu netepa tas kuno kremas?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 03 08, 12:02)
aloe miltelius hidrolate istirpinai? Bent jau taip reikia daryti  ax.gif

Hidrolate, pašildžius, po truputį subėriau, labai gražiai išsimaišė ir sutirpo.. Bandysiu toliau pratintis prie to kremuko, nors kvapas doh.gif Pagerinti kvapo turbūt niekaip jau nebeišeitų? g.gif schmoll.gif

Kažkas klausė dėl kremų išsilaikymo su vit. E, aš kremukus gaminuos kas savaitę, jei prireikia - ir dažniau, man labai patinka tos terlionės, tai konservantų iki šiol dėjau tik vit. E, išsilaiko savaitę tikrai kaišiojant pirštus, bet ilgiau tai nemanau, kad išlaikytų.. Šiaip nė vienas kremukas nėra sugedęs, bet greit sunaudoju aš juos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolie23: 08 kovo 2010 - 12:22
QUOTE(andy @ 2010 03 07, 22:36)
Įkvėpta Jūsų gaminių aš irgi vakar šį bei tą pagaminau - lūpų balzamą ir rankų balzamą. Viskas gavosi puikiai  Paskatinta sėkmės ką tik mėginau pasigaminti kremą veidui. Nesuprantu ką ne taip padariau, nes nepavyko 

kaip gaila. zinau jausma.

bet sutinku su Satura - daznai tai sekmes dalykas g.gif as tai vadinu muilo fejomis smile.gif tai siuo atveju - kremo fejos kaltos wink.gif
svarbu, man atrodo, zinoti, kad taip gali atitikti, kad paskui nebutu labai didelio nusivylimo. o dar svarbiau - nepasiduoti ir vel bandyti. pavyks.

sutinku ir su tuo, kad tie patys produktai is skirtingu tiekeju skirtingai elgiasi. man irgi taip buna. atrodo isbandytas daug kartu aliejus kokiame recepte - o va nuperku ji is kito tiekejo ir gaminys nepavyksta taip kaip anksciau.

QUOTE(Honey @ 2010 03 07, 23:39)
Apskritai noriu pasidžiaugti, kad PAGALIAU po 1.5 metų pertraukos mano oda paskutinėm dienom nebeturi tų labai smulkių pabėrimų

thumbup.gif
o nuo ko berimas budavo?

QUOTE(Satura @ 2010 03 08, 08:05)
konsistencija tokia, kad lengvai galima ją iškabinti pirštu, bet nėra sutežimo pojūčio , negrūdėta. Šita pasta putoja vos vos, greičiau slysta, kaip sakė Palomina ir, kaip suprantu, ji visai neskirta praustis, o įmuiluoti į odą ir palikti, kad prisigertų kvapo. Tai didžiausias jos naudojimo malonumas yra būtent atitaikyti patinkantį, vežantį kvapą

aciu thumbup.gif
as dabar ant bandymu bangos. pati nezinau, ko man taip prisireike tos pastos lotuliukas.gif juk dar praeita karta pagamintos net nesunaudojau. man tik eksperimentuot doh.gif o naudot kitiems atiduodu biggrin.gif
pagal Tavo aprasyma labai panasu i ta muilo pasta, kuria gaminau is savo skysto muilo. va nuotraukyte
user posted image
kvepia saldainiu. saldu, bet kartu siek tiek ir gaivu, rugstu. man tai skaniausias kvapas, koki esu padarius. bet man nepatinka, kad labai mazai putoja. noriu dabar is naujo skysto muilo pabandyt, turetu geriau putot. ir dar stipresni kvapa padaryt g.gif

Noriu dar apie Feniqia pastas paklausinet 4u.gif
- ar nesausina odos, nedirgina didelis kvapiuju medziagu kiekis? g.gif
(bet gal kitaip butu, jei kasdien naudot. suprantu, kad tai daugiau prabangos produktas, bet savo intern puslapyje Feniqia raso: To use without moderation for a renewed daily pleasure of a SPA "at home". Zodziu, siulo naudot neribotai daznai - kasdien.

- ar nesukieja pavirsius, nepasidengia kieta plevele? nepakinta kaip kitaip konsistencija per laika?

- kiek ilgai negenda retkarciais vis ikisant pirtus? smile.gif Siaip tai pardavime toks produktas turetu buti su konservantu. Idomu tai, kad Feniqia ingridientu sarase tokio nera. Nu, bet Libija ne Europa smile.gif Gal ir neidejo, o gal ir neuzrase. Jei neidetas joks konservantas, idomu, ar gerai issilaiko.

- per kiek kartu susinaudoja (ten 150ml?)? Feniqia raso, kad uztenka riesuto dydzio kamuoliuko kartui, bet kai neputoja, tai man atrodo, reiktu daug daugiau g.gif

Gal kas is naudojanciu nepatinges atsakyt ax.gif 4u.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 03 08, 08:34)
Nusipirkau prieš kelias dienas džiovintų rugiagėlių - galvoju, ar su jomis būtų galima daryti kokį fitolį, ar verta?  gal kas yra bandę?

turetu but grazios? papuosk ka rolleyes.gif smile.gif
jei bandysi fitoli, parasyk kaip gausis.

QUOTE(adrija @ 2010 03 08, 08:38)
O aš iš AKAMUTI prisisakiau visokių aliejų,tai jie bus rafinuoti?Ėmiau ir ARGANO,ir ERŠKĖTROŽIŲ....
O KOKOSŲ ir KAKAVOS sviestas iš AKAMUTI kaip?Kvepia?Ar geriau čia,LT,pirkti?

as sakyciau, jei neparasyta aprasyme: NERAFINUOTAS, tai bus rafinuotas smile.gif
Atsakyti
Merginos, zinia, kad baigesi mano stebuklingai patikusios Madaros putos veidui plauti, kita zinia biggrin.gif , kad Kaunas aplektas ir Klaipeda aplekta visa del Alterros putu ir snipstas, taciau gavau gera zinia is DG ( suprask- Dolce Gabana lotuliukas.gif ) wub.gif -ir as!! ir as turesiu tuoj muilu!! biggrin.gif
Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida?? biggrin.gif Negi netraukia ?
As savaitgali Argital zaliuoju moliu ir ryziu milteliais issivaliau veida, dar palikau kaip kauke nudziuti ( aha, su visais grudeliais biggrin.gif ) , vis papurksdama hidrolatu- nu smagumele. Vaiksciojau it mumija- nes gi negalima judint veido kai molis uzstinges- kate i mane va taip ziurejo blink.gif doh.gif biggrin.gif
Palominos grozybes savos gamybos wub.gif - tikrai ikvepia pabandyti kazka pasidaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 kovo 2010 - 12:30
QUOTE(Daddygirl @ 2010 03 08, 13:26)
thumbup.gif
o nuo ko berimas budavo?

Prasidėjo po narkozės ir l. didelio antibiotikų kiekio, kuriuos geriau prieš 1.5 metų ir nuo to laiko niekaip nepranykdavo. Galvoju, kad ir cheminiai kremai turėjo nemažai įtakos tų bėrimų "išlaikymui". g.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 13:27)
ar kuri dar plaunat veida muilu?

flirt.gif Daddygirl žolelių muilas man tikra palaima: švariai nuplauna, oda nelieka nusausinta kaip pvz po Weledos ar Alterros prausiklio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 08 kovo 2010 - 12:38
QUOTE(Diva:) @ 2010 03 08, 12:27)
Merginos, zinia, kad baigesi mano stebuklingai patikusios Madaros putos veidui plauti, kita zinia  biggrin.gif , kad Kaunas aplektas ir Klaipeda aplekta visa del Alterros putu ir snipstas, taciau gavau gera zinia is DG ( suprask- Dolce Gabana  lotuliukas.gifwub.gif  -ir as!! ir as turesiu tuoj muilu!!  biggrin.gif
Apart Saturos biggrin.gif , ar kuri dar plaunat veida muilu? Nu man mistika, skaitau kiekviena karta Saturos zinutes apie tai ir peciais traukioju..Nu kaip galima muilu plauti veida??  biggrin.gif  Negi netraukia ?
As savaitgali Argital zaliuoju moliu ir ryziu milteliais issivaliau veida, dar palikau kaip kauke nudziuti ( aha, su visais grudeliais biggrin.gif ) , vis papurksdama hidrolatu- nu smagumele. Vaiksciojau it mumija- nes gi negalima judint veido kai molis uzstinges- kate i mane va taip ziurejo  blink.gif  doh.gif  biggrin.gif
Palominos grozybes savos gamybos  wub.gif - tikrai ikvepia pabandyti kazka pasidaryti...

As plaunu. Tik ne istisai - megstu kaitalioti. Viena vakara su muilu, kita vakara su rasulu, trecia su CC, ketvirta pasveisiu su sveitikliu, penkta pasidarau koki mazasa su aliejumi ir karstu ranksluostuku - labai gerai nuvalo visus nesvarumus. Muila dabar naudoju druide su ozkom ir labai laukiu daddygirl muiliuku smile.gif

O ryziu milteliai tai su kavamale sumalti ryziai? Ar cia kokie specialus jau yra pirkti?
Atsakyti
Palomina, ar ne taip supratau.. rasei, kad Tavo morku fitolis bespalvis? blink.gif
maniskis net labai dazo. ir, tiesa sakant, man tai nelabai patinka ax.gif mano oda naturaliai tamsi, tai pasitepus kuo nors, i kieno sudeti jis ieina, as pageltoneju (o ne idegu smile.gif)
ir tepa, jei neatsargiai elgtis. o as megstu lengvai ir greitai smile.gif
Atsakyti
Ar šitie aliejai rafinuoti? g.gif

My Webpage

My Webpage

My Webpage
Atsakyti